- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Gent Gran d'Andorra la Vella

  Andreu Pedra, president de l'Associació de la Gent Gran d'Andorra la Vella, ens apropa les activitats que desenvolupen i el perfil del nou jubilat.

 • La gent gran i la CASS

  L'espai que dediquem a la gent gran avui es troba amb el mediador de la CASS Josep Maria Goicoechea. Totes les inquietuts de la nostra gent gran passaran directes a la CASS gràcies a Josep Maria Goicoechea.

 • La gent gran i Vida Creixent

  Leonor Badia i Mari Paz Márquez vénen fins els estudis de Ràdio Nacional per acostar-nos la religió. Els canvis que hi ha hagut i com ho viuen actualment són algunes de les qüestions que posem sobre la taula.

 • La gent gran i l'amor

  Anna Teruel, Júlia Garcia i Lupe Parramon de la Gent Gran d'Andorra la Vella ens expliquen com es viu l'amor avui en dia i com el van viure de joves.

 • L'esport i la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, que avui ve representada per en Salvador Bobet i en Jesús Ballarín, ens parlen de la pràctica de l'esport a la tercera edat. Comptarem amb la participació de Vicky Grau via telefònica.

 • Gent gran d'Andorra la Vella

  L'Associació de Gent Gran d'Andorra la Vella participa al programa per tal de fer palès els seus neguits i també les seves il·lusions, com avui, que tant la Leonor Badia com l'Elvira Cerqueda ens parlen de viatges i sortides.

 • La gent gran i la música

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb Mari Paz Márquez i Maria Teresa Ferrer, ens expliquen els seus gustos musicals. Aquest proper dimecres és el dia de la música i coneixem que els hi agrada, que els havia agradat i que els hi agrada de la música d'avui dia.

 • La tercera joventut amb Anna Sardà

  La cap d'Equip Gent Gran Activa, Anna Sardà Sansa, ens explica i exposa els tallers d'estiu i la participació d'aquests. A més per enllaçar-ho amb el primer dels temes que hem tractat al programa amb Sònia Bigordà de Psico B, també parlem de l'envelliment.

   

 • Activitat física amb la gent gran

  Jesus Ballarín i Domènec Valero ens visiten per tal de fer-nos cinc cèntims de les activitats físiques que duen a terme, aquelles que es poden practicar i animen a tot el col·lectiu a fer esport.

 • La gent gran hi torna

  L'Associació de la Gent Gran d'Andorra la Vella ens visita en les persones de Rosa Sanjurjo i Antònia Mandicó. Avui com es plantejen l'any un cop s'acabat l'estiu... els nets prenen un paper important?

Facebook