- Andrew Albicy és dubte per al partit d´Eurocup de dimecres del MoraBanc. El francès es va fer un esquinç a Saragossa però encara no està descartat per jugar a la pista del Cedevita Zagreb. El que més preocupa al club és la imatge de l´equip, la pitjor de la temporada. - El Tribunal Superior confirma la legalitat dels escorcolls als domicilis i les empreses dels Cierco. Aquests defensaven que havien estat desproporcionats i demanaven no desprecintar els documents. Ara estudien anar al Constitucional. - L´hospital crearà una unitat de mama de manera immediata i ja ha contractat un cirurgià plàstic. El nou especialista farà possibles les reconstruccions mamàries. S´està en converses amb la CASS perquè no cobreixi tan sols les pròtesis estàndards. El SAAS, la Fundació Bissé i l´ADA han presentat un nou servei del qual es beneficien ja quinze pacients. - La plataforma de Soldeu estarà enllestida el novembre del 2018. És el termini que avui han fixat a Canillo, on s´ha constituït el comitè d´honor d´aquest esdeveniment esportiu, que es farà el març del 2019. El Govern i la FAE han reiterat la seva defensa a l´obra com a projecte de país de màxim nivell en l´àmbit de l´esquí
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Abstenció, drets humans i ciutadania democràtica

  La secció Dialogant, amb el Ramon Tena. Avui ens parla de l'abstenció a les eleccions, de drets humans i d'una formació en ciutadania democràtica que es farà el mes de gener.

 • Taller de ciutadania democràtica i curs sobre assertivitat

  Acabem el programa amb el Ramon Tena i el seu espai Dialogant. Avui hem parlat del futur talle, el gener vinent, amb el Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, sobre ciutadania democràtica, i d'un curs el 5 de desembre a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra, sobre saber dir no de forma positiva.

 • Ramon Tena coordinarà el 'Youth Peace Camp' 2017 a Estrasburg

  Al darrer espai d'avui, el 'Dialogant', el Ramon Tena ha explicat la tasca que farà com a coordinador al 'Youth Peace Camp', del Council of Europe, que es farà a Estrasburg a finals d'abril i principi de maig.

 • Un camí obert amb la mediació

  Fins a les 12h, hem compartit secció 'Dialogant' amb el Ramon Tena, que ha parlat de la conveniència d'utilitzar la mediació en temes com el de les clàusules terra, després de la darrera sentència del Tribunal europeu sobre el tema.

 • Retrocés en drets humans i augment del discurs de l'odi

  El Ramon Tena, a la secció 'Dialogant', ha valorat l'informe anual d'Amnistia Internacional, que indicava un retrocés en drets humans i un augment de l'anomenat discurs de l'odi.

 • Facilitant la participació dels joves al Congrés de Poders Locals i Regionals

  Al 'Dialogant' hem entrat en contacte telefònic amb el Ramon Tena, que ens ha explicat la seva funció a Estrasburg, al Congrés de Poders Locals i Regionals, i la feina realitzada a Budapest, en el marc de la Federació europea d'associacions nacionals que treballen per als joves que no tenen llar.

 • Eines per al diàleg i la solució de conflictes

  Hem parlat amb el Ramon Tena, que es troba a Estrasburg, ja que està actuant com a formador i coordinador del Youth Peace Camp, entre el 30 d'abril i el 7 de maig, amb joves de regiojns europees en conflicte, per establir ponts de diàleg i donar-los eines de solució de conflictes.

 • Tallers molt ben aprofitats

  Hem acabat amb la secció 'Dialogant' i el Ramon Tena, que avui ha participat des de Budapest, la capital hongaresa, i ens ha explicat les darreres formacions que ha impartit en l'àmbit dels drets humans i de la gestió positiva dels conflictes.

 • Igualtat i no discriminació

  El Ramon Tena ens ha parlat de les conclusions del 'Llibre blanc de la igualtat', que es va presentar la setmana passada. Hi ha volgut fer esment, sobretot, per demanar-se si les empreses discriminen o no.

 • La solució pot venir amb la mediació

  La mediació podria ser una possible solució en el conflicte entre Catalunya i Espanya? Ho hem comentat al programa amb el Ramon Tena

Facebook

Twitter