- El Mundial de trial, una de les cites clàssiques del calendari esportiu, no tindrà prova andorrana la temporada que ve. El nou promotor del campionat ja ho ha comunicat a la Federació Motociclista, que buscarà organitzar un esdeveniment alternatiu. - El servei de recollida selectiva de residus comptarà amb més d´una vintena vehicles nous ecològics, per tal de millorar diferents aspectes relacionats amb l´eficiència energètica i la seguretat. Tot i això, el país manté uns bons nivells de recollida selectiva que se situen al voltant del 40%. A partir de l´octubre s´iniciarà el servei de recollida de matèria orgànica. - L´USdA s´oposa als canvis adoptats per Govern en la compensació de les hores extres en el sector públic. A partir d´ara ja no seran els treballadors els qui decideixin si volen cobrar o recuperar-les sinó el seu superior. Des del sindicat ho consideren inadmissible i s´hi oposen radicalment. - UNICEF Andorra insta el Govern a allargar les baixes de maternitat i paternitat però valora que s´estigui estudiant. L´últim informe de l´ONG determina que només 15 països del món apliquen les tres polítiques bàsiques per ajudar les famílies amb infants petits. De moment, Andorra en compleix dues. - La visió d´una part de la població del funcionament del sistema polític com a sistema d´intercanvi de favors es dibuixa com un dels factors de l´abstencionisme. Així ho indica un informe del CRES encarregat pel Consell General. La crisi econòmica i els canvis en els partits polítics són altres possibilitats. L´estudi fa diverses propostes, com depurar el cens o fomentar les eleccions per correu. El Consell General les estudiarà.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 11 de setembre de 2017

 • Tornar a la rutina

  No és exacte això de tornar a la rutina però sí potser la tornada a la vida més quotidiana. És el que pretenem amb l'ajuda de Psico B, les psicòlegues del Becaris, que continuen una temporada més al nostre costat!!

 • Tertúlia futbolística

  Encetem l'espai de tertúlia futbolística de la lliga espanyola amb els tres components de l'equip!! Sílvia Casals, Josep Doval i Denis Garcia Abella ens exposen el que ha estat la darrera jornada de la lliga de futbol espanyola. El Barça apallissa a l'Espanyol al Nou Camp 5 a 0 i el Madrid no passa de l'empat a casa davant de Llevant (1-1). Comparteixen el lideratge el Barça i la Reial Societat, tots dos amb nou punts de nou possibles.

 • La televisió amb Viviana Besolí

  Les darreres notícies del món televisiu, les sèries, les pel·lícules, els programes i, de fet, tota la programació més destacada de diferents canals ens ho porta la Viviana Besolí.

 • Ester Vilarrubla i la gent gran d'Andorra la Vella

  Ester Vilarrubla, consellera de Social d'Andorra la Vella, ens acosta totes les activitats que es poden desenvolupar al llarg de l'any a la parròquia. La gent gran torna a ser protagonista al Becaris.

 • Turisme a França i l'efecte dels atemptats

  Marc-Etienne Dalgé ens porta l'actualitat francesa. Iniciem la temporada parlant del turisme que ha rebut el país gal després dels atemptats.

Facebook