-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Seguretat, felicitat i condicions de treball òptimes

  Mutuand és una empresa de professionals especialitzada en millorar les condicions de treball i la salut de les persones i de les empreses. Avui Telma Figueiredo, gestora de comptes, ve acompanyada de la infermera Paola Fajine.

 • Mostra gastronòmica d'Ordino

  El conseller d'Administració General, Comunicació, Dinamització i Comerç d'Ordino, Xavier Herver, ens acosta la mostra gastronòmica que es durà a terme aquest diumenge. Els restaurants que hi participen, els menús i tot el que ha de succeïr al voltant d'aquest esdeveniment al Becaris perr tal de recordar-te que no t'ho pots perdre!!

 • Consells per a mascotes

  Tot el que envolta el món de les nostres mascotes en aquest espai que dediquem a Bones Companyies. Per molts i moltes la millor companyia és el seu gat, gos, ocell... No us perdeu els consells que ens dona la Sílvia.

 • Alfred Llahí i la història: quan els anglesos van voler bombardejar Fhasa

  L'Alfred Llahí ens trasllada a la Segona Guerra Mundial i a un intent de bombardejar terra andorrana!! Voleu saber per què? L'Alfred ens ho explica amb tot detall.

 • Concert de Santa Cecília

  Aquest diumenge a les 12h a l'Auditori Nacional d'Ordino amb una entrada de cinc euros podrem gaudir d'un nou concert de Santa Cecília, Albert Gumí, director, ens fa un primer tast del concert i dels participants. Hi trobarem, Alfons Casal, text i narració, l'Escola de Música del Comú d’Escaldes-Engordany, Escola de Música de les Valls del Nord, Escola de violí del Departament de Cultura del Comú d’Encamp, Escola Harmonia, Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell, Espai de Música Moderna, Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella i la Jonca.

 • Vins a Sant Julià de Lòria

  Sant Julià de Lòria acull aquest cap de setmana la 5ena Trobada internacional de microproductors de vi a Andorra. Jordi González De Alaiza, director de lesdeveniment ens en posa al corrent i ens anima a fer-hi una passejada.

 • Albert Villaró i la història

  Albert Villaró és el cap d'investigació del Cehip i ens visita un cop al mes. Amb la seva presència busquem i intentem fer un repàs de la història del país. Avui recordem la conferència dels dos historiadors Carles Gascón i Oliver Vergés al voltant de l’acta de consagració de Santa Maria d’Urgell, amb una datació controvertida.

 • Setmana Unicef

  María José Ravalli, especialista en comunicació d'Unicef Argentina i coautora del document "Kids-Online" ens ajuda a entendre la relació de la infància en l'era digital.Les percepcions i hàbits de nens, nenes i adolescents a internet i les xarxes socials és el que ens explicarà la María José Ravalli.

 • Telma Figueiredo i la prevenció de riscos laborals

  Parlem de la prevenció en àmbit tècnic i més concretament el concepte del circuit didàctic. Ens ho detallen des de Mutuand la Telma Figueiredo, l'Aida Archs i l'Allan Nepomuceno, els dos darrers tècnics, formadors i assessors en prevenció de riscos laborals.

 • Andorra en negre amb Portella

  La revista Portella ens arriba en aquesta edició amb diferents temes, tal com ens té acostumats. Un d'ells, el tema central, ens parla de la novel·la negre!, però també podem gaudir de la lectura amb propostes com el Sax Fest, Un museu viu i obert, El circ dels valors i Jaume Pont. La directora de la publicació Roser Suñé ens apropa aquests i d'altres continguts.

Facebook