- El Tribunal Constitucional haurà de determinar si la llei d´agents de circulació conté algun article inconstitucional. El Tribunal Superior, que s´ha pronunciat sobre el recurs dels agents d´Escaldes-Engordany, creu que l´obligatorietat de tenir un complement per baixa laboral en cas d´accident podria contradir la carta magna. D´altra bandà, el comú ha tancat el tercer trimestre amb un 84% de la inversió executada. - Nou projectes innovadors del sector tecnològic han buscat finançament en el Niu Demo Day d´Andorra Telecom. Una cinquantena d´inversors del país i de fora s´han interessats per aquestes start-ups. Entre els projectes presentats hi ha plataformes per llogar aparcaments, aplicacions de telediagnòstic cardíac o un submarí simulador. - El dia 20 de novembre és el Dia mundial de la infància, un dia per recordar que és important educar en prevenció i fer bon ús de les xarxes. Vivim en l´era de les tecnologies de la informació i la comunicació en què internet i els dispositius intel·ligents són importants. Ho són en molts aspectes de la nostra vida, també en l´educació. - Últim dia de la trobada de microproductors de vi a Sant Julià de Lòria. Una jornada reservada als professionals, com restauradors i distribuïdors, i una bona oportunitat per tancar acords amb els cellers i empreses presents. Els expositors valoren l´organització de l´esdeveniment, tot i que en alguns casos creuen que ha fallat el públic. - El cap de Govern s´ha reunit amb el secretari d´estat d´Afers Exteriors sanmarinès, Nicola Renzi, amb qui ha analitzat l´estat de les negociacions amb Brussel·les. La reunió ha seguit amb una trobada tècnica entres les dues delegacions que negocien amb la Comissió Europea. Tot plegat ha servit per repassar l´agenda de la reunió trilateral que es farà aquest dimarts entre les delegacions d´Andorra, Mònaco i San Marino.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 12 de setembre de 2017

 • Diana Pérez i les darreres notícies digitals

  La Diana Pérez avui ens fa cinc cèntims de les notícies d'àmbit digital que s'han produït en les darreres setmanes. El que més preguntem a Google, Instagram es lliga, en part, a Facebook, WhatsApp ens porta el Business i finalment, Instagram permetrà pujar a les Stories contingut de més de 24 hores.

 • Toni Fernández i la música

  Les inquietuds musicals i les notícies relacionades amb el món musical amb el nostre estudiant a Barcelona, Toni Fernández!!

 • Festival de Kizomba

  Mònica Vitorino i el cantant de l'orquestra Los Indomables y Dorian Planas, Dorian Planas ens acosten l'esdeveniment que el proper dia 30 de setembre a les 22:30h. al Prat del Roure i amb entrada gratuïta ens porta la disciplina del Kizomba.

 • Olga Armengol i la logopèdia

  La nostra logopeda Olga Armengol ens apropa els beneficis de la logopèdia. Teràpies i diferents trastorns són qüestions que posem sobre la taula.

Facebook