- El ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el prefecte de la regió occitana, Pascal Mailhos, han presidit una reunió entre les dues delegacions per a la millora de les carreteres. Entre les actuacions previstes hi ha una desviació en el tram de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la xarxa. - Els liberals han donat els seus dos vots favorables a la llei de competències, vots que han permès aprovar-la amb la majoria qualificada necessària, juntament amb el vot de Sílvia Bonet. Igual com ha passat amb les transferències, els grups no han donat suport a les reserves d´esmenes del PS. - Els Liberals han permès finalment la reforma de la llei de transferències. Els Demòcrates tenen majoria en aquesta última, però no entre els consellers nacionals, per la qual cosa necessitaven el vot positiu d´almenys tres membres de l´oposició. Finalment, els liberals Josep Pintat i Joan Carles Camp i la consellera independent Sílvia Bonet hi han votat favorablement i la modificació de la llei ha estat aprovada. - Nova reunió del comitè estratègic francoandorrà per les intervencions a les carreteres RN20, RN22 i RN320. Un projecte que ha de permetre millorar les vies d´accés a Andorra quant a infraestructures, però també per evitar-ne tancaments amb proteccions contra les allaus. - El ´contact center´ ESPIC facturarà aquest 2017 més del doble que l´any passat. I ho farà en el segon any de funcionament i complint les previsions que s´havien marcat. El centre de trucades preveu, a més, ampliar el personal fins a arribar al centenar d´empleats, en previsió d´un increment de clients.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.

ÚLTIMA EMISSIÓ

Obert per vacances 7 de setembre del 2017

 • Minideixalleries, bosses de plàstic, matèria orgànica...

  Hem entrevistat el director general de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell. Amb ell hem comentat el balanç de l'utilització de les minideixalleries, les novetats que inclou el reglament sobre les bosses de plàstic i l'imminent recollida de matèria orgànica en grans productors.

 • L'edifici de l'atmosfera

  El Josep Tomàs, com cada dis, amplia la previsió del temps i ens ha portat avui el darrer Apunt de ciència d'aquest estiu. Ens ha parlat de l'atmosfera com si fos un edifici de diverses plantes.

 • Bienvenue à l'Hôtel Antic!

  Hem entrevistat a la directora de l'Hotel Antic, de la Cortinada, Rosa López Andrés. El seu establiment ha estat seleccionat per participar al programa de TF! "Bienvenue à l'Hôtel". L'enregistrament es farà durant el mes d'octubre i en el mateix, l'Hotel Antic, "competirà" amb altres tres establiments hotelers francessos, en unes puntuacions sobre benvinguda, neteja, àpats, serveis, activitats, etc.

 • "It", l'estrena del cinema de la setmana

  Amb l'Òscar Royo hem tancat el programa amb la repassada a la cartellera delñ cinema de la setmana. Una única estrena, a partirde demà, la pel·lícula "It".

 • Entrevista a Montse Grau,nova programació RNA

  Avui en la darrera edició de l'Obert per Vacances hem convidat a la cap de continguts d'RNA Montse Grau per tal de que ens faci cinc cèntims de la nova programació de la temporada regular que comença el pròxim dilluns dia 11 de setembre.

Facebook

Twitter