- La fiscalia reclama 4 anys de presó per un ciutadà nord-americà acusat d´haver estafat 6.400 euros a través de diverses operacions a internet mentre residia a Andorra. La defensa rebaixa la pena a 3 anys de presó, en part ferma, perquè l´acusat diu que les operacions les va fer per introduir-se en un grup criminal i desemmascarar-lo. - SDP acusa Antoni Martí d´electoralista. Ho fa arran de la proposta del cap de Govern als grups de l´oposició perquè formin part de la delegació que negocia a Brussel·les. Martí va proposar als presidents dels grups parlamentaris formar part de la delegació que negocia l´acord d´associació. Un oferiment que SDP ja va qualificar d´incoherent. - Nova jornada de les escoles verdes, centrada a elaborar un embolcall per l´esmorzar i el berenar. El projecte, que vol conscienciar els més joves sobre la generació de residus, ha inclós el col·legi Sant Ermengol, que rebrà el segell al juny. - La nova llei d´ocupació s´hauria de tramitar a principi del 2018 i estar aprovada abans del final de la legislatura. Així ho ha avançat el ministre Xavier Espot, que ha presentat un avantprojecte del text a la taula permanent per a la formació en el treball. Els seus membres hi podran fer aportacions abans que el text entri al Consell General. - Andorra, Mònaco i San Marino aniran amb una estratègia compartida i complementària a la Unió Europea. Així ho han acordat a la reunió de treball celebrada a Ordino. Estratègia que ja s´ha de definir per a la negociació per a la lliure circulació de persones. Els tres estats són partidaris de mantenir un sistema de control de quotes migratòries i proposar-lo de manera conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 13 de setembre de 2017

 • Ara i aquí 2.0 - Josep Rodríguez

  El Raonador del Ciutadà, que tanca el seu mandat de 6 anys, ha estat el protagonista del Cafè. Amb el Josep Rodríguez hem fet balanç dels aspectes més destacats des que ha estat al capdavant de la institució.

 • El cafè del Ara i Aquí amb Josep Rodríguez

  Cafè amb el Raonador del Ciutadà, Josep Rodríguez.

 • Del rumor previ a la realitat objectiva

  La Viviana Besolí compara la informació prèvia que  havia trascendit sobre els nous Iphone amb el que es va dir ahir a la Keynote d'Apple.

 • El projecte Harapan de Carlos Ferrándiz

  Abandonar una exitosa carrera professional per anar a l'altre punta del món, a Indonèsia, a ajudar els que ho necessiten. És el cas del Carlos Ferrandiz i el projecte Harapan. Hem parlat amb ell a l'En connexió.

 • L'adolescència, segons Daniel Siegel

  LA Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens parla avui de l'adolescència, a partir dels estudis que inclou el llibre de Daniel Siegel "La tormenta cerebral".

 • Internet i espais privats

  Les conseqüències de ser actiu les xarxes socials, ha estat el tema d'avui amb el Fernando Blanco, de SisèGrau. En concret, es pot acomiadar algú pel que escriu a les xarxes socials? Quin és l'abast del nostre espai privat a Internet?

 • Les fotos de la tardor

  Primer espai del Llenguatge de la llum, amb el Pep Aguareles. Avui ens ha parlat de les fotografies i la tardor.

Facebook

Twitter