- El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
El temps

Cada dia, la informació meteorològica d’Andorra, al detall, amb una atenció especial durant la temporada d'hivern, a les estacions d'esquí, les nevades i el perill d'allaus. Compartim vídeos inèdits, fotografies i experiències de tots vosaltres per fer-vos partícips de la nostra passió: Andorra i el Pirineu.


El Temps Andorra dimarts 6 de febrer de 2018

Avui, els núvols i les clarianes amb alguna feble nevada en alçada, s'han d'alternar, on les temperatures màximes tendiran a pujar lleugerament, a l'espera de que arribi una massa d'aire més freda aquesta tarda i geli al llarg de la nit de forma intensa. El vent girarà a component nord-oest. 

Demà les temperatures seran molt baixes. Hi haurà algun núvol que augmentarà al llarg de la tarda. Les màximes han de ser de ple hivern. El vent serà fluix del sud-oest. 

 

Facebook

Twitter