Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
Avui hem viscut un emotiu Cafè amb l'esquiadors de la FAE Mireia Gutierrez, que ha fet balanç de la temporada que acaba de finalitzar. La 'Mimi' no ha pogut reprimir llàgrimes d'emoció escoltant els missatges de suport que han arribat via les nostres xarxes socials. El Cafè ha començat a les 9.30h, i ha tancat la segona hora del programa. Abans, les notícies i els serveis han estat protagonistes des de les 8h, quan hem aixecat la persiana de l'edició d'avui. Amb l'ajut del Xavier Albert i el Cesc Sanjuán, hem fet els blocs nacional, internacional i esportiu, complementat amb les connexions amb el Centre Nacional del Trànsit, la previsió del temps del Lluís Miquel Pérez, i la repassada a les portades de la premsa. A la tercera hora, la Viviana Besolí, ens ha portat el seu 'Apunt' d'actualitat amb un article d'Europa press que parlava de la gran quantitat de gent que vol creuar la frontera des d'Estats Units cap el Canadà, des que Donald Trump va guanyar les eleccions. Aquest vespre es presenta el llibre "El joc que estimem 2", a benefici d'Unicef Andorra. Ho hem comentat a l'espai 'En connexió' amb el director de comunicació i màrqueting del MoraBanc Bàsquet Club Andorra, Gabriel Fernàndez. A l''Àrea de salut', el Jaume Ribolleda ha parlat sobre el Reiki, i en els minuts finals de la tercera hora, el Josep Tomàs ha ampliat la previsió del temps de cara al cap de setmana. I al tram final, elñ 'De viatge', amb el Cristian Capella de Viatges Pyrénées. Avui hem comentat les possibilitats turístiques de Madagascar. Ens ha ajudat el director de l'Hotel Centric Atiram, Emili Yepes, que hi va ser ara fa uns mesos. I abans de les 12h, la Ruth Casabella ens ha explicat detalls al voltant del 'Llegat Cambó', a les Receptes d'art'.
La nostra millor esquiadora, la Mireia Gutiérrez, ha fet balanç de la temporada al Cafè de l'Ara i Aquí. Hem viscut un moment molt emotiu, quan la 'Mimi' ha rebut missatges de suport via les nostres xarxes socials i no ha pogut reprimir unes llàgrimes.
Cafè amb l'esquiadora Mireia Gutiérrez.
La Viviana Besolí, ens ha portat el seu 'Apunt' d'actualitat amb un article d'Europa press que parlava de la gran quantitat de gent que vol creuar la frontera des d'Estats Units cap el Canadà, des que Donald Trump va guanyar les eleccions
Aquest vespre es presenta al vestíbul del Prat del Roure el llibre "El joc que estimem 2", a benefici d'Unicef Andorra. Ho hem comentat a l'espai 'En connexió' amb el director de comunicació i màrqueting del MoraBanc Andorra, Gabriel Fernàndez.
Josep Tomàs, com cada dijous, ha tancat la tercera hora del programa amb l'ampliació de la previsió del temps de cara al cap de setmana.
A l''Àrea de salut', el Jaume Ribolleda ha parlat avui sobre el Reiki.
El 'De viatge', amb el Cristian Capella de Viatges Pyrénées. Avui hem comentat les possibilitats turístiques de Madagascar. Ens ha ajudat el director de l'Hotel Centric Atiram, Emili Yepes, que hi va ser ara fa uns mesos.
La Ruth Casabella ens ha explicat detalls al voltant del 'Llegat Cambó', a les Receptes d'art'.