-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Intel·ligència artificial amb Marc Alier

  Marc Alier, àlies Ludo, ens parla d'intel·ligència artificial. Ens descobreix com un enginyer de ponts i camins ha creat un "giny" que descobreix els que no paguen al metro...

 • Developers amb Marc Alier

  Els desenvolupadors són els protagonistes amb en Ludo. Concretament parlem de desenvolupadors Apple. Atenció una convenció, on el més jove té 11 anys i la més gran 84!! Les darreres notícies tecnològiques al Becaris.

 • Roba de bany

  Flavio Muñoz, dissenyador de capçalera del Becaris, ens porta roba de bany. Arriba l'estiu i hem d'anar a la piscina i/o a la platja amb la darrera moda, per aquesta raó hem d'estar ben atents a tot el que ens expliqui el Flavio.

 • La marca personal dels emprenedors

  La darrera intervenció al Becaris de la nostra coach executiva i assessora d'imatge professional Marta Barnils ens va parlar de talent. Continuant aquest camí ens fa cinc cèntims de la marca personal dels emprenedors. D'aquesta manera tanquem la col·laboració d'aquesta temporada amb la Marta.

 • Moda d'home amb Flavio Muñoz

  En Flavio ens porta les tendències en roba masculina. Com és habitual, li preguntem per colors, per com podem aplicar aquesta moda al nostre estil i li demanem "looks" infalibles!! No t'ho perdis, si vols estar de i a la moda, en Flavio té la solució!!

 • Llarga vida als texans

  La nostra especialista en la història del món de la moda Mercè Miguel, que s'afegeix com a nova col·laboradora del programa, ens explica la història d'una peça de vestir com són els texans!!

 • Marta Barnils, la moda i les emocions

  Marta Barnils, coaching  executiva i assessora d'imatge professional, ens parla de dos conceptes, la moda i les emocions. Una emoció ens pot portar a la moda i/o la moda ens pot portar una emoció? Marta Barnils ens en fa cinc cèntims al Becaris.

 • Peces de roba que són moda?

  Flavio Muñoz el nostre estilista avui ve disposat a que li plantegem una sèrie de peces de roba que estan de moda, però que als Becaris pensem que... entre poc i massa!! Sent sortirà en Flavio?

 • Imatge corporativa amb Marta Barnils

  La nostra Coaching executiva i Assessora d'imatge professional, Marta Barnils, ens parla de la imatge corporativa. Voleu saber com funciona?, voleu saber què s'ha de fer i com? No us perdeu la intervenció de Marta Barnils!!

 • Quadres i ulleres amb en Flavio

  Avui a l'espai Becatendències en Flavio ens explica la seva gran passió... la pintura!! Els quadres juntament amb les ulleres que ens presentarà al costat de Gemma Sansa seran els protagonistes de l'espai. Per cert, no us podeu perdre demà la presentació en societat de les ulleres de la Gemma que les trobareu en exclusiva a The Apartment.

Facebook