- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 07 d'agost del 2017

 • Entrevista a Jesus Galindo,retaule de Sant Ermengol

  La catedral de la Seu d'Urgell torna al segle XI. El Retaule de Sant Ermengol, un clàssic de les nits d'estiu, arriba enguany al seu 60è aniversari. Torna el Retaule de Sant Ermengol, obra medieval única a Catalunya i un clàssic de les nits d'estiu que recrea els moments més importants de la vida del bisbe Ermengol, figura clau de la Catalunya del segle XI. Un espectacle possible gràcies a la participació d'un centenar de veïns de la Seu d'Urgell, entre actors, tècnics i col·laboradors. Parlem amb Jesús Galindo, president.

   

 • Apunts de ciència amb Josep Tomàs

  En Josep Tomàs dins els Apunts de ciència ens acosta models metereològics. De fet, ens dóna pàgines web que podem visitar i descobrir models metereològics.

 • Els esports amb David Domingo

  David Domingo del departament d'esports de RTVA ens acosta l'actualitat esportiva i tots els resultats que s'han produït el cap de setmana.

 • Excursió al refugi guardat de l'Illa

  Busques una jornada autènticament emocionant? Vols volar en helicòpter, gaudir d’un llac meravellós i dinar a 2488 metres d’alçada? El acabat d’estrenar nou refugi de l’Illa t’està esperant i avui, ens ho explica l’Alain Arias de SAETDE. El refugi de l’Illa t’ofereix una gran aventura pel proper dia 15 d’agost i definitivament....no te la pots perdre!

Facebook

Twitter