-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • La petita pantalla amb Viviana Besolí

  La Viviana Besolí, la nostra experta en televisió, ens acosta la graella setmanal del més destacat i com és habitual notícies relacionades amb programes, sèries i de caire general.

 • La televisió amb Viviana Besolí

  Les darreres notícies del món televisiu, les sèries, les pel·lícules, els programes i, de fet, tota la programació més destacada de diferents canals ens ho porta la Viviana Besolí.

 • Premis Emmy

  Viviana Besolí, la nostra especialista en la petita pantalla, ens acosta tot el que ha donat de si la gala d'entrega dels Emmy.

 • La televisió amb Viviana Besolí

  Les novetats, els programes, les pel·lícules, les sèries, tot el que envolta el món televisiu amb la Viviana Besolí.

 • La petita pantalla amb Viviana Besolí

  Les sèries, les novetats, els programes, les pel·lícules i les darreres notícies del món televisiu amb la nostra teleadicta, Viviana Besolí.

 • La televisió a la ràdio

  La petita pantalla pren protagonisme en la figura de Viviana Besolí. Ella ens porta el més destacat de la setmana en forma de sèries, pel·lícules, programes i tot el que envolta el món televisiu.

 • Comença O.T.

  Viviana Besolí ens porta l'actualitat televisiva. Aquesta setmana amb dues lletres que sobresurten per damunt de qualsevol cosa... O.T. S'havia anunciat que tornava Operación Triunfo i ha arribat el dia!! L'arribada dels joves que busquen la seva oportunitat en el món de la música representa moviments en graelles d'altres cadenes que ens explica la Viviana.

 • Un país de concursos

  Viviana Besolí, experta en la petita pantalla, com és habitual ens porta la graella setmanal, notícies que giren al voltant del món televisiu i en aquesta ocasió fem especial atenció als concursos!!

 • Agafem el comandament de la tele

  Viviana Besolí ens fa agafar el comandament de la nostra televisió!! Els programes, concursos, sèries, pel·lícules i tot el que eatà lligat aamb la petita pantalla ens ho porta la Viviana.

 • Campanades a la televisió

  No, no patiu!! Encara no és cap d'any, però els diferents canals de televisió ja han començat a fer públics els noms dels presentadors i presentadores que donaran la benvinguda al 2018. Els voleu conèixer? La Viviana Besolí ens en dona els noms!! A més ens porta la graella televisiva de la setmana.

Facebook