Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
La ministra de Funció Pública i Reforma de l'Administració ha repassat els aspectes més destacats del Projecte de llei de la Funció Pública, així com les principals queixes i reivindicacions dels sindicats durant el procés negociador.
Cafè amb la ministra de la Funció Pública i Reforma de l'Administració, l'Eva Descarrega.
ACTUA i Business France han sigant aquest matí a París un acord que permetrà a les dues agències de promoció econòmica establir diverses col·laboracions. Aquest conveni és el primer que signa l’entitat andorrana amb una agència de promoció econòmica internacional. Ho hem comentat al programa amb el secretari d'Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé. A la imatge, el moment de la signatura del director general de l’agència de promoció econòmica francesa, Christophe Lecourtier, i la de la directora d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI-Invest in Andorra), Judit Hidalgo.
Com alimentar-se de forma conscient: identificar la gana i no de les ganes de menjar, amb atenció plena, i aprenent a gaudir dels aliments. Avui la Núria Prenafeta ens ha parlat de Mindful eating a l'espai de "La cuina del talent".
L'Òscar Royo ens ha portat avui a l'espai de les bandes sonores un tast de la de "The greatest showman".
La millora de l'economia 'macro' es percep a la 'micro', a la butxaca del ciutadà? És un dels temes que avui hem tractat amb els nostres 'Tipus d'interès', l'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i el Xavier Riestra, el director de banca comercial de l'entitat
A l'espai 'Xarxes', amb la Pilar Zúñiga, hem entrevistat avui a Phil González, el creador de la major comunitat d'usuaris d'Instagram del món, els Instagramers.