- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 07 de gener de 2016

 • L'art com a teràpia

  El Taller de l’Artista és també el Taller de la Núria. El seu espai de treball i inspiració, que s’alimenta des de fa 10 anys de les vivències profundes, alegres i veritables de cents i cents d’alumnes que dia rere dia i vinguts d’arreu, gaudeixen i aprenen de l’art per expressar-se i créixer. La seva mirada neta i el seu acompanyament dolç i tranquil, no dirigit, sense judicis, admirant la bellesa i respectant la individualitat de cada ésser, ens mostren el camí per passar d’allò quotidià a allò extraordinari. Xerrem amb Núria Capdevila.

 • Josu Adánez i els natxos

  Avui en Josu ens parla de com podem optimitzar uns natxos. Els tipus de natxos i el seu condiment són els protagonistes d'aquesta nova entrega del becagourmets.

 • Jean-Luc Herbert i el lego

  Jean-Luc Herbert s'inspira en un LEGO per mostrar la importància de la creativitat a través de les joguines. És molt habitual que els infants projectin en les joguines els que volen ser o fer de grans i precisament és aquesta màgia que el professional de l´educació i professor de La Capsa Jean-Luc Herbert reflecteix a "La galeria del ego". Com si es tractés d´una història infantil un bon dia es va fer amic d´un personatge de LEGO i el va portar a viure les aventures que sempre havia somniat.

 • Joan Hernández i la música metàl·lica

  Protagonisme a l'espai metàl·lic per als Guns N'Roses que tornen amb la formació original. En Joan també ens parla i ens fa escoltar la música dels Rainbow, Black Sabbath, Anthrax, Megadeth i Rob Zombie. Esteu preparats?

Facebook