-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Oriol Vidal infiltrat per darrer cop

  Tanquem temporada aquest proper divendres i ens anem acomiadant dels diferents col·laboradors. Avui el torn és per un dels nostres becaris infiltrats, Oriol Vidal, que com és habitual ens deixarà el seu bon humor, sarcasme, sàtira i ironia.

 • Actualitat de la Terra Ferma

  Josep Ramon Ribé, director del diari "La Mañana", ens acosta les darreres notícies que s'han produït a Lleida i comarques.

 • Marcel·lí Pascual viu als Pirineus

  El director de la publicació "Viure als Pirineus", Marcel·lí Pascual, ens acosta l'actualitat del territori pirinenc.

 • Borja de Riquer i la transició espanyola

  Carles Savalls, un dels nostres becaris infiltrats, entrevista a l'historiador Borja de Riquer. Arran de les darreres notícies que s'han produit al país veí en Carles parla amb Borja de Riquer al voltant de la història de la transició espanyola. Borja de Riquer és un dels més prestigiosos historiadors de l'Espanya i la Catalunya dels segles XIX i XX, a més de Catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona i Creu de Sant Jordi 2017, amb diverses publicacions a les seves espatlles. Cal dir que l'entrevista és va enregistrar el passat divendres.

 • Oriol Vidal infiltrat

  Un dels nostres becaris infiltrats és l'Oriol Vidal. Becari infiltrat que ens parla amb to sarcàstic, humorístic, irònic... no us el perdeu!!

 • Actualitat de les Terres de Ponent

  Josep Ramon Ribé, director del diari La Mañana, ens porta l'actualitat de la Terra Ferma. La presó incondicional pels líders d'Òmnium i l'ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez respectivament, ens ocupa part de l'espai. Així com també altres notícies relacionades amb el procés català.

 • Viure als Pirineus

  Marcel·lí Pascual, un dels nostres becaris infiltrats i màxim responsable de la publicació "Viure als Pirineus", ens acosta tota l'actualitat del territori pirinenc. Una de les notícies que ha copsat la nostra atenció parla de l'estrès que va afectar la reproducció dels últims titanosaures de Nerets, a Coll de Nargó!!

 • Carles Savalls, infiltrat

  Un dels nostres becaris infiltrats, Carles Savalls, és qui té el torn aquesta setmana i com és costum ens porta un reportatge que ens deixarà frapats i amb una gran documentació darrera.

 • Oriol Vidal un becari infiltrat

  Un dels nostres becaris infiltrats, s'infiltra en el sarcasme, les dobles lectures, l'humor, la ironia i la sàtira... no us perdeu la intervenció d'Oriol Vidal... us en podeu apenedir!!

 • Actualitat a Terres de Ponent

  Josep Ramon Ribé, director de La Mañana, ens acosta les darreres notícies que s'han produit a la Terra Ferma. Des de la desaparició d'una llança!! fins a la mobilització d'avions i autobusos... per anar a Brussel·les!!

Facebook