- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Carles Savalls a Sant Joan de Déu

  En Carles entrevista a la doctora Belén Pérez, de l'Hospital infantil Sant Joan de Déu. És doctora neuropediatra i investigadora de malalties 'rares'. Va rebre una beca de “Bombers amb causa”, on també hi tenen presència els bombers d'Andorra.

 • Oriol Vidal, un dels becaris infiltrats

  El nostre “becari infiltrat” Oriol Vidal ens porta la seva visió particular d'algún dels temes d'actualitat, estigueu atents! Com és habitual el seu to sarcàstic, irònic i humorístic són trets característics de la seva intervenció!

 • Actualitat de la Terra Ferma

  Josep Ramon Ribé, director del diari La Mañana, ens apropa tot el que ha estat, és i fins i tot serà noticia. Com sempre l'actualitat de les terres de Ponent al Becaris.

 • Becari infiltrat a Eurovisió

  Carles Savalls ha estat a Kiev seguint de ben a prop el festival d'Eurovisió que es va dur a terme la setmana passada. El guanyador del festival va ser Salvador Sobral que representava la televisió pública portuguesa. En Carles ha parlat amb ell i també per proximitat amb la representant francesa i l'espanyol.

 • El becari infiltrat

  Avui el torn de la secció que dediquem "El becari infiltrat" és per l'Oriol Vidal. Vols saber quin tema ens porta? Si més no, sabem segur que seran presents el seu sarcasme, bon humor, ironia, dobles intencions, dobles lectures… No te'l perdis! 

 • L'actualitat a la Terra Ferma

  Les darreres notícies de les Terres de Ponent ens les porta el director del rotatiu La Mañana.

 • Marcel·lí Pascual viu els Pirineus

  Marcel·lí Pascual màxim responsable de la publicació "Viure als Pirineus", és un dels nostres becaris infiltrats. És la seva darrera intervenció aquesta temporada i volem repassar el més significatiu, així com les darreres notícies i el que s'espera per aquest estiu als Pirineus. Ah.... i el més important, celebrem 15 anys de la revista!

 • Carles Savalls a Lesbos

  Darrera intervenció de Carles Savalls que serveix per acostar-nos el rescat de refugiats a l'illa de Lesbos. En Coke és bomber de Palafrugell però en Carles ha parlat amb ell com a voluntari de Proem-Aid, una ONG formada per bombers, bomberes i personal mèdic de Bombers que treballen en el rescat de refugiats a l'illa de Lesbos!

 • Oriol Vidal infiltrat per darrer cop

  Tanquem temporada aquest proper divendres i ens anem acomiadant dels diferents col·laboradors. Avui el torn és per un dels nostres becaris infiltrats, Oriol Vidal, que com és habitual ens deixarà el seu bon humor, sarcasme, sàtira i ironia.

 • Actualitat de la Terra Ferma

  Josep Ramon Ribé, director del diari "La Mañana", ens acosta les darreres notícies que s'han produït a Lleida i comarques.

Facebook