- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Música a les mans de Toni Fernández

  Cita ineludible amb en Toni Fernández amb la iniciativa, amb concert inclòs, de «Música a les mans». Barcelona pren protagonisme amb aquesta intervenció del Toni.

 • El heavy i el Clausó

  Josep Maria Clausó, el becari metàl·lic juntament amb el Joan Hernández, ens apropa les novetats de House of Lords, Warrant, The Unity, Wolfpakk i One Desire i Audioslave... per la defunció de Chris Cornell.

 • Bandes del heavy "meloditzades"

  Joan Hernández, el becari metàl·lic juntament amb en Josep Maria Clausó, ens porta, entre d'altres, la música de Scorpions, Judas Priest, Saxon, Accept... Ens apropa també la primera edició del Festival Kalos.

 • El techno que no es pot ballar

  Toni Gibert, el nostre especialista en música clàssica, tanca la temporada parlant de música techno, però atenció! techno que no es pot ballar! En Toni ve acompanyat de Lluís Casahuga.

 • Guns n' Roses en concert

  El rock és el protagonista en la visita que ens fa habitualment en Joan Hernández i avui més que mai!! Ens explica, conjuntament amb l'Àlex Moldes, el directe dels Guns n' Roses. El Joan el va viure a Madrid, al Vicente Calderón, i l'Àlex a Bilbao, al Nou San Mamés.

 • El taller de músics

  Toni Fernández ens explica i repassa el Taller de músics. Li preguntem per possibles actuacions al llarg d'aquest estiu 2017 amb els Pali, que ja us avancem que en són unes quantes...

 • Josep Maria Clausó contra Joan Hernández

  Última secció al voltant de la música heavy. A l'estudi hem preparat un quadrilàter per posar-hi en un racó a Josep Maria Clausó amb una sèrie de discos sota el braç, a l'altra racó Joan Hernández està preparat per rebre les envestides amb els seus discos. Lluita entre els nostres becaris metàl·lics per defensar les propostes de música heavy de cadascún d'ells!!

 • La música dels vuitanta

  Ivan Álvarez ens fa escoltar temes que tenim en un racó del nostre cervell, i possiblement físicament en un racó d'un calaix. Per tal de que feu memòria l'Ivan ens convida a escoltar Imagination, Radio Futura, Opus i d'altres que de ben segur farà que recordeu algun tram de la vostra adolescència.

 • Toni Fernández i la música

  Les inquietuds musicals i les notícies relacionades amb el món musical amb el nostre estudiant a Barcelona, Toni Fernández!!

 • El heavy amb Josep Maria Clausó

  Dos aniversaris ens serveixen d'excusa per donar el tret de sortida aquesta temporada a la secció més "dura" del "Becaris"!! Dream Theater amb Falling into infinity i Paradise Lost amb One second fan vint anys!! Escoltem la seva música i ens ens dona dades i detalls en Josep Maria.

Facebook