- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Marc Mora i els fogons

  El xef del Restaurant És, de l'Andorra Park Hotel, Marc Mora encén els fogons i ens explica receptes que hi podem trobar.

 • El Josu i la cuina

  Torn avui al “Becagourmets” per al xef més “heavy”. Els que el seguiu sabeu de la seva manera de cuinar, de barrejar ingredients i de fer davant dels fogons… els que no el coneixeu ho podeu fer aquí al Becaris, no us deixarà indeferent!!

 • Carles Flinch, Joan Berenguer, i la cuina mediàtica

  Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel, ens explica el que pensa de tots els programes televisius que fan referència a la cuina. Un dels homes que va popularitzar la gastronomia a tothom a través dels mitjans a Andorra va ser Joan Berenguer, que ens deixava aquesta setmana.

 • Els vins i Jean Louis Le Guil

  Com és habitual, el nostre sommelier Jean Louis Le Guil, ens dóna a conèixer nous vins. Tant si són blancs com negres els posa sobre la taula per analitzar de quina classe de raïm estan fets i ens en fa una explicació.

 • Ramon Casabayó, tot un gurmet

  Ramón Casabayó s'afegeix a la llista dels nostres col·laboradors gastronòmics. Descobrim qui és, què ha fet i on ha treballat. No us ho podeu perdre perquè us sorprendrà!

 • Becagourmets i Andorra sense gluten

  Torn al Becagourmets per a Josu Adánez que avui ve acompanyat de Bea Rueda. Amb tots dos parlem d'aquest cap de setmana 12, 13 i 14 on sota el títol “Andorra sense gluten” ens parlen de la celiaquia, el gluten i tot el relacionat amb aquest trastorn sistèmic.

 • Els fogons de Marc Mora

  Marc Mora, xef del restaurant És Andorra de l'Andorra Park Hotel, ens porta diferents propostes perq tal de que tinguem l'oportunitat d'aprendre alguna cosa més dels secrets gastronòmics.

 • Fusió i cuina d'estiu

  Ramon Casabayó, la darrera incorporació del Becagourmets, ens visita per respondre la pregunta de si sota la fusió tot és permés o no, i aprofitant les dates també li demanem consells per a una cuina d'estiu saludable i ràpida.

 • Ruta de la tapa al Harlem

  Josu Adánez, responsable del The Harlem, ens acosta la tapa que trobarem al seu local en l'esdeveniment que celebra l’arribada de l’estiu. Busca companyia, o no, i gaudeix de les tapes que han preparat els establiments del centre històric d’Andorra la vella. De tapes al Centre Històric del 16 de juny fins el 2 de juliol. Vols descobrir la tapa que ens ha preparat el Josu?

   

 • Jean Louis Le Guil i els vins

  Darrera intervenció aquesta temporada del nostre especialista en vins i espumosos. Com és habitual sabis consells per fer una bona tria ia bon preu.

Facebook