- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • La música del país amb Juli Barrero

  Juli Barrero, el nostre "becari" de música andorrana, ens acosta tot allò que ha fet al llarg del cap de setmana, evidentment amb música en directe, per zero euros!! El protagonisme és per a Swingirls, Shuffle Expréss, La Fada Ignorant i un tastet de Júlia Coll.

 • Novetats heavis 2018

  Joan Hernández, "Becari metàl·lic juntament amb en Josep Maris Clausó, ens fa un tast d'algunes de les novetats d'aquest 2018!! Judas Priest amb Lightning Strike, Whitesnake amb Burn, Phil Campbell and the bastards sons i el seu Welcome to hell, Bulletboys amb D-Evil i Corrosion of Conformity i el seu Wolf named crow, en són els protagonistes!!

 • Toni Fernández amb Vicenç Solsona

  Toni Fernández, un dels nostres becaris i estudiant del Taller de músics, ens apropa la figura d'un dels seus professors a l'escola, Vicenç Solsona. Professor de guitarra que ens explica com neix la seva passió per la música i en concret per l'instrument que toca. També ens explica el que representa per a ell ser docent d'un alumne invident.

 • El heavy del 88 amb en Clausó

  Josep Maria Clausó ens trasllada en aquesta ocasió a 1988, per tal de fer una escolta al que sonava fa trenta anys enrere!! House of Lords, Yngwie Malmsteen, i Europe en són els protagonistes.

 • La clàssica amb Toni Gibert

  Toni Gibert, el nostre "becari" més "clàssic", es dedica a impartir classes d’anàlisi, harmonia, història de la música i música de cambra al Institut de Música ens porta una nova escolta de tall clàssic per descobrir-la o pels més avassats per recordar-la.

 • Seguiment al 1988 heavy

  Fa una setmana Josep Maria Clausó ens portava discos que complien trenta anys. Doncs bé, avui Joan Hernández segueix el camí traçat pel Josep Maria i ens deleita amb una altra selecció de temes de rock dur que van destacar al 1988. Iron Maide, Bon Jovi i Kiss són tres dels sis grups que ens fa escoltar en Joan.

 • Novetats del heavy metal

  Shiraz Lane, Riverdogs, Gathering of Kings, Ammunition i Core Leoni són els protagonistes de la secció que avui ens porta en Josep Maria Clausó.

 • Ivan Álvarez i Eurovisió

  Ivan Álvarez encarregat de fer-nos recordar la dècada dels vuitanta, en aquesta ocasió es centra en cançons eurovisives. Marxem a 1984, 1986, 1981 i 1987. Atenció que venim carregats d'anècdotes!!

 • Muntatges i treballs col·lectius

  Juli Barrero, un dels nostres becaris rockers, ens porta la presència d'Irina Robles, Jonaina Salvador i Oriol Vilella per xerrar al voltant dels muntatges de "L'Elisir d'Amore" i "Grease".

 • Joan Hernández, dur, dur, dur

  Avui Joan Hernández ens carrega de notícies d’actualitat metalera...i és què tanquem una setmana que ha estat francament trepidant, amb visita dels Metallica inclosa. Rock on Becaris?

Facebook