- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Especial 10 anys de la Fundació Privada Tutelar

T'apropem la tasca social que realitza des de fa 10 anys la Fundació Privada Tutelar a través d'una taula rodona amb representants de l'entitat i el documental "Treballant per un somriure", que recull els testimonis de primera mà d'alguns dels usuaris d'aquest servei, així com dels treballadors i voluntaris.

Dimarts 21 d'octubre a les 21.15h per ATV i andorradifusio.ad.

 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Especial 10 anys de la Fundació Privada Tutelar

  • Documental: Treballant per un somriure

    Documental d'Hèctor Romance i Xavier Fajardo que recull els emotius testimonis de primera mà d'usuaris, treballadors i voluntaris de la Fundació Privada Tutelar. Actualment l'entitat atén prop d'una cinquantena de persones de diverses edats amb diferent grau de dependència en funció de les seves limitacions físiques o cognitives. Fa 10 anys que la fundació treballa pel respecte, la igualtat, la solidaritat i el dret a viure amb dignitat.

  • Programa Especial 10 anys de la Fundació Privada Tutelar

    Compartim una taula rodona amb el vicepresident de la Fundació Privada Tutelar, Xavier Espot, el president de l'entitat, Joan Carles Miñana, la secretària, Rosa Castellón, i el director del documental sobre la tasca de la fundació "Treballant per un somriure", Hèctor Romance. Ens expliquen l'àmbit d'actuació de l'entitat, com funciona i com va néixer per tenir cura de les persones que ho necessiten i que no tenen ningú que les pugui cuidar. Una tasca que, segons el ministre, "és una peça clau en el sistema de serveis socials i sociosanitaris del país".

     

Facebook

Twitter