- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 26 de juny de 2017

Hem compartit el Cafè d'aquest dilluns, en format tertúlia, amb Francesc Gran i Francesc Rodríguez. La dissolució de NEVASA i Grandvalira, i els criteris d'atorgament de les transferències han estat els dos temes que hem posat damunt la taula. Un Cafè que, com sempre, ha obert portes a les 9.30h, just després del tram informatiu i de serveis inicial que hem engegat a les 8h en punt. Hem prioritzat l'actualitat, amb l'ajut del Xavier Albert i el Cesc Sanjuán, les connexions amb el Centre Nacional del Trànsit, el nostre home del temps, Lluís Miquel Pérez, i la repassada a les portades de la premsa. A la tercera hora, la Viviana Besolí ens ha portat el seu 'Apunt' d'actualitat, dedicat avui al rànquing de ciutats més gastronòmiques del món, a partit d'un article de La Vanguardia. Una classificació que, segons Booking.com, lidera Hong Kong. En acabar, la Meri Picart ha obert la seva revista d''Actualitat musical'. La celebració del Jambo Street Music a partir de dijous, ha estat el tema més destacat. I després, l'Anna Bentanachs ens ha parlat de la gratitud com a concepte poc desenvolupat, en el darrer 'Via coaching' del curs. I a la darrera hora, els companys d'esports Cesc Sanjuán i David Domingo han fet una repassada a les cites del cap de setmana i a l'actualitat esportiva. I per cloure el programa, doble 'En connexió'. D'una banda, amb Manel Ara, el president de la Unió Hotelera d'Andorra, i de l'altra, amb Joan Babot, el president de l'Associació de comerciants de Prada Ramon i Maria Pla.

Facebook

Twitter