-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 08 d'agost del 2017

Al programa d'avui ens visita el xef Carles Flinch, que impartirà una classe de cuina magistral a Vallnord. Amb Josep Tomàs entrem al món dels microclimes i tanquem el programa entrevistant l'empresari i creador d'Alpify, Guillem Viladomat. L'app de rescats de muntanya fa un pas endavant per garantir la seguretat de tota la família també en l'entorn urbà.

 • Entrevista a Carles Flinch

  Avui dimarts 8 d'agost torna a Vallnord el "Vina, Cuina i sopa!" Cuina d'estiu a Vallnord.Classe de cuina magistral amb el prestigiós xef del Restaurant Can Manel, Carles Flinch, on després d'haver cuinat es gaudirà de l'àpat. La cita és a les 19:30h. Aprofitem per fer un recordatori del seu pas pel Bocuse d'or.

   

 • Apunts de ciència amb Josep Tomàs

  Josep Tomàs ens parla de microclimes. No et perdis els Apunts de ciència!!

 • Safe 365

  Alpify creix i s’amplia amb una app per la seguretat i geolocalització de tota la família. Des de principis de mes s’està fent una gran campanya per aquesta novetat, «Safe 365» i avui, tenim el plaer de parlar amb el seu màxim responsable. Ens visita Guillem Viladomat i ens explica com a partir d’avui, la nostra família estarà més tranquil·la i localitzada que mai!

Facebook

Twitter