Credencials

Comparteix:

A Credencials cada setmana, dos convidats ens parlen de la professió que comparteixen.

Els seus inicis, les seves experiències, els seus reptes de futur...
Ens obren el seu món i en son un exemple destacat.
 
1. 21 de gener: Elisabeth Faura i Joan Margarit
2. 28 de gener: Núria Risco i Elena Barraquer
3. 4 de febrer: Pascual Gràcia i Ramon Adell
4. 11 de febrer: Carme Soler i Bartumeu Marí
5. 18 de febrer: Marta Pons i Magda Carlas
6. 25 de febrer: Marc Pons i Martí Boada
7. 4 de març: Joan Baptista Pons i Eugeni Bregolat
8. 11 de març: Bartumeu Gabriel i Domènec Biosca
9. 18 de març: Gemma Daina i Montserrat Boada
10. 25 de març: Susanna Simon i Ramon Folch
11. 1 d'abril:  Meritxell Font i Eudald Carbonell
12. 8 d'abril: Rubén Sánchez i Joan Roca
13. 15 d'abril: Eulàlia d'Ortadó i Salvador Sedó, eurodiputat
 
Credencials, un programa ideat i promogut per la Fundació Crèdit Andorrà

Credencials 5: Marta Pons i Magda Carlas

  • Credencials 5: Marta Pons i Magda Carlas

    La dietista i nutricionista, Marta Pons, i la metge nutricionista, Magda Carlas, comparteixen experiències de la seva professió, ens parlen de com menjar bé i desmitifiquen conceptes en matèria de nutrició que han calat en la societat sense cap base científica. Pons és diplomada en dietètica i nutrició humana per la Universitat de Navarra, becada per cursar un màster en Nutrició i Ciències dels Aliments per la Universitat de Barcelona (UB) i responsable de la branca nutricional d’Inúu. Carlas té un màster en Ciències dels Aliments per la Facultat de Farmàcia de Barcelona, es dedica a la divulgació i és autora de tretze llibres. 

Facebook

Twitter