- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Dispositius i responsabilitat

  Hem tancat el programa amb les 'xarxes' de la Pilar Zúñiga. Avui ens ha ofert algunes apps i 'launchers' per a que els pares puguin gestionar i tenir el control necessari sobre els dispositius mòbils dels nostres fills.

 • Responsabilitat i coneixement

  La Pilar Zúñiga ha destacat en el tram final del programa aspectes sobre la responsabilitat dels pares respecte  els fills en aspectes com l'accès als aparells tecnològics i internet.

 • L'univers de les xarxes, amb la Pilar Zúñiga

  Hem tancat el programa amb la Pilar Zúñiga, amb el seu espai 'Xarxes', i diverses novetats al voltant del món d'internet, les aplicacions i les xarxes socials.

 • Les noves eines d'ajuda en la selecció de personal

  Hem tancat el programa amb la Pilar Zúñiga, que a l'espai 'Xarxes' ens ha parlat de la importància del nostre històric a les xarxes socials en el moment de buscar feina, o fins i tot, per poder viatjar.

 • Les xarxes socials i el període de vacances

  Al tram final del programa, les xarxes socials i les vacances, amb la Pilar Zúñiga, a l'últim espai de la temporada.

 • Novetats i futures implementacions

  Per tancar e programa, hem rebut a la Pilar Zúñiga. Ens ha parlat de les novetats i futures implementacions a les xarxes socials de referència com  Facebook, Twitter, Instagram...

 • Ens posem al dia sobre les xarxes socials

  La Pilar Zúñiga ha tancat ell programa amb un recull de notícies sobre les diferents xarxes socials. Avui hem parlat, sobretot, de Facebook i Twitter.

 • Com treballa un Community manager institucional?

  Com treballa un Community Manager institucional? Avui hem conegut més d'aquest perfil professional en conversa amb l'Àlex Sanmartín, que desenvolupa aquesta feina a la Universitat de Barcelona. Amb 156 mil usuaris de la pàgina de Facebook, més de 42 mil a twitter i més de 12.400 a Instagram.

 • El nou paradigma del món online i offline

  Un nou capítol de l'espai 'Xarxes', amb la Pilar Zúñiga. Avui, la coordinació, ja evident, dels mons virtuals i reals.

 • Masterclass amb el Phil González

  A l'espai 'Xarxes', amb la Pilar Zúñiga, hem entrevistat avui a Phil González, el creador de la major comunitat d'usuaris d'Instagram del món, els Instagramers.

Facebook

Twitter