- El Mundial de trial, una de les cites clàssiques del calendari esportiu, no tindrà prova andorrana la temporada que ve. El nou promotor del campionat ja ho ha comunicat a la Federació Motociclista, que buscarà organitzar un esdeveniment alternatiu. - El servei de recollida selectiva de residus comptarà amb més d´una vintena vehicles nous ecològics, per tal de millorar diferents aspectes relacionats amb l´eficiència energètica i la seguretat. Tot i això, el país manté uns bons nivells de recollida selectiva que se situen al voltant del 40%. A partir de l´octubre s´iniciarà el servei de recollida de matèria orgànica. - L´USdA s´oposa als canvis adoptats per Govern en la compensació de les hores extres en el sector públic. A partir d´ara ja no seran els treballadors els qui decideixin si volen cobrar o recuperar-les sinó el seu superior. Des del sindicat ho consideren inadmissible i s´hi oposen radicalment. - UNICEF Andorra insta el Govern a allargar les baixes de maternitat i paternitat però valora que s´estigui estudiant. L´últim informe de l´ONG determina que només 15 països del món apliquen les tres polítiques bàsiques per ajudar les famílies amb infants petits. De moment, Andorra en compleix dues. - La visió d´una part de la població del funcionament del sistema polític com a sistema d´intercanvi de favors es dibuixa com un dels factors de l´abstencionisme. Així ho indica un informe del CRES encarregat pel Consell General. La crisi econòmica i els canvis en els partits polítics són altres possibilitats. L´estudi fa diverses propostes, com depurar el cens o fomentar les eleccions per correu. El Consell General les estudiarà.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 12 de setembre de 2017

 • Diana Pérez i les darreres notícies digitals

  La Diana Pérez avui ens fa cinc cèntims de les notícies d'àmbit digital que s'han produït en les darreres setmanes. El que més preguntem a Google, Instagram es lliga, en part, a Facebook, WhatsApp ens porta el Business i finalment, Instagram permetrà pujar a les Stories contingut de més de 24 hores.

 • Toni Fernández i la música

  Les inquietuds musicals i les notícies relacionades amb el món musical amb el nostre estudiant a Barcelona, Toni Fernández!!

 • Festival de Kizomba

  Mònica Vitorino i el cantant de l'orquestra Los Indomables y Dorian Planas, Dorian Planas ens acosten l'esdeveniment que el proper dia 30 de setembre a les 22:30h. al Prat del Roure i amb entrada gratuïta ens porta la disciplina del Kizomba.

 • Olga Armengol i la logopèdia

  La nostra logopeda Olga Armengol ens apropa els beneficis de la logopèdia. Teràpies i diferents trastorns són qüestions que posem sobre la taula.

Facebook