-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Google Allo, Marketplace, Workplace i la rellevància a les xarxes

  La Pilar Zúñiga ens ha parlat a l'espai 'Xarxes' de l'aplicació de missatgeria Google Allo,i dels dos darrers llançaments de Facebook,  Marketplace i Workplace, com també de la importància de ser rellevant i valorat a les xarxes.

 • L'anonimat a les xarxes socials

  La Pilar Zúñiga ha tancat el programa amb l'espai 'Xarxes'. Ens ha explicat el cas de l'aplicació 'Yik Yak', una xarxa social basada en l'anonimat dels comentaris dels usuaris. Un cas que ha generat polèmica.

 • Dispositius i responsabilitat

  Hem tancat el programa amb les 'xarxes' de la Pilar Zúñiga. Avui ens ha ofert algunes apps i 'launchers' per a que els pares puguin gestionar i tenir el control necessari sobre els dispositius mòbils dels nostres fills.

 • Responsabilitat i coneixement

  La Pilar Zúñiga ha destacat en el tram final del programa aspectes sobre la responsabilitat dels pares respecte  els fills en aspectes com l'accès als aparells tecnològics i internet.

 • L'univers de les xarxes, amb la Pilar Zúñiga

  Hem tancat el programa amb la Pilar Zúñiga, amb el seu espai 'Xarxes', i diverses novetats al voltant del món d'internet, les aplicacions i les xarxes socials.

 • Les noves eines d'ajuda en la selecció de personal

  Hem tancat el programa amb la Pilar Zúñiga, que a l'espai 'Xarxes' ens ha parlat de la importància del nostre històric a les xarxes socials en el moment de buscar feina, o fins i tot, per poder viatjar.

 • Les xarxes socials i el període de vacances

  Al tram final del programa, les xarxes socials i les vacances, amb la Pilar Zúñiga, a l'últim espai de la temporada.

 • Novetats i futures implementacions

  Per tancar e programa, hem rebut a la Pilar Zúñiga. Ens ha parlat de les novetats i futures implementacions a les xarxes socials de referència com  Facebook, Twitter, Instagram...

 • Ens posem al dia sobre les xarxes socials

  La Pilar Zúñiga ha tancat ell programa amb un recull de notícies sobre les diferents xarxes socials. Avui hem parlat, sobretot, de Facebook i Twitter.

 • Com treballa un Community manager institucional?

  Com treballa un Community Manager institucional? Avui hem conegut més d'aquest perfil professional en conversa amb l'Àlex Sanmartín, que desenvolupa aquesta feina a la Universitat de Barcelona. Amb 156 mil usuaris de la pàgina de Facebook, més de 42 mil a twitter i més de 12.400 a Instagram.

Facebook

Twitter