-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Com preparar una marató

  Eduard Barceló, el nostre entrenador personal, i la Viviana Besolí, que farà la marató de Nova York, ens expliquen l'entrenament que s'ha de fer per superar una cursa d'aquest calibre.

 • Treballar amb seguretat, salut i felicitat

  Treballar amb seguretat, salut i felicitat és el que ens agradaria a tots i totes, al Becaris t'ho posem fàcil!! Mutuand ens visitarà al llarg de la temporada per fer-ho possible i facilitar-nos el coneixement de tot plegat.

 • Com afrontar un càncer

  Mariona Buxó de Psico B ens ajuda, psicològicament, a afrontar la malaltia i les situacions colaterals.

 • Campanya de vacunació de la grip

  Ha donat inici la campanya de vacunació de la grip i en parlem amb el Doctor Manuel Medina, metge especialista en pediatria, i la infermera d'Atenció Primària, Cristina Ribera.

 • Agressivitat, moderada i patològica

  L'agressivitat és una tendència de la personalitat caracteritzada per l'ús de la violència o el desig d'exercir-la, de manera conscient o inconscient.[1] Es manifesta en el control d'allò que es considera propi, en l'intent d'aconseguir alguna cosa vista com a propietat d'un altre o com a tàctica defensiva. Amb Psico B intentem treure l'entrellat dels models psicològics de l'agressivitat, models de caràcter psicològic que intenten explicar la conducta agressiva.

 • Superar el dol

  Des de PsicoB, i amb l'ajuda de Mariona Buxó, aprenem a superar el dol. En aquest dia de difunts, recordem els éssers estimats intentant tenir-los presents però que sense que representi un mal tràngol.

 • Evitem constipar-nos menjant sa

  La prevenció dels constipats mitjançant els àpats. És del que ens parla avui la nostra naturòpata Pili Borra.

 • PsicoB i Firesport

  Des de PsicoB, Sònia Bigordà, ens avança la taula rodona on participarà juntament amb Mariona Buxó a Firesport. Competició i vida jove és el fil conductor d'aquesta taula rodona emmarcada dins l'esdeveniment que s'organitza des de Sant Julià de Lòria, Firesport.

 • Olga Armengol i el TDAH

  TDAH són les sigles de Trastorn per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat. Es tracta d'un trastorn de caràcter neurobiològic originat en la infància que implica un patró de dèficit d'atenció, hiperactivitat i que en moltes ocasions està associat amb altres trastorns. Ens ho explica fil per randa la nostra logopeda Olga Armengol.

 • Coaching dins la psicologia

  Hem sentit a parlar molt de coachs i de coaching, avui des de PsicoB, amb la presència de Mariona Buxó, ens explica què és, com i quina tasca desenvolupa el coaching mitjançant la psicologia.

Facebook