- El cap de Govern s´ha trobat amb el president de Panamà i l´ha informat sobre la candidatura d´Andorra a acollir la cimera. Juan Carlos Varela ha explicat a través de les xarxes que ha demanat a Antoni Martí un acord per recuperar els diners de procedència panamenya confiscats a Andorra en el marc del cas Odebrecht, uns 13 milions de dòlars. - El codi de procediment civil entrarà a tràmit parlamentari el mes que ve per agilitar els processos civils que acostumen a estar lligats a aspectes econòmics, familiars o laborals i que actualment absorbeixen la meitat de la tasca que du a terme els jutjats. Aquest ha estat l´anunci que ha fet el ministre de Justícia durant la celebració de la festivitat del patró dels advocats, sant Raimon de Penyafort. - Andorra Telecom posarà en marxa aviat un nou sistema de prevenció contra hakcers adreçat a les empreses. Precisament la ciberseguretat serà un dels eixos centrals de la quarta edició del Fòrum Empresa que estarà dedicat a la transformació digital. Andorra Telecom posarà en marxa un nou sistema de seguretat anti hackers, de caràcter preventiu, adreçat a les empreses. - SDP reitera que el Govern ha de compartir els documents de treball en la negociació amb la UE. El seu president qüestiona implícitament que el paper d´observadors que volen tenir els liberals serveixi d´alguna cosa. Jaume Bartumeu també deixa clar que seguiran fent feina al marge del pacte d´estat. - La reforma de l´administració ha permès que un 55% dels tràmits es puguin fer electrònicament. Aquest canvis en l´administració es focalitzen a agilitar i simplificar la burocràcia. Malgrat això, des del ministeri de la Funció Pública consideren que cal fer més pedagogia: els ciutadans només fan la meitat dels tràmits en línia que potencialment podrien fer.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Becaris 22 de setembre de 2017

 • Vila Medieval

  Un any més arriba la Vila Medieval a Sant Julià de Lòria, on un dels principals reclams és el Mercat Medieval. Ens explica totes les activitats que ens han programat a la parròquia laurediana el conseller de Cultura Josep Roig.

 • Ray Z i les estrenes al cinema

  L'actualitat cinematogràfica marca l'inici de la secció. Avui, or Harry Dean Stanton als 91 anys, IT: gran èxit a taquilla, millor mes de setembre de la Història, James Cameron farà Terminator 6 amb Arnold Schwarzenegger i Linda Hamiltoni finalment pinzellada del trailer de Tomb Raider. Les estrenes que ens comenta en Ray Z són, Kingsman: El circulo de oro, La reina Victoria i Abdul, La lego ninjago película.

 • The 2017 Distinguished Gentleman's Ride

  Motocicletes clàssiques i d'estil vintage unides Per al càncer de pròstata i la salut mental per a la Movember Foundation. Aquest diumenge a tot el món, l'esdeveniment que es du a terme al país ens l'explica en Marc Casadevall.

 • Escola de pares i mares d'adolescents

  Des de la seva pròpia experiència i amb els coneixement com a psicòloga, Assumpció Lluís dinamitzarà i orientarà a pares i mares d'adolescents. L'Assumpció ens explica els neguits de pares i mares vers els seus fills i filles.

Facebook