- El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
El temps

Cada dia, la informació meteorològica d’Andorra, al detall, amb una atenció especial durant la temporada d'hivern, a les estacions d'esquí, les nevades i el perill d'allaus. Compartim vídeos inèdits, fotografies i experiències de tots vosaltres per fer-vos partícips de la nostra passió: Andorra i el Pirineu.


El Temps Andorra dilluns de Carnaval 2018

El dilluns festiu al país ha de venir amb temps de poques precipitacions. Algunes nevadetes al nord del Principat, especialment al matí i cap a Ordino, i poca cosa més. Els núvols s'aniran trencant de fet amb el pas de les hores. Clarianes però ambient fresc o fred. Al vespre ja estarem gairebé sota zero arreu. El dimarts portarà més núvols i algunes nevades que cauran a qualsevol punt a partir de mig matí. Serà un dia ben fred, per altra banda.

 

Facebook

Twitter