-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Juli Barrero i la música del país

  Juli Barrero s'estrena com a Becari!! En Juli ens parla de música, però música feta a Andorra. En aquesta primera entrega marxem al Festival de Música Viva de Vic i ens mirem l'agenda de concerts d'aquest mes d'octubre a La Fada Ignorant.

 • El més suau i el més dur del heavy

  Joan Hernández s'estrena aquesta temporada amb el "bo" i "millor" de cada casa, i el "bo" i "millor" del so heavy. Anem d'un extrem a un altre amb bandes de rock dur que ens poden portar a la música més "suau", però també al més "dur"... t'ho perdràs?

 • Josep Maria Clausó i el rock dur

  El becari metàl·lic, Josep Maria Clausó, ens fa escoltar i assaborir tres novetats... Sons of Apollo, Kee of Hearts i Threshold.

 • Toni Gibert i la música de Haydn

  El nostre becari més "clàssic" ens porta la figura i la música de Joseph Haydn. Escoltem la simfonia nº8 en G major "Le Soir".

 • Compres heavies d'en Joan

  El cap de setmana passat es duia a terme a Barcelona la Fira del Disc i en Joan hi era... i va comprar!! Les seves adquisicions són les protagonistes en aquesta nova entrega del "Becaris metàl·lics".

 • Walk the earth, nou treball dels Europe

  Josep Maria Clausó, admirador dels Europe, ens porta el darrer C.D. dels suecs. Ens fa escoltar fins a sis temes, The siege, Election day, Gto, Whenever you're ready, Wolves i Walk the earth!!

 • Joan Hernández a Tokio

  Aprofitant la visita d'en Joan a Tokio parlem de la relació del heavy metal i el Japó!! Els Persefone, banda andorrana, ha realitzat una mini gira per aquelles contrades, i evidentment, ho reflexem a l'espai. Persefone, Loudness, Babymetal i d'altres en són els protagonistes. Escoltarem la seva música i en Joan ho enllaçarà per relacionar-ho amb el país nipó.

 • La música dels vuitanta

  Ivan Álvarez amant de la música dels vuitanta, torna per posar-nos nostàlgics i recordar-nos el que sonava més fa trenta anys!! Avui recuperem la música de Wet Wet Wet, Video, Talk Talk, Hombres G i Eighht Wonder!! Vols tornar-los a cantar?, els vols tornar a ballar? La pista de ball la tens al Becaris!!

 • De concerts amb Juli barrero

  Juli Barrero ens porta el so dels darrers concerts que s'han dut a terme al país. Carina Ventura i Madretomasa en són els protagonistes. Repassem totes les cites, si més no les més destacades, que ens arriben a diferents locals pel que resta de mes.

 • Els Pali a l'estudi

  Toni Fernández, col·laborador del Becaris i membre de la banda Pali, ens fa cinc cèntims de les primeres impressions de gravar en un estudi la cançó que han presentat, i que ha resultat la guanyadora del concurs de RTVA, per a ser la cançó de Nadal de la casa.

Facebook