-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Les tres fases del mètode Disney

  Al 'Via coaching' d'avui, l'Anna Bentanachs ens ha parlat de l'anomenat 'Mètode Walt Disney', per desenvolupar processos de creativitat.

 • Ampliem aspectes sobre el 'Mètode Disney'

  L'Anna Bentanachs ens ha visitat a l'espai 'Via coaching' on ha aprofundit en temes que tenen a veure amb el "Mètode Disney" que ens va descobrir en la seva darrera intervenció.

 • Les empreses també tenen creences

  A la nova edició del 'Via coaching', l'Anna Bentanachs inicia una sèrie d'espai parlant de les creences, al si de les organitzacions empresarials.

 • Emprenedores liderant

  L'Anna Bentanachs ha valorat al 'Via coaching' el curs 'Emprenedores liderant', que KAXI Coaching va impartir fa pocs dies a la Seu d'Urgell.

 • Els beneficis d'implementar la cultura col·laborativa

  L'Anna Bentanachs ha dedicat avui el seu capítol del 'Via coaching'al concepte "cultura col·laborativa".

 • Recuperar la confiança

  En un procés comunicatiu, com a feedback anomenem tota resposta o reacció rellevant que el receptor envia a l'emissor d'un missatge. D'aquest tema, concretament, de la possibilitat de recuperar la confiança en el marc de les organitzacions empresarials a partir d'aquest feedback, n'ha parlat avui l'Anna Bentanachs, al Via coaching.

 • Impactes en la confiança empresarial del 'feedback' positiu

  L'Anna Bentanachs ha completat al 'Via coaching' el capítol dedicat a com afecta el feedback a la generació de confiança a les empreses, així com a la tipologia del mateix.

 • El 'Via coaching' tractarà aquesta temporada de les distincions

  L'Anna Bentanachs ha presentat avui els continguts del Via coaching de la present temporada. Enguany, un cop al mes, ens visitarà i parlarà de distincions: urgent-important, exigència-excel·lència, obligació-compromís, etc.

 • Exigència o excel·lència?

  L'Anna Bentanachs dedica els Via coaching d'aquesta temporada a parlar de distincions. avui ha plantejat parlar de l'exigència i l'excel·lència.

 • Compromís o obligació?

  L'Anna Bentanachs ha dedicat avui el 'Via coaching' a la distinció entre compromís i obligació.

Facebook

Twitter