- El Tribunal Constitucional anul·la els escorcolls al despatx professional i al domicili dels germans Cierco arran de la demanda per revelació de secret bancari de la família Pujol. El Constitucional conclou que es va vulnerar el seu dret a la intimitat per la poca concreció del registres. I que també es va vulnerar el dret a la defensa arran dels materials intervinguts. - El policia jutjat per maltractament a un detingut serà molt probablement expulsat del cos. La investigació ha confirmat les agressions, que constitueixen una falta molt greu segons la llei de la policia. L´agent feia poc que formava part del cos, ja que pertany a una de les últimes promocions. - SDP lamenta el mal camí que al seu parer està agafant la reforma de la Funció Pública. Els progressistes creuen que no és seriós que el Govern plantegi ara als sindicats fer canvis a la reforma. També lamenta que el síndic posi límits a l´hora de consultar la informació sobre les adjudicacions a l´empresa SPAI que el cap de Govern ha enviat al parlament. - El vicepresident del consell d´administració de Vall Banc, Cristoph Lieber, ha renunciat. L´entitat ho atribueix a motius personals. Lieber havia exercit com a conseller delegat des que JC Flowers va adquirir Vall Banc. L´octubre del 2017 es va fer una reestructuració de la cúpula i Lieber va decidir deixar de ser la cara visible per fer-se càrrec d´una gestora d´actius alemanya, també propietat de JC Flowers. - A Andorra hi ha 1.250 joves amb problemes d´addicció a les drogues o a l´alcohol. Són dades que dona la recent creada associació Fills d´Andorra, que fa una crida a les famílies que es troben en aquesta situació. Entre altres coses, reclamen al Govern que busqui solucions i que rebaixi l´edat penal a setze anys. A l´"Ara i aquí", les impulsores han explicat la seva història.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.

ÚLTIMA EMISSIÓ

Obert per vacances 7 de setembre del 2017

 • Minideixalleries, bosses de plàstic, matèria orgànica...

  Hem entrevistat el director general de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell. Amb ell hem comentat el balanç de l'utilització de les minideixalleries, les novetats que inclou el reglament sobre les bosses de plàstic i l'imminent recollida de matèria orgànica en grans productors.

 • L'edifici de l'atmosfera

  El Josep Tomàs, com cada dis, amplia la previsió del temps i ens ha portat avui el darrer Apunt de ciència d'aquest estiu. Ens ha parlat de l'atmosfera com si fos un edifici de diverses plantes.

 • Bienvenue à l'Hôtel Antic!

  Hem entrevistat a la directora de l'Hotel Antic, de la Cortinada, Rosa López Andrés. El seu establiment ha estat seleccionat per participar al programa de TF! "Bienvenue à l'Hôtel". L'enregistrament es farà durant el mes d'octubre i en el mateix, l'Hotel Antic, "competirà" amb altres tres establiments hotelers francessos, en unes puntuacions sobre benvinguda, neteja, àpats, serveis, activitats, etc.

 • "It", l'estrena del cinema de la setmana

  Amb l'Òscar Royo hem tancat el programa amb la repassada a la cartellera delñ cinema de la setmana. Una única estrena, a partirde demà, la pel·lícula "It".

 • Entrevista a Montse Grau,nova programació RNA

  Avui en la darrera edició de l'Obert per Vacances hem convidat a la cap de continguts d'RNA Montse Grau per tal de que ens faci cinc cèntims de la nova programació de la temporada regular que comença el pròxim dilluns dia 11 de setembre.

Facebook

Twitter