- El Tribunal Constitucional haurà de determinar si la llei d´agents de circulació conté algun article inconstitucional. El Tribunal Superior, que s´ha pronunciat sobre el recurs dels agents d´Escaldes-Engordany, creu que l´obligatorietat de tenir un complement per baixa laboral en cas d´accident podria contradir la carta magna. D´altra bandà, el comú ha tancat el tercer trimestre amb un 84% de la inversió executada. - Nou projectes innovadors del sector tecnològic han buscat finançament en el Niu Demo Day d´Andorra Telecom. Una cinquantena d´inversors del país i de fora s´han interessats per aquestes start-ups. Entre els projectes presentats hi ha plataformes per llogar aparcaments, aplicacions de telediagnòstic cardíac o un submarí simulador. - El dia 20 de novembre és el Dia mundial de la infància, un dia per recordar que és important educar en prevenció i fer bon ús de les xarxes. Vivim en l´era de les tecnologies de la informació i la comunicació en què internet i els dispositius intel·ligents són importants. Ho són en molts aspectes de la nostra vida, també en l´educació. - Últim dia de la trobada de microproductors de vi a Sant Julià de Lòria. Una jornada reservada als professionals, com restauradors i distribuïdors, i una bona oportunitat per tancar acords amb els cellers i empreses presents. Els expositors valoren l´organització de l´esdeveniment, tot i que en alguns casos creuen que ha fallat el públic. - El cap de Govern s´ha reunit amb el secretari d´estat d´Afers Exteriors sanmarinès, Nicola Renzi, amb qui ha analitzat l´estat de les negociacions amb Brussel·les. La reunió ha seguit amb una trobada tècnica entres les dues delegacions que negocien amb la Comissió Europea. Tot plegat ha servit per repassar l´agenda de la reunió trilateral que es farà aquest dimarts entre les delegacions d´Andorra, Mònaco i San Marino.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 11 de setembre de 2017

 • Tornar a la rutina

  No és exacte això de tornar a la rutina però sí potser la tornada a la vida més quotidiana. És el que pretenem amb l'ajuda de Psico B, les psicòlegues del Becaris, que continuen una temporada més al nostre costat!!

 • Tertúlia futbolística

  Encetem l'espai de tertúlia futbolística de la lliga espanyola amb els tres components de l'equip!! Sílvia Casals, Josep Doval i Denis Garcia Abella ens exposen el que ha estat la darrera jornada de la lliga de futbol espanyola. El Barça apallissa a l'Espanyol al Nou Camp 5 a 0 i el Madrid no passa de l'empat a casa davant de Llevant (1-1). Comparteixen el lideratge el Barça i la Reial Societat, tots dos amb nou punts de nou possibles.

 • La televisió amb Viviana Besolí

  Les darreres notícies del món televisiu, les sèries, les pel·lícules, els programes i, de fet, tota la programació més destacada de diferents canals ens ho porta la Viviana Besolí.

 • Ester Vilarrubla i la gent gran d'Andorra la Vella

  Ester Vilarrubla, consellera de Social d'Andorra la Vella, ens acosta totes les activitats que es poden desenvolupar al llarg de l'any a la parròquia. La gent gran torna a ser protagonista al Becaris.

 • Turisme a França i l'efecte dels atemptats

  Marc-Etienne Dalgé ens porta l'actualitat francesa. Iniciem la temporada parlant del turisme que ha rebut el país gal després dels atemptats.

Facebook