- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 11 de setembre de 2017

 • Tornar a la rutina

  No és exacte això de tornar a la rutina però sí potser la tornada a la vida més quotidiana. És el que pretenem amb l'ajuda de Psico B, les psicòlegues del Becaris, que continuen una temporada més al nostre costat!!

 • Tertúlia futbolística

  Encetem l'espai de tertúlia futbolística de la lliga espanyola amb els tres components de l'equip!! Sílvia Casals, Josep Doval i Denis Garcia Abella ens exposen el que ha estat la darrera jornada de la lliga de futbol espanyola. El Barça apallissa a l'Espanyol al Nou Camp 5 a 0 i el Madrid no passa de l'empat a casa davant de Llevant (1-1). Comparteixen el lideratge el Barça i la Reial Societat, tots dos amb nou punts de nou possibles.

 • La televisió amb Viviana Besolí

  Les darreres notícies del món televisiu, les sèries, les pel·lícules, els programes i, de fet, tota la programació més destacada de diferents canals ens ho porta la Viviana Besolí.

 • Ester Vilarrubla i la gent gran d'Andorra la Vella

  Ester Vilarrubla, consellera de Social d'Andorra la Vella, ens acosta totes les activitats que es poden desenvolupar al llarg de l'any a la parròquia. La gent gran torna a ser protagonista al Becaris.

 • Turisme a França i l'efecte dels atemptats

  Marc-Etienne Dalgé ens porta l'actualitat francesa. Iniciem la temporada parlant del turisme que ha rebut el país gal després dels atemptats.

Facebook