-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Ramon Casabayó, tot un gurmet

  Ramón Casabayó s'afegeix a la llista dels nostres col·laboradors gastronòmics. Descobrim qui és, què ha fet i on ha treballat. No us ho podeu perdre perquè us sorprendrà!

 • Becagourmets i Andorra sense gluten

  Torn al Becagourmets per a Josu Adánez que avui ve acompanyat de Bea Rueda. Amb tots dos parlem d'aquest cap de setmana 12, 13 i 14 on sota el títol “Andorra sense gluten” ens parlen de la celiaquia, el gluten i tot el relacionat amb aquest trastorn sistèmic.

 • Els fogons de Marc Mora

  Marc Mora, xef del restaurant És Andorra de l'Andorra Park Hotel, ens porta diferents propostes perq tal de que tinguem l'oportunitat d'aprendre alguna cosa més dels secrets gastronòmics.

 • Fusió i cuina d'estiu

  Ramon Casabayó, la darrera incorporació del Becagourmets, ens visita per respondre la pregunta de si sota la fusió tot és permés o no, i aprofitant les dates també li demanem consells per a una cuina d'estiu saludable i ràpida.

 • Ruta de la tapa al Harlem

  Josu Adánez, responsable del The Harlem, ens acosta la tapa que trobarem al seu local en l'esdeveniment que celebra l’arribada de l’estiu. Busca companyia, o no, i gaudeix de les tapes que han preparat els establiments del centre històric d’Andorra la vella. De tapes al Centre Històric del 16 de juny fins el 2 de juliol. Vols descobrir la tapa que ens ha preparat el Josu?

   

 • Jean Louis Le Guil i els vins

  Darrera intervenció aquesta temporada del nostre especialista en vins i espumosos. Com és habitual sabis consells per fer una bona tria ia bon preu.

 • Receptes contundents

  Receptes contundents... receptes de cuina i contundents pels seus ingredients. En Josu Adánez des de "The Harlem" ens detalla les passes que hem de seguir per elaborar la recepta que ens presenta en aquesta ocasió, Risotto de carxo-foie!!

 • Jean Louis Le Guil i els vins

  Una temporada més en Jean Louis Le Guil col·labora amb el programa per tal d'apropar-nos el món, a vegades tan complexe, del vi. Amb en Jean Louis qualsevol dubte queda aclarit gràcies a les seves explicacions.

 • Carles Flinch i els celíacs

  El xef del Restaurant Can Manel ens acosta la cuina per a celíacs. La cura que s'ha de tenir a l'hora d'elaborar els plats, ingredients, utensilis i tot el que representa cuinar per a celíacs al Becaris amb en Carles Flinch.

 • IV Fira de vins

  Demà a partir de les quatre de la tarda tenim una cita a  La Borda Pairal 1630 (al carrer Dr. Vilanova 7 d'Andorra la Vella) amb la IV Fira de vins!! Les places són limitades i s'ha de reservar als telèfons 368.363 o bé al 359.113, classicvins@gmail.com. En Jean Louis Le Guil ens ho explica fil per randa.

Facebook