- El Tribunal Constitucional anul·la els escorcolls al despatx professional i al domicili dels germans Cierco arran de la demanda per revelació de secret bancari de la família Pujol. El Constitucional conclou que es va vulnerar el seu dret a la intimitat per la poca concreció del registres. I que també es va vulnerar el dret a la defensa arran dels materials intervinguts. - El policia jutjat per maltractament a un detingut serà molt probablement expulsat del cos. La investigació ha confirmat les agressions, que constitueixen una falta molt greu segons la llei de la policia. L´agent feia poc que formava part del cos, ja que pertany a una de les últimes promocions. - SDP lamenta el mal camí que al seu parer està agafant la reforma de la Funció Pública. Els progressistes creuen que no és seriós que el Govern plantegi ara als sindicats fer canvis a la reforma. També lamenta que el síndic posi límits a l´hora de consultar la informació sobre les adjudicacions a l´empresa SPAI que el cap de Govern ha enviat al parlament. - El vicepresident del consell d´administració de Vall Banc, Cristoph Lieber, ha renunciat. L´entitat ho atribueix a motius personals. Lieber havia exercit com a conseller delegat des que JC Flowers va adquirir Vall Banc. L´octubre del 2017 es va fer una reestructuració de la cúpula i Lieber va decidir deixar de ser la cara visible per fer-se càrrec d´una gestora d´actius alemanya, també propietat de JC Flowers. - A Andorra hi ha 1.250 joves amb problemes d´addicció a les drogues o a l´alcohol. Són dades que dona la recent creada associació Fills d´Andorra, que fa una crida a les famílies que es troben en aquesta situació. Entre altres coses, reclamen al Govern que busqui solucions i que rebaixi l´edat penal a setze anys. A l´"Ara i aquí", les impulsores han explicat la seva història.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 07 d'agost del 2017

 • Entrevista a Jesus Galindo,retaule de Sant Ermengol

  La catedral de la Seu d'Urgell torna al segle XI. El Retaule de Sant Ermengol, un clàssic de les nits d'estiu, arriba enguany al seu 60è aniversari. Torna el Retaule de Sant Ermengol, obra medieval única a Catalunya i un clàssic de les nits d'estiu que recrea els moments més importants de la vida del bisbe Ermengol, figura clau de la Catalunya del segle XI. Un espectacle possible gràcies a la participació d'un centenar de veïns de la Seu d'Urgell, entre actors, tècnics i col·laboradors. Parlem amb Jesús Galindo, president.

   

 • Apunts de ciència amb Josep Tomàs

  En Josep Tomàs dins els Apunts de ciència ens acosta models metereològics. De fet, ens dóna pàgines web que podem visitar i descobrir models metereològics.

 • Els esports amb David Domingo

  David Domingo del departament d'esports de RTVA ens acosta l'actualitat esportiva i tots els resultats que s'han produït el cap de setmana.

 • Excursió al refugi guardat de l'Illa

  Busques una jornada autènticament emocionant? Vols volar en helicòpter, gaudir d’un llac meravellós i dinar a 2488 metres d’alçada? El acabat d’estrenar nou refugi de l’Illa t’està esperant i avui, ens ho explica l’Alain Arias de SAETDE. El refugi de l’Illa t’ofereix una gran aventura pel proper dia 15 d’agost i definitivament....no te la pots perdre!

Facebook

Twitter