- L´equip andorrà que participarà a la Copa Davis se´n va demà a Bulgària. L´equip es veu amb capacitat per lluitar per l´ascens. Hem assistit a un dels darrers entrenaments dels tenistes que representaran Andorra la setmana vinent en aquesta competició. - Arriba la primavera i amb ella les al·lèrgies. Els especialistes asseguren que aquest any hi haurà més afectats i amb símptomes més greus. El mes d´abril és un dels més complicats per als al·lèrgics ja que arriben els pòl·lens més intensos. - El Col·legi d´Advocats qualifica d´inacceptable i innegociable la proposta de canvi del codi penal que permetria fer escoltes telefòniques per investigar qualsevol delicte o obtenir informació bancària a requeriment de la fiscalia. La degana Sophie Bellocq remarca que aquest canvi pot vulnerar els drets fonamentals. - El Govern s´afegeix a la iniciativa de fer pressupostos participatius. Enguany destinarà una partida de 200.000 euros a infraestructures demanades per la ciutadania. Es podrà participar omplint unes butlletes amb tres propostes, que després es sometran a votació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Copa del món ISMF d'esquí de muntanya

Segueix la Copa del Món d'esquí de muntanya a Andorra Televisió i www.andorradifusio.ad amb el més destacat de totes les proves del calendari internacional. Cada setmana t'oferim un resum de les competicions. 

Les proves: Font Blanca (Andorra), Cambre d'Aze (França), Erzincan (Turquia), Tampre-Aplagio-Pincavallo-Aviano (Itàlia), Prato Nevoso (Itàlia) i Vall d'Aran (Catalunya). 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Programa Especial Copa del Món Scarpa ISMF 2017 - Alpago i Piancavallo

  • Programa Especial Copa del Món Scarpa ISMF 2017 - Alpago i Piancavallo

    Després de les proves disputades a Andorra, França i Turquia, repassarem la prova celebrada a Alpago i Piancavallo, a Itàlia, al nord-est dels Alps italians, on durant una setmana es van disputar 6 curses femenines i masculines. La cerimònia d'obertura es va celebrar el dijous a la nit i una atleta suïssa va ser l'encarregada d'il·luminar la torxa dels Campionats del Món. Amb només 15 anys d'edat, Caroline Ulrich va ser una de les atletes més joves que va participar en l'esdeveniment. Quan es van acabar les celebracions, però, va arribar el moment de posar-se seriosos per veure qui s'enduria una medalla a casa.

Facebook

Twitter