- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 12 de setembre de 2017

 • Diana Pérez i les darreres notícies digitals

  La Diana Pérez avui ens fa cinc cèntims de les notícies d'àmbit digital que s'han produït en les darreres setmanes. El que més preguntem a Google, Instagram es lliga, en part, a Facebook, WhatsApp ens porta el Business i finalment, Instagram permetrà pujar a les Stories contingut de més de 24 hores.

 • Toni Fernández i la música

  Les inquietuds musicals i les notícies relacionades amb el món musical amb el nostre estudiant a Barcelona, Toni Fernández!!

 • Festival de Kizomba

  Mònica Vitorino i el cantant de l'orquestra Los Indomables y Dorian Planas, Dorian Planas ens acosten l'esdeveniment que el proper dia 30 de setembre a les 22:30h. al Prat del Roure i amb entrada gratuïta ens porta la disciplina del Kizomba.

 • Olga Armengol i la logopèdia

  La nostra logopeda Olga Armengol ens apropa els beneficis de la logopèdia. Teràpies i diferents trastorns són qüestions que posem sobre la taula.

Facebook