- L´equip andorrà que participarà a la Copa Davis se´n va demà a Bulgària. L´equip es veu amb capacitat per lluitar per l´ascens. Hem assistit a un dels darrers entrenaments dels tenistes que representaran Andorra la setmana vinent en aquesta competició. - Arriba la primavera i amb ella les al·lèrgies. Els especialistes asseguren que aquest any hi haurà més afectats i amb símptomes més greus. El mes d´abril és un dels més complicats per als al·lèrgics ja que arriben els pòl·lens més intensos. - El Col·legi d´Advocats qualifica d´inacceptable i innegociable la proposta de canvi del codi penal que permetria fer escoltes telefòniques per investigar qualsevol delicte o obtenir informació bancària a requeriment de la fiscalia. La degana Sophie Bellocq remarca que aquest canvi pot vulnerar els drets fonamentals. - El Govern s´afegeix a la iniciativa de fer pressupostos participatius. Enguany destinarà una partida de 200.000 euros a infraestructures demanades per la ciutadania. Es podrà participar omplint unes butlletes amb tres propostes, que després es sometran a votació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart, que aquest setembre comença la primera temporada en antena. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Becaris 30 de març de 2017

 • Surrealisme a Catalunya. El artistes de l’Empordà i Salvador Dalí

  Des del passat 2 de març i fins el divendres 26 de maig, el Museu del Tabac ens convida a visitar l’exposició temporal “Surrealisme a Catalunya. El artistes de l’Empordà i Salvador Dalí”. L’exposició aplega 42 obres entre pintures i escultures de Joan Massanet, Àngel Planells, Ángeles Santos, Esteve Francés, Jaume Figueras, Evarist Vallès, JaumeTurró i Antoni Pitxot són els artistes catalans que van influenciar i treballar de manera paral·lela amb Salvador Dalí. En parlem amb Maria Martí, directora del museu.

 • Us fa falta humor

  No és una pregunta, és una afirmació!! A tots plegats ens fa falta, perquè tots plegats necessitem de les rialles i bones estones d'humor. Ivan Lira i Miki ens apropen els projectes del grup humorístic.

 • Compra, ven, aguanta

  David Trullàs, trader a Ninja Trader Ecosystem, Trader a ayondo i CEO a LIT Capital, ens aporta la seva experiència als mercats borsaris per ajudar-nos a saber què fer amb els nostres estalvis o disposar d'una part per invertir.

 • Sexe i parella

  Dinàmic, Logopèdia i psicologia ens convida a la xerrada “Eros: sexualitat i parella” que duran a terme al centre avui a les 20h, xerrada que anirà a càrrec d'Enoc Pérez i Glòria Grau.

 • Aniversaris heavies

  Joan Hernández un dels nostres heavys segueix fent-nos bufar espelmes. Avui, dos 40 aniversaris, dos 30 aniversaris, dos 20 anys aniversaris i el darrer pastís bufarem 10 espelmes!! Scorpions, UFO, Manowar i Metallica entre d'altres.

Facebook