- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


Becaris 9 de gener de 2018

 • La música del país amb Juli Barrero

  Juli Barrero, el nostre "becari" de música andorrana, ens acosta tot allò que ha fet al llarg del cap de setmana, evidentment amb música en directe, per zero euros!! El protagonisme és per a Swingirls, Shuffle Expréss, La Fada Ignorant i un tastet de Júlia Coll.

 • Carles Savalls i l'alimentació

  Torn a la secció de "El Becari infiltrat" per a Carles Savalls i els seus minuciosos reportatges. En aquesta ocasió ens parla, tot just després de les festes de Nadal, de l'alimentació i els hàbits d'avui en comparació amb els d'abans. En Carles xerra amb la nutricionista Marta Abardia.

 • El menjar xinès, vietnamita i tailandès

  Seiem a taula amb Olivier Schmitt gerent del Restaurant Hong Kong i descobrim el munt de varietats culinàries que hi podem trobar. Els preus, els menús, els plats i tot el que pot ser del nostre interès sobre la taula amb l'Olivier.

 • Medicina xinesa amb Eli Soro

  La medicina tradicional xinesa amb Eli Soro. Avui parlem de com aquesta, considerada una de les formes més antigues de la medicina oriental, pot beneficiar a esportistes d'elit.

Facebook