- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 05 de juliol de 2017

  • Entrevista

    Avui a l'entrevista convidem a l'Anna Garcia, cap del departament de cultura del Comú d'Escaldes-Engordany. A la parròquia hi ha moltes coses a fer però, especialment l'estiu gira al voltant de les propostes musicals i de la gastronomia.

  • Apunts de ciència

    El Luismi ens parla avui dels exoplanetes.Estan fora del sistema solar per`ò tenen algunes similituds amb la terra que els podrien fer habitables...o no!

  • Entrevista Eduard Vergara "no tot és córrer"

    Avui a l'"Obert per Vacances" edició tarda convidem a l'Eduard Vergara. Aquest exjugador del VPC i dels Isards és ara com diu ell un "escriptor amateur". Acaba de publicar el llibre "No tot és córrer" amb finalitat solidària i amb una història personal al darrere prou dura com per no entendre el sentiment que desprenen aquestes pàgines.

Facebook

Twitter