- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Gala de premis de la Federació Internacional de Motociclisme 2017

Aquest any, Andorra la Vella ha estat l'escenari escollit per la Federació Internacional de Motociclisme per acollir la Gala de premis FIM Awards 2017. Els millors pilots de totes les disciplines s'han aplegat a l'Andorra Park Hotel per gaudir d'un sopar en què els millors han estat reconeguts pel circ internacional del motor i espectadors de tot el món.

ÚLTIMA EMISSIÓ

Gala de premis de la Federació Internacional de Motociclisme

  • Programa especial Gala FIM 1a part - Catifa Vermella

    Els millors pilots del món sobre dues rodes han trepitjat la catifa vermella de l'Andorra Park Hotel per aplegar-se en un sopar de gala i honorar als millors motoristes de l'any. Marc Márquez, Toni BouKiara Fontanesi han protagonitzat una arribada amb el glamur de les grans ocasions.

  • Programa especial Gala FIM 2a part - Premis

    Conversem sobre l'actualitat del motociclisme amb els pilots convidats: Cristian España, Xavi Cardelús i Xavier Siméon. Escoltem les impressions de les autoritats del país i la parròquia d'Andorra la Vella sobre un esdeveniment de grans dimensions que tornarà al Principat la pròxima edició.

  • Programa especial Gala FIM 3a part - Premis

    Darrera part de la gala FIM d'entrega de premis als campions del món de motoclisme. Els millors del món reben els guardons pels seus èxits esportius. Un dels més destacats, Marc Márquez. Més de quaranta premiats han rebut el caliu del públic en una gala per guardonar els millors de la temporada en totes les categories de la Federació Internacional de Motociclisme. Residents com Toni Bou o Cyril Despres i, fins i tot, Albert Llovera, han rebut els aplaudiments de l'auditori.

Facebook

Twitter