- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Cuina 100% ecològica

  BIOBO neix com a conseqüència del moviment Slow, on es pretén combinar, a parts iguals, el plaer i el coneixement perquè les persones prenguin consciència de la importància de viure la vida amb un ritme menys accelerat i més saludable, sent conscients en tot moment de la procedència i el procés d’elaboració del producte. Els diferents menús al plat del Becaris amb Daniel Bassas i Jordi Plans.

 • Les mascotes durant l'estiu

  Jordi Giné de Món Veterinari, ens ajuda i ens dona consells per tal de tenir cura de les nostres mascotes al llarg de l'estiu. No us ho podeu perdre!!

 • Programa d'acolliment familiar

  L’acolliment familiar és un recurs de protecció a la infància que consisteix a oferir una família als menors que per diverses circumstàncies i durant un temps determinat no poden viure amb la seva família. La finalitat del Programa és oferir protecció al menor en situació de perill mitjançant una família acollidora que en complementi la cura, l’educació, l’alimentació mentre la família d’origen no pugui recuperar-se i responsabilitzar-se de les seves funcions com a pares. Ens ho expliquen Jordi Olivé, cap d'Àrea d'Atenció a la infancia i adolescència de Govern d'Andorra i Raquel Llorens que encapçala el projecte.

 • Festival de Kizomba

  Mònica Vitorino i el cantant de l'orquestra Los Indomables y Dorian Planas, Dorian Planas ens acosten l'esdeveniment que el proper dia 30 de setembre a les 22:30h. al Prat del Roure i amb entrada gratuïta ens porta la disciplina del Kizomba.

 • Arriba l'Espartan Race

  Encamp acull aquest cap de setmana 16 i 17 de setembre, el Campionat d’Europa de la Spartan Race amb la participació de més de 4.500 atletes de 40 nacionalitats diferents. Les proves, obstacles, participants, nacionalitats, organització i tot el que envolta l'Espartan Race, ho parlem amb el director de la cursa, Angel Sanz.

   

 • Alfred Llahí i Andorra

  Estrenem col·laborador i secció, Alfred Llahí i curiositats i història al voltant del Principat d'Andorra. Per començar, parlem de les diferents visites dels coprínceps francesos al llarg de la història. I analitzem una mica les seves estades i els seus discursos. Recordem que  estem pendents de la visita del Copríncep francès Macron.
   

 • Hi arribarem

  Neus Banús, vicepresidenta de l'associació, ens explica la sortida que tenen programada per aquest cap de setmana. Hi arribarem és una Associació Andorrana dedicada a fer gaudir de la muntanya a persones amb diversitat funcional.

 • Seguretat i comoditat

  Parlem de sistemes de seguretat intel·ligent. Estigueu atents!! La seguretat no està renyida amb la comoditat i l'estètica. Ens ho demostra, explica i detalla el director de Zona Protegida, Antoni Garcia.

 • Escola de pares i mares d'adolescents

  Des de la seva pròpia experiència i amb els coneixement com a psicòloga, Assumpció Lluís dinamitzarà i orientarà a pares i mares d'adolescents. L'Assumpció ens explica els neguits de pares i mares vers els seus fills i filles.

 • Eduard Molné, un andorrà testimoni del terratrèmol de Mèxic

  Eduard Molné és andorrà i viu a Mèxic. Ha viscut el terratrèmol de 7.1 graus en l'escala Richter i explica el seu testimoni. Al voltant de casa seva han caigut tres cases i s'han produït fuites de gas. 

Facebook