- La fiscalia reclama 4 anys de presó per un ciutadà nord-americà acusat d´haver estafat 6.400 euros a través de diverses operacions a internet mentre residia a Andorra. La defensa rebaixa la pena a 3 anys de presó, en part ferma, perquè l´acusat diu que les operacions les va fer per introduir-se en un grup criminal i desemmascarar-lo. - SDP acusa Antoni Martí d´electoralista. Ho fa arran de la proposta del cap de Govern als grups de l´oposició perquè formin part de la delegació que negocia a Brussel·les. Martí va proposar als presidents dels grups parlamentaris formar part de la delegació que negocia l´acord d´associació. Un oferiment que SDP ja va qualificar d´incoherent. - Nova jornada de les escoles verdes, centrada a elaborar un embolcall per l´esmorzar i el berenar. El projecte, que vol conscienciar els més joves sobre la generació de residus, ha inclós el col·legi Sant Ermengol, que rebrà el segell al juny. - La nova llei d´ocupació s´hauria de tramitar a principi del 2018 i estar aprovada abans del final de la legislatura. Així ho ha avançat el ministre Xavier Espot, que ha presentat un avantprojecte del text a la taula permanent per a la formació en el treball. Els seus membres hi podran fer aportacions abans que el text entri al Consell General. - Andorra, Mònaco i San Marino aniran amb una estratègia compartida i complementària a la Unió Europea. Així ho han acordat a la reunió de treball celebrada a Ordino. Estratègia que ja s´ha de definir per a la negociació per a la lliure circulació de persones. Els tres estats són partidaris de mantenir un sistema de control de quotes migratòries i proposar-lo de manera conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Becaris 21 de novembre de 2017

 • Setmana Unicef

  María José Ravalli, especialista en comunicació d'Unicef Argentina i coautora del document "Kids-Online" ens ajuda a entendre la relació de la infància en l'era digital.Les percepcions i hàbits de nens, nenes i adolescents a internet i les xarxes socials és el que ens explicarà la María José Ravalli.

 • Els Pali a l'estudi

  Toni Fernández, col·laborador del Becaris i membre de la banda Pali, ens fa cinc cèntims de les primeres impressions de gravar en un estudi la cançó que han presentat, i que ha resultat la guanyadora del concurs de RTVA, per a ser la cançó de Nadal de la casa.

 • Telma Figueiredo i la prevenció de riscos laborals

  Parlem de la prevenció en àmbit tècnic i més concretament el concepte del circuit didàctic. Ens ho detallen des de Mutuand la Telma Figueiredo, l'Aida Archs i l'Allan Nepomuceno, els dos darrers tècnics, formadors i assessors en prevenció de riscos laborals.

 • "El trencanous" del Ballet Nacional Rus

  Aquest dijous arriba a la sala del Prat del Roure el Ballet Nacional Rus amb l'espectacle "El Trencanous", sota la direcció de  Sergei Radchenko. La cita és a les 21:30h. Ignacio Iturrarte, promotor de l'espectacle que organitza conjuntament amb Studio Eventia, ens acosta l'espectacle i l'oportunitat de gaudir del Ballet Nacional Rus!!

Facebook