- El Tribunal Constitucional haurà de determinar si la llei d´agents de circulació conté algun article inconstitucional. El Tribunal Superior, que s´ha pronunciat sobre el recurs dels agents d´Escaldes-Engordany, creu que l´obligatorietat de tenir un complement per baixa laboral en cas d´accident podria contradir la carta magna. D´altra bandà, el comú ha tancat el tercer trimestre amb un 84% de la inversió executada. - Nou projectes innovadors del sector tecnològic han buscat finançament en el Niu Demo Day d´Andorra Telecom. Una cinquantena d´inversors del país i de fora s´han interessats per aquestes start-ups. Entre els projectes presentats hi ha plataformes per llogar aparcaments, aplicacions de telediagnòstic cardíac o un submarí simulador. - El dia 20 de novembre és el Dia mundial de la infància, un dia per recordar que és important educar en prevenció i fer bon ús de les xarxes. Vivim en l´era de les tecnologies de la informació i la comunicació en què internet i els dispositius intel·ligents són importants. Ho són en molts aspectes de la nostra vida, també en l´educació. - Últim dia de la trobada de microproductors de vi a Sant Julià de Lòria. Una jornada reservada als professionals, com restauradors i distribuïdors, i una bona oportunitat per tancar acords amb els cellers i empreses presents. Els expositors valoren l´organització de l´esdeveniment, tot i que en alguns casos creuen que ha fallat el públic. - El cap de Govern s´ha reunit amb el secretari d´estat d´Afers Exteriors sanmarinès, Nicola Renzi, amb qui ha analitzat l´estat de les negociacions amb Brussel·les. La reunió ha seguit amb una trobada tècnica entres les dues delegacions que negocien amb la Comissió Europea. Tot plegat ha servit per repassar l´agenda de la reunió trilateral que es farà aquest dimarts entre les delegacions d´Andorra, Mònaco i San Marino.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 26 de juny de 2017

Hem compartit el Cafè d'aquest dilluns, en format tertúlia, amb Francesc Gran i Francesc Rodríguez. La dissolució de NEVASA i Grandvalira, i els criteris d'atorgament de les transferències han estat els dos temes que hem posat damunt la taula. Un Cafè que, com sempre, ha obert portes a les 9.30h, just després del tram informatiu i de serveis inicial que hem engegat a les 8h en punt. Hem prioritzat l'actualitat, amb l'ajut del Xavier Albert i el Cesc Sanjuán, les connexions amb el Centre Nacional del Trànsit, el nostre home del temps, Lluís Miquel Pérez, i la repassada a les portades de la premsa. A la tercera hora, la Viviana Besolí ens ha portat el seu 'Apunt' d'actualitat, dedicat avui al rànquing de ciutats més gastronòmiques del món, a partit d'un article de La Vanguardia. Una classificació que, segons Booking.com, lidera Hong Kong. En acabar, la Meri Picart ha obert la seva revista d''Actualitat musical'. La celebració del Jambo Street Music a partir de dijous, ha estat el tema més destacat. I després, l'Anna Bentanachs ens ha parlat de la gratitud com a concepte poc desenvolupat, en el darrer 'Via coaching' del curs. I a la darrera hora, els companys d'esports Cesc Sanjuán i David Domingo han fet una repassada a les cites del cap de setmana i a l'actualitat esportiva. I per cloure el programa, doble 'En connexió'. D'una banda, amb Manel Ara, el president de la Unió Hotelera d'Andorra, i de l'altra, amb Joan Babot, el president de l'Associació de comerciants de Prada Ramon i Maria Pla.

Facebook

Twitter