- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • La gent gran i els diners

  Rosa Urgell, Conxita Ortiz i Josep Moral s'apropen fins al s estudis per xerrar al voltant del poder adquisitiu dels jubilats i els diners dels que disposen. Les pensions i descobrir si els diners són tan importants és el que volem descobrir amb tots tres.

 • La gent gran i el turisme en massa

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, representada per Júlia Garcia i Montse Aiguadé, ens fan memòria del turisme al llarg del pas d'aquests darrers anys i de com ha anat canviant per convertir-se en un turisme en massa.

 • L'amistat segons la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència de Maria del Tura Cortés i Abel Martínez, ens parlen i ens expliquen com d'important pot ser l'amistat. És per tota la vida l'amistat de joventut?, se'n fan de noves quan un és adult?, amb el pas dels anys té més importància?, aquestes i d'altres preguntes són les que els hi fem i ens responen!!

 • La gent gran i les festes

  Les festes de Nadal són protagonistes amb la Gent Gran d'Andorra la Vella. Delfina Araus i Teresa Ferrer ens parlen de com es vivien abans i com les viuen ara... haurà canviat molt?

 • Els Reis Mags segons la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència de Núria Jové, Carmen Gómez Castro i Rosa Sanjurjo ens expliquen una festa tan màgica com la dels Reis Mags. Com ho celebraven de joves?, i ara? Desvetllem alguns dels regals de les nostres convidades!!

 • La matança del porc

  La matança del porc i l'escudella de Sant Antoni són els temes que prenen protagonisme amb la Gent Gran d'Andorra la Vella. En parlem amb Elvira Obiols, Elvira Cerqueda i Andreu Pedra.

 • De rebaixes amb la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència d'Anna Teruel, Lupe Parramón i Jesús Ballarín, parlem i dialoguem al voltant de les rebaixes. N'hi havien temps enrere?, les aprofiten?, les reflexions de les rebaixes amb la Gent Gran d'Andorra la Vella!!

 • L'economia de la gent gran

  La Gent Gran d'Andorra la Vella ens parla de les inquietuds que els genere la seva pensió a l'hora de confeccionar la cistella de la compra i les despeses habituals de cada mes.

 • Carnestoltes amb la gent gran

  Lourdes Vilaseca, Jesús Ballarín i Abel Martínez ens expliquen com viuen i han viscut temps enrere la festa de Carnestoltes. S'han disfressat?, els agrada disfressar-se? La Gent Gran d'Andorra la Vella agafa la paraula... i la disfressa?

 • Gent Gran d'Andorra la Vella

  Amb la Gent Gran d'Andorra la Vella, amb la presència a l'estudi de Montserrat Pau i  Gerardo González busquem records de l'esqui. L'abans i l'ara, del bé mes preuat del país, amb els nostres "joves" de la tercera edat.

Facebook