- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Becaris

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart. Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès. 


 • Diana Pérez i l'Instagram Stories

  Coneix tot sobre Instagram Stories: Com activar-la, com usar-la, com configurar la privacitat i tots els detalls per treure-li el màxim profit. Ens ho explica Diana Pérez!

 • Flavio i la roba interior

  Flavio Muñoz, el nostre estilista de capçalera, ens parla, assessora, ajuda i recomana roba interior. Aprofitem per fer-vos cinc cèntims de la presentació que es durà a terme aquesta tarda ales 19:00h. a The Apartment de les joies que inspiren a Cristina Cerqueda.

 • Marc Alier i la tecnologia

  Marc Alier, talment conegut com a Ludo, ens apropa les darreres novetats tecnològiques, així com també les darreres notícies al voltant de tot aquest àmbit que aglutina la tecnologia.

 • Flavio i les bosses de mà

  El responsable de la secció de moda del Becaris, Flavio Muñoz (el nostre dissenyador), ens acosta una sèrie de bosses de mà que són tota una inversió!! Estigueu atents perquè ja sigui per curiositat com per inversió de ben segur us deixarà esglaiats.

 • Intel·ligència artificial amb Marc Alier

  Marc Alier, àlies Ludo, ens parla d'intel·ligència artificial. Ens descobreix com un enginyer de ponts i camins ha creat un "giny" que descobreix els que no paguen al metro...

 • Developers amb Marc Alier

  Els desenvolupadors són els protagonistes amb en Ludo. Concretament parlem de desenvolupadors Apple. Atenció una convenció, on el més jove té 11 anys i la més gran 84!! Les darreres notícies tecnològiques al Becaris.

 • Roba de bany

  Flavio Muñoz, dissenyador de capçalera del Becaris, ens porta roba de bany. Arriba l'estiu i hem d'anar a la piscina i/o a la platja amb la darrera moda, per aquesta raó hem d'estar ben atents a tot el que ens expliqui el Flavio.

 • La marca personal dels emprenedors

  La darrera intervenció al Becaris de la nostra coach executiva i assessora d'imatge professional Marta Barnils ens va parlar de talent. Continuant aquest camí ens fa cinc cèntims de la marca personal dels emprenedors. D'aquesta manera tanquem la col·laboració d'aquesta temporada amb la Marta.

 • Moda d'home amb Flavio Muñoz

  En Flavio ens porta les tendències en roba masculina. Com és habitual, li preguntem per colors, per com podem aplicar aquesta moda al nostre estil i li demanem "looks" infalibles!! No t'ho perdis, si vols estar de i a la moda, en Flavio té la solució!!

 • Llarga vida als texans

  La nostra especialista en la història del món de la moda Mercè Miguel, que s'afegeix com a nova col·laboradora del programa, ens explica la història d'una peça de vestir com són els texans!!

Facebook