- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Altes capacitats

  Olga Armengol, logopeda del centre Dinàmic, ens parla de nou i per ampliar coneixements al voltant de les altes capacitats.

 • Estrès en competició

  Sònia Bigordà, una de les psicòlogues juntament amb Mariona Buxó, de Psico B ens parla i reflexiona de com s'ha de gestionar l'estrès quan estem preparant una prova i també durant aquesta. Tot plegat ho fem vinculat a la prova de la Copa del Món de Skimo de la Font Blanca que es disputa aquest cap de setmana al país.

 • Més reptes saludables a la dieta

  Pili Borra, la naturòpata del "Becaris" s'ha proposat canviar la dieta de cadascun de nosaltres a base de microreptes. Ja hem canviat la sal i l'oli, i avui? No t'ho perdis!!

 • Cirurgia Major Ambulatòria

  Mercè Escrig, responsable d'Àrea Assistencial d'Atenció al Malalt Crític i infermera, i el Dr. Pere Jordi, adjunt al Director Assistencial per a l'Àrea de Cirurgia, Traumatologia i Ginecologia, metge especialista en cirurgia general i digestiva i responsable de la Cirurgia Major Ambulatòria de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell ens parlen de la implementació del CMA (Cirurgia Major Ambulatòria) a l’Hospital. Un nou servei que ens permetrà ser donats d’alta el mateix dia de l’operació.

 • Coordinació d’activitats empresarials amb Mutuand

  És dimarts i això vol dir que podem gaudir d’una nova visita dels amics de Mutuand. Telma Figueiredo gestora de comptes i Aureli Arribas CEO ens exposen el tema de la coordinació d’activitats empresarials.

 • Psicologia i lesions

  Parlem sobre com gestionar psicològicament una lesió. Ens en dona consells Mariona Buxó de Psico B.

 • Esport que ens motivi

  Eduard Barceló, entrenador personal, ens posa l'èmfasi en que la pràctica de l'esport ens ha de proporcionar més beneficis mentals que no pas físics. La manera d'aconseguir-ho... ben fàcil... practicar un esport que ens motivi!!

 • Assetjament sexual laboral

  L'assetjament sexual inclou una sèrie d'agressions des de molèsties a abusos seriosos que poden arribar a involucrar activitat sexual. Es considera a l'assetjament sexual com una forma de discriminació il·legal i és una forma d'abús sexual i psicològic.

 • L'esport a l'empresa

  Des de Mutuand Aureli Arribas CEO i el Doctor Rafael Sarandeses ens expliquen la relació de l'esport vers l'empresa.

 • Addicció als videojocs i dispositius

  L'addicció als videojocs (consoles, mòbils, ordinadors, etc.) significa una forta dependència cap als mateixos que es caracteritza per ser una activitat que ocupa massa temps en la vida dels adolescents i es continua practicant tot i comportar conseqüències negatives. Sònia Bigordà de Psico B, ens explica com podem fer front a aquesta addicció.

Facebook