-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 12 de setembre de 2017

 • Ara i aquí 2.0 - Dr. Josep Maria Piqué

  Hem parlat al Cafè de l'Ara i Aquí de la implementació de la reforma sanitària amb el Dr. Josep Maria Piqué, el director general del SAAS.

 • El cafè del Ara i Aquí amb el Dr. Josep Maria Piqué

  Cafè amb el Dr. Josep Maria Piqué, el director general del SAAS.

 • Multa a Facebook

  L'Agència Espanyola de Protecció de Dades ha multat Facebook amb 1,2 milions d'euros per haver utilitzat dades dels usuaris amb finalitats comercials i publicitàries sense el seu consentiment. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Tornem a activar-nos

  Primer capítol de la nova 'Cuina del talent', amb la Núria Prenafeta.

 • Els altres "Despacito"

  Versions del tema de Luis Fonsi, amb Daddy Yankee, el conegudíssin "Despacito", al 'Covers' de l'Òscar Royo.

 • Una mirada econòmica a l'estiu

  Hem fet una repassada de les novetats econòmiques que ens ha deixat l'estiu amb dos 'Tipus d'interès': la Cristina Llau i l'Enric Gali, del Grup Advisory de MoraBanc

 • La 'Graupera viatgera' ens porta a Düsseldorf

  Düsseldorf, la capital del estat federat de Renania del Nord-Westfalia i centre econòmic punter del país ha estat avui el tema de l'espai de la Sònia Graupera.

Facebook

Twitter