-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Presentació Premis Ara

  Toni Corominas d'ST! ens apropa un primer contacte, en forma de presentació, de la nova convocatòria dels Premis Ara de Periodisme en la seva modalitat del premi Jove Periodista 2018. A qui s'adreça, les diferents especialitats en les que es pot presentar un treball, el jurat i els premis és el que ens explica el Toni Corominas Director General d'ST!

 • Andorra Shopping Festival

  Noemí Pedra, directora de màrqueting i comunicació d'Andorra Turisme, ens explica i detalla tot el que ha de succeir a l'Andorra Shopping Festival!! La festa al carrer, la música, la fotografia, les compres i els descomptes, protagonistes al país!!

 • Andorra a taula

  Avui comença Andorra a taula!! Fins al 3 de desembre tornen les Jornades Gastronòmiques Andorra a Taula en una nova edició que aspira a seduir novament els paladars més exquisits. En aquesta 11a edició, més d’una vintena de restaurants del Principat s’unirà per crear els plats més saborosos de la cuina andorrana. Ens en fa cinc cèntims, Carles Flinch xef del Restaurant Can Manel.

 • APAE, aniversari i 25ena Festa Culinària

  La temàtica central d’aquesta edició seran les receptes a base de bacallà com a ingredient principal, ja sigui esqueixat, confitat, fregit, gratinat, al forn o bullit. La Lourdes Rich presidenta de l'APAE ens en dona tots els detalls... tant de l'aniversari com de la Festa Culinària, que ve amb premis!!

 • Acta de consagració

  La datació d'un dels documents més importants de l'Arxiu Capitular d'Urgell, l'acta de consagració de Santa Maria d'Urgell, ha estat controvertida. Dos historiadors, Carles Gascón i Oliver Vergés, han proposat una nova data que resol molts dels problemes que plantejava. La cita és al Centre Cultural La Llacuna a les 20h. amb entrada lliure. Ens en fa cinc cèntims l'Albert Villaró, coordinador del Centre d'Estudis Històrics i Polítics.

 • Mossèn Pepe Chisvert amb la música

  Pepe Chisvert, mossèn de Sant Julià de Lòria, a una setmana de l'arribada del Canòlich Music Andorra, ens recorda l'esdeveniment i els participants!! Hi trobarem les actuacions de: LZ7, Gospel Viu, Andy Hunter i Cor Rock d'Encamp entre d'altres. La cinquena edició del Festival de Música Cristiana amb mossèn Pepe Chisvert!! Aprofitem la seva visita per tal de que ens faci un balanç del cicle de cinema cristià.

 • Enamorat? enamora't!!

  Martha Roquet ens presenta la seva proposta musical!! El títol que escoltem és "Me enamoré", tema que interpreta al costat de José Mena. L'escoltem i parlem amb la Martha de tot el relacionat amb la creació d'aquesta cançó!!

 • Bones Companyies

  Els dilluns Sílvia Peris, des de Bones Companyies, ens recorda la cura que hem de tenir de les nostres mascotes.

 • "El trencanous" del Ballet Nacional Rus

  Aquest dijous arriba a la sala del Prat del Roure el Ballet Nacional Rus amb l'espectacle "El Trencanous", sota la direcció de  Sergei Radchenko. La cita és a les 21:30h. Ignacio Iturrarte, promotor de l'espectacle que organitza conjuntament amb Studio Eventia, ens acosta l'espectacle i l'oportunitat de gaudir del Ballet Nacional Rus!!

 • Com ser un bon convidat

  Mercè Miguel ens explica part, ens fa un tastet, del Curs de protocol social, saber estar a la taula quan som els convidats.La puntualitat, portar un present, temes a tractar i temes dels que millor no parlar i més amb la nostra col·laboradora Mercè Miguel.

Facebook