- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Campanades a la televisió

  No, no patiu!! Encara no és cap d'any, però els diferents canals de televisió ja han començat a fer públics els noms dels presentadors i presentadores que donaran la benvinguda al 2018. Els voleu conèixer? La Viviana Besolí ens en dona els noms!! A més ens porta la graella televisiva de la setmana.

 • La televisió i la Viviana

  Viviana Besolí, la nostra especialista en la petita pantalla, ens acosta la graella de televisió per aquesta setmana. Pel·lícules, concursos, programes i notícies tenen cabuda en l'espai de la Viviana.

 • Engeguem la televisió

  La Viviana Besolí ens acosta la programació televisiva. Pel·lícules, programes, concursos i tot el que envolta la petita pantalla amb la Viviana.

 • La televisió amb Viviana Besolí

  La programació setmanal de diferents canals que ens arriben al país i les darreres noticies que surgeixen al voltant de la petita pantalla amb la nostra especialista, Viviana Besolí.

 • Viviana Besolí daurada

  La nostra especialista en televisió ens apropa la gala d'entrega dels premis Golden Globe Awards. No us ho perdeu si voleu saber tot el que hi va passar!! També ens acosta la graella televisiva per aquesta setmana.

 • OT amb VB

  Viviana Besolí ens acosta la petita pantalla. En aquesta ocasió es centra en el concurs musical de veus novells Operación Triunfo, que sembla ser que amb el pas de les setmanes ha anat enganxant adeptes!!

 • La tele a la ràdio

  Viviana Besolí, la nostra becària televisiva, ens acosta la petita pantalla a la ràdio!! En aquesta ocasió la Viviana ens porta un nou programa de Cuatro "La América de Trump"!!

 • Viviana Besolí Eurovisió i O.T.

  La nostra experta en la petita pantalla avui ens parla de la selecció de la cançó que ha de representar a RTVE al Festival d'Eurovvisió a Lisboa el mes de maig. Aquesta tria està inclosa en el programa Operación Triunfo. Això i més amb la Viviana.

 • La petita pantalla amb Viviana Besolí

  La televisió té el seu espai al "Becaris". Espai que ens porta la Viviana Besolí. La final d'Operación Triunfo, els presentadors de la gala dels Goya i la programació setmanal és tot el que ens porta la Viviana.

 • Viviana Besolí i la tele

  La televisió pren protagonisme a la ràdio. Ho fa amb la presència de Viviana Besolí que ens explica la graella setmanal i ens fa escoltar un tema "eurovisiu"!!

Facebook