- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 6 de desembre de 2017

  • Marta Barnils trencadora

    Marta Barnils, coaching executiva i assessora d'imatge professional, més trencadora que mai!! La Marta ens parla de trencar amb els estereotips i els cànons de bellesa i la imatge perfecta!! Tots i totes ben atents i atentes que de ben segur ens explica coses que farà que poguem tenir una altra visió de la que podem tenir a hores d'ara.

  • Vivand solidari

    Durant aquest cap de setmana llarg de la Puríssima, tindrà lloc una nova edició del Vivand Solidari a càrrec de l’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany i MoraBanc. Una acció per recaptar fons per Càritas i la Gavernera. Els dies 8, 9 i 10 de desembre, MoraBanc cedirà a les ONG l’import de totes les comissions generades per compres a Vivand. L’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany, per la seva banda, aportarà la mateixa quantitat. Aquesta serà la segona edició d’aquesta proposta solidària a Vivand. En parlem amb Mireia Maestre, directora de màrqueting de Morabanc i Susagna Venable, presidenta de l'Associació de comerciants de l'Avinguda Carlemany.

Facebook