Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 22 de novembre de 2017

  • Ara i aquí 2.0 - Xabier Ajona

    Hem parlat avui al Cafè amb el director de Vallnord-Ordino Arcalís, Xabier Ajona. Ho fem a pocs dies de l'inici de la temporada blanca, si la neu ho permet.

     

  • El cafè del Ara i Aquí amb Xabier Ajona

    Cafè amb el director de Vallnord-Ordino Arcalís, Xabier Ajona.

  • Els estereotips de gènere continuen existint a la Unió Europea

    L'ultim eurobaròmetre mostra com la desigualtat entre homes i dones i els estereotips de gènere continuen existint a la Unió Europea. avui ha estat aquest el tema de l'Apunt de la Viviana.

  • De premi, el seu plat a la carta

    A l'espai 'En connexió', hem contactat i felicitat la Lorena Palacios, guanyadora en la categoria amateur del concurs 'The noodlemaster' de la Cadena UDON, celebrat el cap de setmana passat, durant el Fòrum Gastronòmic de Girona. Una quantitat en metàlic, i veure el seu plat a la carta dels restaurants, han estat els premis que ha rebut.

  • Les característiques psicològiques de la infidelitat

    La infidelitat, és una causa o una conseqüència? Quin són els trets psicològics que s'amaguen darrere una infidelitat? Avui n'ha parlar l'Helena Mas, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica a l'espai 'La nostra ment'

  • La previsió ampliada, amb el Josep Tomàs

    El nostre meteoròleg Josep Tomàs ha obert la quarta hora del programa amb l'ampliació de la previsió del temps.

  • L'element distintiu

    El Pep Aguareles ha parlat avui de l'elecció dels motius per fotografiar. Un dels aspectes que més significa l'element que diferencia a cada fotògraf.

Facebook

Twitter