- La primera presa de contacte amb la muntanya de la 72a Volta a Espanya no ha decebut i ha deixat una important batalla en els ports andorrans de la Rabassa i La Comella. Vincenzo Nibali ha estat el més ràpid entre els nou favorits que han arribat junts en els carrers d´Andorra la Vella. El ciclista madrileny Alberto Contador ha cedit dos minuts i mig. - Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.

ÚLTIMA EMISSIÓ

Obert per vacances 21 d'agost del 2017

  • Entrevista a Toni Fernández

    Ens ha visitat als estudis el músic Toni Fernández. El mes de setembre començarà el tgrau superior al Taller de músics de Barcelona, després d'haver aprovat unes dures proves d'accés. A més, avui actua a Escaldes-Engordany amb Pali al cicle "Músiques del món".

  • Apunts de ciència: les insolacions

    Avui el, Josep Tomàs ens ha ampliat la pevisió del temps i ens ha parlat de les insolacions a l'Apunt de ciència.

  • L'actualitat esportiva, amb el Cesc Sanjuán

    Hem tancat el programa d'avui amb el Cesc Sanjuán, que ens ha repassat els aspectes més importants de l'actualitat esportiva i els resultats del cap de setmana.

Facebook

Twitter