- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 1 de desembre de 2017

 • No és un Coco, però potser sí Wonder i un Perfecte desconegut, Ray Zeta

  Cinema al Becaris. Ray Zeta, el nostre crític cinematogràfic, enceta l'espai parlant de l'actualitat del setè art. Marvel: 20 pel·lícules en projecte, Avatar 2: revelat el personatge de Kate Winslet, primeres imatges de Todo el dinero del mundo amb Christopher Plummer substituint Kevin Spacey i per acabar presentació del trailer de Maria Magdalena amb Rooney Mara i Joaquin Phoenix. Les estrenes de les que ens parla són, Wonder, Perfectos desconocidos i Coco.

 • Muntanyisme i piragüisme

  Iolanda Torcuato, presidenta del Club Pirinenc Andorra`, i Gaspar Pellicer, president del Club Piragüisme Valira, ens acosten les activitats i novetats que tenen preparades per aquesta temporada.

 • Petits valents

  Petits valents és una iniciativa solidària de l’Escola Andorrana de Canillo.  Enguany, el curs es va obrir amb una mala notícia, una alumna de maternal, una preciosa nena de 4 anys, pateix una retinoblastoma a un ull (la nena de la fotografia) i està actualment en tractament de quimioteràpia a l’Hospital Sant Joan de Déu.  En contacte amb l’Hospital, s'han convertit en escola amiga i volen dedicar els esforços al projecte Petits Valents que ens explica Barbara Haytree.

 • Torna Elton Torrown

  Torna la neu, torna l'obertura de pistes... torna Elton Torrown!! Comença la temporada blanca i ens posa al corrent de tot el que té a veure amb el circ blanc!!

Facebook