- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


  • Receptes contundents

    Receptes contundents... receptes de cuina i contundents pels seus ingredients. En Josu Adánez des de "The Harlem" ens detalla les passes que hem de seguir per elaborar la recepta que ens presenta en aquesta ocasió, Risotto de carxo-foie!!

  • Jean Louis Le Guil i els vins

    Una temporada més en Jean Louis Le Guil col·labora amb el programa per tal d'apropar-nos el món, a vegades tan complexe, del vi. Amb en Jean Louis qualsevol dubte queda aclarit gràcies a les seves explicacions.

  • Carles Flinch i els celíacs

    El xef del Restaurant Can Manel ens acosta la cuina per a celíacs. La cura que s'ha de tenir a l'hora d'elaborar els plats, ingredients, utensilis i tot el que representa cuinar per a celíacs al Becaris amb en Carles Flinch.

  • IV Fira de vins

    Demà a partir de les quatre de la tarda tenim una cita a  La Borda Pairal 1630 (al carrer Dr. Vilanova 7 d'Andorra la Vella) amb la IV Fira de vins!! Les places són limitades i s'ha de reservar als telèfons 368.363 o bé al 359.113, classicvins@gmail.com. En Jean Louis Le Guil ens ho explica fil per randa.

  • Gastropirineus 2017

    Carles Flinch, xef del Restaurant Can Manel, ens apropa el "Gastropirineus 2017". Puigcerdà, Alp i la Cerdanya han acollit la segona edició de Gastropirineus. Les jornades han estat un punt de trobada entre professionals amb un triple objectiu: definir un catàleg de productes i plats del Pirineu, crear la marca Cuina del Pirineu i potenciar la relació entre gastronomia i turisme. Jornades professionals gastronòmiques i de la cuina dels Pirineus que ens explica en Carles Flinch.

  • Josu Adánez i el Harlem

    En Josu Adánez el màxim responsable del The Harlem Bar ens apropa un discoforum i una nova recepta... contundent!! Segona edició del discoforum, aquest cop a càrrec de Ruben Monter. En aquesta ocasió es parlarà d'Eels i es podrà escoltar el seu Beautiful Freaks. La recepta que ens porta, no us ho perdeu... "Jamonako asado con tuberculos y manzana"!!

  • L'àpat de Nadal amb Carles Flinch

    Dins la secció "Becagourmets" ens visita en Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel, ens cuina un àpat nadalenc per tal de que ens serveixi d'idea a l'hora de cuinar o perquè no... per fer el Nadal amb la familia en un restaurant!!

  • Vins i caves amb Jean Louis Le Guil

    Jean Louis Le Guil és un expert que ens suggereix aquells vins i caves que podem trobar en  grans restaurants, comerç especialitzat i el vi apropiat per a cada ocasió.

  • Homenatge a Paul Bocuse

    Carles Flinch, xef del restaurant Can Manel i convidat al Bocuse d'Or, ret un homenatge al xef francès Paul Bocuse, mort aquest passat dia 20. Des de 1965 comptava amb tres estrelles Michelin. Valéry Giscard d'Estaing, el va condecorar amb la Legió d'Honor. Aquell mateix any va crear el concurs mundial de xefs Bocuse D'Or, un dels més prestiogiosos del món. L'any 1989 va ser escollit per Gault & Millau com el Xef del segle. El 30 de març de 2010 Paul Bocuse va ser nomenat Xef del segle per la reconeguda escola de cuina nord-americana Culinary Institute of America.

  • La torre de guarramole

    Josu Adánez, xef i responsable de la web de "plats contundents" Gordonauta, ens porta una Torre de guarramole. Atenció!! prepareu lasanya, truites de blat de moro, formatge, carn, bacon i el que calgui per tenir a taula aquesta "torre" que ens mostra en Josu.

Facebook