-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • El retorn de Ray Z

  Torna una temporada més el nostre crític cinematogràfic Ray Z. Seguim la pauta d'encetar la secció parlant de les notícies del setè art. En aquesta primera intervenció en Ray Z ens fa un repàs de l'estiu!! Detroit és la pel·lícula que s'estrena avui al país i que en Ray ens presenta.

 • Ray Z i les estrenes al cinema

  L'actualitat cinematogràfica marca l'inici de la secció. Avui, or Harry Dean Stanton als 91 anys, IT: gran èxit a taquilla, millor mes de setembre de la Història, James Cameron farà Terminator 6 amb Arnold Schwarzenegger i Linda Hamiltoni finalment pinzellada del trailer de Tomb Raider. Les estrenes que ens comenta en Ray Z són, Kingsman: El circulo de oro, La reina Victoria i Abdul, La lego ninjago película.

 • Ray Z amb mare

  L'actualitat cinematogràfica marca l'inici de la secció. Avui en Ray Z ens parla de la mort d'Antonio Isasi-Isasmendi als 90 anys, James Cameron que ha començat a rodar Avatar 2, Sylvester Stallone publicita Plan de escape 3 agafant a tothom per sorpresa, plans de ressuscitar La jungla de cristal amb un actor jove i ens explica el trailer de Gotti, on John Travolta fa de gangster amb aspiracions a Oscar. L'estrena d'aquesta setmana analitzada pel nostre crític és "Madre".

   

 • Blade Ray i Sitges

  Ray Z ens porta com a notícies a Tom Cruise que torna a Misión imposible 6 després de l'accident que va patir mentre realitzava una escena perillosa, Kate Winslet s'incorpora al repartiment de les noves Avatar i Fast & Furious 9 endarrerida per culpa de Dwayne Johnson. Les bodes d'or del Festival de Sitges coparan aquest espai dedicat a l'actualitat cinematogràfica. Les estrenes que ens explica són, Blade Runner 2049, Toc Toc i La montaña entre nosotros.

   

   

   

  FESTIVAL DE SITGES

  -Inauguració amb La forma del agua de Guillermo Del Toro.

 • Ray Z des de Sitges

  El nostre crític cinematogràfic és a la vila del Garraf seguint de ben aprop la cinquantena edició del festival sitgetà. Ens acosta les notícies que surgueixen del festival així com les més destacades d'aquesta setmana cinematogràficament parlant. Les estrenes que ens comenta són El muñeco de nieve, Operación Cacahuete 2 i Annabelle 2.

 • Ray Zeta amb la pell freda

  Inici amb l'actualitat cinematogràfica. Farem una pinzellada final del festival de Sitges, tot comentant la pel·lícula guanyadora, El muñeco de nieve es salda amb les pitjors crítiques de l’any, ja tenim títol de l’espinoff de Star Wars de Han Solo, Solo: Una historia de Star Wars i acabem l'espai de notícies amb el projecte de reboot de Pesadilla en Elm Street: Robert Englund no vol fer-la. La piel fría i Geostorm són les dues estrenes de les que ens parla en Ray Zeta.

   

 • Ray Zeta, Thorpedina

  Inici de secció amb l'actualitat de la darrera setmana. Avui, l’escàndol Harvey Weinstein destapa la caixa de Pandora i esquitxa tothom. Denis Villeneuve analitza el semi-fracàs de Blade Runner 2049, Gerard Butler anuncia la tercera part d’Objetivo: La Casa Blanca i Justin Lin torna a Fast & Furious per dirigir la 9 i la 10!! THOR: RAGNAROK i EL SECRETO DE MARROWBONE són les dues estrenes de les quals ens parla el nostre crític Ray Zeta.

 • Ray Zeta enganxat a la mort

  Actualitat cinematogràfica, aquesta és la primera secció de l'espai que dediquem al cinema al Becaris. L’escàndol Weinstein continua esquitxant: Kevin Spacey y Dustin Hoffman acusats, Corey Feldman vol fer un documental sobre els abusos sexuals de Hollywood. Quentin Tarantino busca nou estudi per produir la seva nova pel·lícula Manson Movie, també parlem de l'inici de rodatge de Animales fantásticos y dónde encontrarlos 2. Finalment, Star Wars: Han Solo, fonts diuen que s’ha rodat de nou el 90 %!! Les estrenes de les que ens parla avui en Ray Zeta són, Enganchados a la muerte i American assassin.

   

 • Feliç cinemazeta de mort

  Espai dedicat al cinema que encetem amb l'actualitat cinematogràfica. Ray Zeta ens parla de les denúncies per assetjament sexual que continuen a Hollywood: Charlie Sheen, Brett Ratner, Steven Seagal, Louis C. K... Ridley Scott elimina Kevin Spacey de la pel·lícula, ja filmada, Todo el dinero del mundo. Woody Allen dona per acabada Wonder Wheel, que s’estrena al desembre i finalment, Mel Gibson i Danny Glover negocien fer Arma letal 5!! L'estrena de la qual ens en fa una crítica és "Feliz día de tu muerte"

   

 • Amb justícia i els braços ben oberts

  Ray Zeta, el nostre crític cinematogràfic ens apropa les estrenes d'aquesta setmana i les darreres notícies lligades al món del setè art. L'actualitat ve marcada per Quentin Tarantino que vol a Tom Cruise per a la seva nova pel·lícula, Creed 2: el combat no serà contra Ivan Drago sinó contra el seu fill!! Ben Affleck torna a dir que no vol fer més de Batman (continua el serial) i Steven Spielberg presenta el trailer de Los archivos del Pentágono. Liga de la justicia i Con los brazos abiertos són les dues estrenes de les que ens parla en Ray Zeta.

   

Facebook