- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Completem el tercer dels pilars del nou paradigma empresarial

  L'Anna Bentanachs ha completat el tema de la maximització del potencial de les persones, en l'entorn del nou paradigma empresarial a l'espai 'Via coaching'.

 • L'adaptació al nou escenari de les organitzacions

  L'Anna Bentanchs conclou la sèrie de capitols destinats a descriure el nou paradigma de les organitzacions emprearials amb un resum dels tres pilars comentats anteriorment. la felicitat-moticació del treballador, la nova manera d'enfocar la gestió de personal, i la maximització del potencial de les persones.

 • Les tres fases del mètode Disney

  Al 'Via coaching' d'avui, l'Anna Bentanachs ens ha parlat de l'anomenat 'Mètode Walt Disney', per desenvolupar processos de creativitat.

 • Ampliem aspectes sobre el 'Mètode Disney'

  L'Anna Bentanachs ens ha visitat a l'espai 'Via coaching' on ha aprofundit en temes que tenen a veure amb el "Mètode Disney" que ens va descobrir en la seva darrera intervenció.

 • Les empreses també tenen creences

  A la nova edició del 'Via coaching', l'Anna Bentanachs inicia una sèrie d'espai parlant de les creences, al si de les organitzacions empresarials.

 • Emprenedores liderant

  L'Anna Bentanachs ha valorat al 'Via coaching' el curs 'Emprenedores liderant', que KAXI Coaching va impartir fa pocs dies a la Seu d'Urgell.

 • Els beneficis d'implementar la cultura col·laborativa

  L'Anna Bentanachs ha dedicat avui el seu capítol del 'Via coaching'al concepte "cultura col·laborativa".

 • Recuperar la confiança

  En un procés comunicatiu, com a feedback anomenem tota resposta o reacció rellevant que el receptor envia a l'emissor d'un missatge. D'aquest tema, concretament, de la possibilitat de recuperar la confiança en el marc de les organitzacions empresarials a partir d'aquest feedback, n'ha parlat avui l'Anna Bentanachs, al Via coaching.

 • Impactes en la confiança empresarial del 'feedback' positiu

  L'Anna Bentanachs ha completat al 'Via coaching' el capítol dedicat a com afecta el feedback a la generació de confiança a les empreses, així com a la tipologia del mateix.

 • El 'Via coaching' tractarà aquesta temporada de les distincions

  L'Anna Bentanachs ha presentat avui els continguts del Via coaching de la present temporada. Enguany, un cop al mes, ens visitarà i parlarà de distincions: urgent-important, exigència-excel·lència, obligació-compromís, etc.

Facebook

Twitter