- Joan Besolí passa la primera nit a la presó madrilenya de Soto del Real, després que la jutgessa Lamela hagi considerat que va ser el testaferro de Rosell i creador d´un entramat d´empreses per blanquejar diners de comissions il·legals. Segons l´aute, Besolí hauria obtingut el 50% dels beneficis de la societat, que va rebre més de 8 milions d´euros en comissions il·lícites. - Sant Julià de Lòria celebra aquest dissabte la diada de Canòlich, una tradició molt arrelada a la parròquia que congrega cada any centenars de famílies que decideixen pujar a peu fins al santuari. Un dels moments més esperats és el repartiment de pans beneïts, dels quals es preparen més de 5.000. - Andorra ha acollit per primera vegada el congrés mundial més important del sector immobiliari. El FIABCI s´ha centrat en els conceptes de ciutats i construccions intel·ligents i sostenibles. En aquest sentit, els ponents, com Jean Nouvel, han assegurat que Andorra és el laboratori perfecte per innovar. El prestigiós arquitecte francès, a més, ha aprofitat l´estada al Principat per confirmar que les obres a la Querola finalitzaran el 2019. - La Federació Catalana de Futbol ha accedit a endarrerir el partit de l´Andorra a Sants per la mort d´Emili Vicente. També s´ajorna el duel de l´Horta, l´altre candidat a l´ascens. Totes les parts implicades han mostrat la seva màxima comprensió i solidaritat amb la pèrdua humana que ha patit el vestidor andorrà. - El nombre de delictes i de detinguts es manté estable des del 2012. Ho ha destacat el director de la policia durant la diada de la patrona del cos. L´objectiu més immediat és augmentar la presència policial al carrer per mantenir el nivell de seguretat ciutadana.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart, que aquest setembre comença la primera temporada en antena. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Becaris 26 de maig de 2017

  • Ray Z tot un pirata

    Inici de la secció cinematogràfica del Becaris amb les notícies que s'han produït al llarg d'aquesta setmana. Destaquem: la mort de Roger Moore a causa d'un càncer als 89 anys, Tom Cruise confirma Top Gun 2 amb rodatge a principis de 2018, sessió fotogràfica del set de Star Wars per Anne Lebowitz per celebrar el 40è aniversari, i finalment, foto de família del “Dark Universe” de Fox (Tom Cruise, Russell Crowe, Johnny Depp, Javier Bardem...) L'estrena d'aquesta setmana i que ens explica en Ray Z és "Piratas del Caribe: la venganza de Salazar", aprofitem per fer un repàs a la resta de la saga.

  • Propòsits de Barceló i Alonso

    Dos músics del país ens porten, en fan saber, els seus nous projectes. Jordi Barceló i Manuel Alonso als estudis de Ràdio Nacional d'Andorra!

  • Mimetismes de l’Esbart Sant Romà d’Encamp

    L’Esbart Sant Romà d’Encamp torna amb una nova representació de l’espectacle Mimestismes, que serà de caràcter benèfic i destinarà tota la recaptació de les entrades a AAMA, l’Associació Andorrana per la Malaltia d'Alzheimer. Mercè Rosas, membre del cos de dansa ens en parla.

Facebook