- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 04 de juliol de 2017

 • Entrevista a Josep Marticella

  Avui ens visita el director general de Vallnord, Josep Marticella. Al damunt de la taula hi tenim molts temes però evidentment que l'eix principal de l'entrevista serà la valoració que ens faci de la copa del món de BTT i quin és el futur que li espera a aquesta competició a casa nostra.

 • Apunts de ciència

  Nova visita del Luismi Pérez en els apunts de ciència d'aquest estiu. El tema escollit per a aquesta jornada són els tornados.

 • Entre muntanyes, el documental

  “Entre muntanyes, arrels de l’arbre” és un documental sobre AINA que vol ser testimoni dels més de 40 anys de colònies gràcies a la feina de Mossèn Ramon. Un tribut i legat que es farà seguint als nens des de la descoberta de la casa de colònies amb 7 anys fins a convertir-se en l’adolescència en monitor.

  Un viatge per AINA i per la vida de Mossèn Ramon que es farà durant dos anys i que necessita de la nostra ajuda per poder-se realitzar. El seu director i guionista David Haro ens explica aquest gran i necessari projecte.

Facebook

Twitter