- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Chloé Baltenneck arriba als Jocs amb confiança després del podi a França

Fa pocs dies Chloé Baltenneck va pujar al podi del Campionat de França B de gimnàstica artística amb un tercer lloc. Ara prepara la segona participació en els Jocs dels Petits Estats, de l´1 al 6 de juny a Islàndia, on tornarà a ser l´esportista més jove de la delegació andorrana.

Té només 15 anys, però ja en fa cinc que la Chloé va marxar a França per progressar com a gimnasta. La recompensa a molts sacrificis ha anat arribant a poc a poc i els últims dos anys ha pujat al podi del Nacional francès B.

La Chloé passa de dilluns a divendres a la localitat francesa de Pamiers, on s´entrena amb un club i segueix un programa d´esport-estudis. Els caps de setmana es retroba amb la família a Andorra.

D´aquí a pocs dies viatjarà a Islàndia per disputar els seus segons Jocs dels Petits Estats. Fa dos anys a Luxemburg es va quedar a un sol lloc de la medalla en barra i terra.

El proper curs la Chloé seguirà a Pamiers, però ja no estarà tan sola. Compartirà casa i família amb Joan Prat, un altre jove valor de la gimnàstica artística andorrana que segueix els seus passos.

Informa: Joan López Imatge: Josep M. Garcia

www.andorradifusio.ad
Notícies