- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Compres per internet: necessitat o desig?

  Les motivacions darrere de una compra feta on-line, avui, a l'espai Xarxes, amb la Pilar Zúñiga.

 • El que està a internet, no surt d'internet

  Una secció per a la reflexió, la del "Xarxes" d'avui amb la Pilar Zúñiga, amb motiu del video de contingut sexual que va aparèixer a la xarxa amb dos jugadors d'un equip de futbol basc i una noia.

 • Google Allo, Marketplace, Workplace i la rellevància a les xarxes

  La Pilar Zúñiga ens ha parlat a l'espai 'Xarxes' de l'aplicació de missatgeria Google Allo,i dels dos darrers llançaments de Facebook,  Marketplace i Workplace, com també de la importància de ser rellevant i valorat a les xarxes.

 • L'anonimat a les xarxes socials

  La Pilar Zúñiga ha tancat el programa amb l'espai 'Xarxes'. Ens ha explicat el cas de l'aplicació 'Yik Yak', una xarxa social basada en l'anonimat dels comentaris dels usuaris. Un cas que ha generat polèmica.

 • Dispositius i responsabilitat

  Hem tancat el programa amb les 'xarxes' de la Pilar Zúñiga. Avui ens ha ofert algunes apps i 'launchers' per a que els pares puguin gestionar i tenir el control necessari sobre els dispositius mòbils dels nostres fills.

 • Responsabilitat i coneixement

  La Pilar Zúñiga ha destacat en el tram final del programa aspectes sobre la responsabilitat dels pares respecte  els fills en aspectes com l'accès als aparells tecnològics i internet.

 • L'univers de les xarxes, amb la Pilar Zúñiga

  Hem tancat el programa amb la Pilar Zúñiga, amb el seu espai 'Xarxes', i diverses novetats al voltant del món d'internet, les aplicacions i les xarxes socials.

 • Les noves eines d'ajuda en la selecció de personal

  Hem tancat el programa amb la Pilar Zúñiga, que a l'espai 'Xarxes' ens ha parlat de la importància del nostre històric a les xarxes socials en el moment de buscar feina, o fins i tot, per poder viatjar.

 • Les xarxes socials i el període de vacances

  Al tram final del programa, les xarxes socials i les vacances, amb la Pilar Zúñiga, a l'últim espai de la temporada.

 • Novetats i futures implementacions

  Per tancar e programa, hem rebut a la Pilar Zúñiga. Ens ha parlat de les novetats i futures implementacions a les xarxes socials de referència com  Facebook, Twitter, Instagram...

Facebook

Twitter