- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • La petita pantalla al Becaris

  El món televisiu té el seu espai al Becaris de la mà de Viviana Besolí. Repàs a la graella de diferents canals. Farem una ullada a les audiències, programes, concursos, sèries i pel·lícules. Si t'agrada la tele no t'ho perdis!!

 • Viviana Besolí i la televisió

  Com és habitual, la nostra experta en la petita pantalla, ens acosta la programació setmanal i les notícies més destacades al voltant del món televisiu.

 • La televisió i la Viviana

  Viviana Besolí ens acosta, com és habitual, la graella televisiva, el més destacat de la setmana, audiències i notícies. Voleu conèixer qualsevol cosa relacionada amb el món de la petita pantalla? No us ho perdeu!!

 • Televisió i Eurovisió

  Avui excepcionalment l'espai televisiu el condueix Meri Picart. La televisió i el festival d'Eurovisió de dissabte que va proclamar campió Salvador Sobral, representant de la televisió portuguesa, són l'eix de la secció!

 • La televisió amb Viviana Besolí

  La Viviana Besolí, tal com ens té acostumats, ens apropa la programació de diferents canals que podem veure al país. Si voleu saber tot el què fan i el què si cou... no ho dubteu... Viviana Besolí al Becaris!

 • La televisió a la ràdio

  Viviana Besolí, la nostra especialista en la petita pantalla, ens acosta la programació setmanal i totes les sèries que renoven i les que cauen de la graella televisiva.

 • La televisió a la ràdio

  Viviana Besolí ens apropa la programació setmanal de la televisió. Sèries i notícies relacionades amb diferents sèries d'èxit són el gruix de la intervenció de la Viviana.

 • La petita pantalla amb Viviana Besolí

  La Viviana Besolí, la nostra experta en televisió, ens acosta la graella setmanal del més destacat i com és habitual notícies relacionades amb programes, sèries i de caire general.

 • La televisió amb Viviana Besolí

  Les darreres notícies del món televisiu, les sèries, les pel·lícules, els programes i, de fet, tota la programació més destacada de diferents canals ens ho porta la Viviana Besolí.

 • Premis Emmy

  Viviana Besolí, la nostra especialista en la petita pantalla, ens acosta tot el que ha donat de si la gala d'entrega dels Emmy.

Facebook