- El departament d´Afers Socials disposa des d´ara d´un nou habitatge per acollir persones en situació de precarietat. S´uneix a altres, propietat del Govern, que són assignats durant un temps a nuclis familiars o persones que travessen per moments difícils. L´habitatge, d´uns 70 metres quadrats i dues habitacions, serà la llar d´una família que travessa per una situació difícil i que ja rep assistència. - Socialdemocràcia i Progrés creu que s´hauria de subvencionar més el transport públic.Assegura que d´aquesta manera s´aconseguiria diverses finalitats, com per exemple baixar la pol·lució. Opina que això s´hauria de dur a terme mitjançant subvencions que no tindrien per què ser al 100% i posa l´exemple dels estats de l´entorn, on ja es fa. - El sector turístic ha liderat la recuperació de l´economia. Ho indiquen els resultats de la darrera enquesta de cojuntura de la cambra de comerç. Uns resultats que també fan preveure que PIB tindrà un creixement del 2%. - Trencadissa al grup parlamentari liberal. Cinc dels seus vuit consellers abandonen el grup. Josep Pintat, Josep Majoral, Carine Montaner, Joan Carles Camp i Carles Naudi ho han comunicat a Sindicatura, que estudiarà els passos a seguir segons el reglament. La votació de la reforma comunal hauria forçat la decisió. - Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.

ÚLTIMA EMISSIÓ

Obert per vacances 7 de setembre del 2017

 • Minideixalleries, bosses de plàstic, matèria orgànica...

  Hem entrevistat el director general de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell. Amb ell hem comentat el balanç de l'utilització de les minideixalleries, les novetats que inclou el reglament sobre les bosses de plàstic i l'imminent recollida de matèria orgànica en grans productors.

 • L'edifici de l'atmosfera

  El Josep Tomàs, com cada dis, amplia la previsió del temps i ens ha portat avui el darrer Apunt de ciència d'aquest estiu. Ens ha parlat de l'atmosfera com si fos un edifici de diverses plantes.

 • Bienvenue à l'Hôtel Antic!

  Hem entrevistat a la directora de l'Hotel Antic, de la Cortinada, Rosa López Andrés. El seu establiment ha estat seleccionat per participar al programa de TF! "Bienvenue à l'Hôtel". L'enregistrament es farà durant el mes d'octubre i en el mateix, l'Hotel Antic, "competirà" amb altres tres establiments hotelers francessos, en unes puntuacions sobre benvinguda, neteja, àpats, serveis, activitats, etc.

 • "It", l'estrena del cinema de la setmana

  Amb l'Òscar Royo hem tancat el programa amb la repassada a la cartellera delñ cinema de la setmana. Una única estrena, a partirde demà, la pel·lícula "It".

 • Entrevista a Montse Grau,nova programació RNA

  Avui en la darrera edició de l'Obert per Vacances hem convidat a la cap de continguts d'RNA Montse Grau per tal de que ens faci cinc cèntims de la nova programació de la temporada regular que comença el pròxim dilluns dia 11 de setembre.

Facebook

Twitter