-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Gent gran d'Andorra la Vella

  L'Associació de Gent Gran d'Andorra la Vella participa al programa per tal de fer palès els seus neguits i també les seves il·lusions, com avui, que tant la Leonor Badia com l'Elvira Cerqueda ens parlen de viatges i sortides.

 • La gent gran i la música

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb Mari Paz Márquez i Maria Teresa Ferrer, ens expliquen els seus gustos musicals. Aquest proper dimecres és el dia de la música i coneixem que els hi agrada, que els havia agradat i que els hi agrada de la música d'avui dia.

 • La tercera joventut amb Anna Sardà

  La cap d'Equip Gent Gran Activa, Anna Sardà Sansa, ens explica i exposa els tallers d'estiu i la participació d'aquests. A més per enllaçar-ho amb el primer dels temes que hem tractat al programa amb Sònia Bigordà de Psico B, també parlem de l'envelliment.

   

 • Activitat física amb la gent gran

  Jesus Ballarín i Domènec Valero ens visiten per tal de fer-nos cinc cèntims de les activitats físiques que duen a terme, aquelles que es poden practicar i animen a tot el col·lectiu a fer esport.

 • La gent gran hi torna

  L'Associació de la Gent Gran d'Andorra la Vella ens visita en les persones de Rosa Sanjurjo i Antònia Mandicó. Avui com es plantejen l'any un cop s'acabat l'estiu... els nets prenen un paper important?

 • La moda i la gent gran

  Lourdes Vilaseca, Carme Ribes i Abel Martínez en representació de la gent gran d'Andorra la Vella ens expliquen els seus neguits vers el món de la moda.

 • Gent Gran d'Andorra la Vella

  A vint-i-quatre hores de la castanyada volem parlar de tradicions!! Ho fem amb Joan Arderiu i Neus Ribera. Celebren la castanyada? si ho fan, com ho fan?, els néts apreten per fer Halloween? Respostes que ens donaran el Joan i la Neus.
   

 • Gent Gran d'Andorra la Vella

  Leonor Badia i Salvador Bobet ens expliquen la seva visió de la mort. Passat Tots Sants i el dia dels Difunts, volem saber que en pensen els nostres padrins. La Leonor és catòlica practicant i en Salvador té una doble visió occidental-oriental. Hi haurà punts d'entesa? No t'ho perdis!!
   

 • L'art de la gent gran

  Aquesta setmana parlem amb Roser Tort i Neus Ribera d'art!! Quines són les seves inquietuds?, quin tipus d'art els agrada més?, els agrada du a terme activitats artístiques combinant-t'ho amb visites a museus? Ho descobrim tot plegat al Becaris.

 • La gent gran i el fred

  Aquesta setmana, donades les baixes temperatures, si més no el canvi que han patit i que podríem dir que és el normal en aquestes dates, parlem de l'hivern. Vindran, per parlar de l'hivern i recordar altres èpoques on de ben segur era tot plegat diferent, Rosa Maria Alonso, Carme Lupiola i Jean Claude Ponte.
   

Facebook