- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Becaris 16 de gener de 2018

 • Actualitat lleidatana

  Josep Ramon Ribé, director del diari "La Mañana" de Lleida, ens acosta l'actualitat de les Terres de Ponent. L'actualitat la marca el cas Palau, així com també la incidencia de la grip, aquestes i d'altres qüestions són les que posarem damunt la taula amb en Josep Ramon Ribé.

 • Toni Fernández amb Vicenç Solsona

  Toni Fernández, un dels nostres becaris i estudiant del Taller de músics, ens apropa la figura d'un dels seus professors a l'escola, Vicenç Solsona. Professor de guitarra que ens explica com neix la seva passió per la música i en concret per l'instrument que toca. També ens explica el que representa per a ell ser docent d'un alumne invident.

 • Canvis en la nostra dieta amb Pili Borra

  Parlem de petits canvis que podem fer en la nostra dieta que ens poden aportar una vida més saludable. Aprofitant la presència de la nostra naturòpata ens interessem per l'alimentació passades les festes de Nadal.

 • Riscos laborals amb Mutuand

  Des de Mutuand ens exposen les preguntes i dubtes més freqüents que tenim quan contractem un proveïdor de serveis en matèria de prevenció de riscos laborals

Facebook