Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 25 de maig de 2017

El president de l'Associació Andorrana de Monitors d'Esquí, Carles Iriarte, ha comentat al Cafè de l'Ara i Aquí el punt en que es troben els diferents fronts reivindicatius que tenen com a col·lectiu. Després d'una primera petició de millora econòmica del preu per hora treballada, l'AAME ha posat damunt la taula diferents aspectes que considera que és de justícia millorar en àmbits diversos. El Cafè ha obert portes a les 9,30h, just després de l'ampli tram informatiu i de serveis que hem cobert amb la companyia del Xavier Albert i el Jordi Lorente, les connexions amb el Centre Nacional del Trànsit, els apunts meteorològics amb el Lluís Miquel Pérez i la repassada a les portades de la premsa. A la tercera hora, la Viviana Besolí ens ha portat el seu 'Apunt' d'actualitat, avui dedicat a certs aliments que tenen fama de saludables i no ho són tant. La Kàtia Durich plantejava avui una pregunta a l''Àrea de salut' de dietètica i nutrició: Menjar sense gluten habitualment quan no s'és celíac, pot ser perjudicial? Abans de les 11h, el Josep Tomàs ha ampliat la previsió del temps de cara al cap de setmana. A la darrera hora d'avui, i a l'espai 'De viatge', el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées ens ha parlat dels viatges dedicats a fer submarinisme. Hem tingut la companyia del Ramon Casabatlló i el Manel Montoro, experts submarinistes, que han compartit la seva experiència amb tots nosaltres. I hem acabat amb la secció de 'Sostenibilitat', amb el Javi Gómez, coordinador del Centre Andorra Sostenible, avui acompanyat de la Clara Pladevall, del CENMA. Ens han parlat dels actes programats dissabte a la VII Jornada de la Biodiversitat d'Andorra, amb motiu de la celebració, dilluns passat, del Dia internacional de la diversitat biològica.

  • Ara i aquí 2.0 - Carles Iriarte

    El president de l'Associació Andorrana de Monitors d'Esquí, Carles Iriarte, ha comentat al Cafè de l'Ara i Aquí el punt en que es troben els diferents fronts reivindicatius que tenen com a col·lectiu. Després d'una primera petició de millora econòmica del preu per hora treballada, l'AAME ha posat damunt la taula diferents aspectes que considera que és de justícia millorar en àmbits diversos.

  • El cafè del Ara i Aquí amb Carles Iriarte

    El president de l'Associació Andorrana de Monitors d'Esquí, Carles Iriarte, ha visitat avui el Cafè de l'Ara i Aquí.

  • Ho pot semblar, però no ho són

    La Viviana Besolí ens ha portat el seu 'Apunt' d'actualitat, avui dedicat a certs aliments que tenen fama de saludables i no ho són tant. Un dels casos és els dels cogombrets amb vinagre, ja no tant pel producte en si, sinó per la quantitat de sal que tenen per a la conservació.

  • És aconsellable una dieta sense gluten per als que no són celíacs?

    La Kàtia Durich plantejava avui una pregunta a l''Àrea de salut' de dietètica i nutrició: Menjar sense gluten habitualment quan no s'és celíac, pot ser perjudicial? 

  • Josep Tomàs amplia la previsió del temps de cara al cap de setmana

    Josep Tomàs, com cada dijous al final de la tercera hora del programa, ha ampliat la previsió del temps de cara al cap de setmana.

  • El seductor atractiu del fons del mar

    A l'espai 'De viatge', el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées ens ha parlat dels viatges dedicats a fer submarinisme. Hem tingut la companyia del Ramon Casabatlló i el Manel Montoro, experts submarinistes, que han compartit la seva experiència amb tots nosaltres.

  • Conèixer la diversitat biològica d'Andorra

    A la secció de 'Sostenibilitat', el Javi Gómez, coordinador del Centre Andorra Sostenible, ha vingut avui acompanyat de la Clara Pladevall, del CENMA. Ens han parlat dels actes programats dissabte a la VII Jornada de la Biodiversitat d'Andorra, amb motiu de la celebració, dilluns passat, del Dia internacional de la diversitat biològica.

Facebook

Twitter