- El Tribunal Constitucional anul·la els escorcolls al despatx professional i al domicili dels germans Cierco arran de la demanda per revelació de secret bancari de la família Pujol. El Constitucional conclou que es va vulnerar el seu dret a la intimitat per la poca concreció del registres. I que també es va vulnerar el dret a la defensa arran dels materials intervinguts. - El policia jutjat per maltractament a un detingut serà molt probablement expulsat del cos. La investigació ha confirmat les agressions, que constitueixen una falta molt greu segons la llei de la policia. L´agent feia poc que formava part del cos, ja que pertany a una de les últimes promocions. - SDP lamenta el mal camí que al seu parer està agafant la reforma de la Funció Pública. Els progressistes creuen que no és seriós que el Govern plantegi ara als sindicats fer canvis a la reforma. També lamenta que el síndic posi límits a l´hora de consultar la informació sobre les adjudicacions a l´empresa SPAI que el cap de Govern ha enviat al parlament. - El vicepresident del consell d´administració de Vall Banc, Cristoph Lieber, ha renunciat. L´entitat ho atribueix a motius personals. Lieber havia exercit com a conseller delegat des que JC Flowers va adquirir Vall Banc. L´octubre del 2017 es va fer una reestructuració de la cúpula i Lieber va decidir deixar de ser la cara visible per fer-se càrrec d´una gestora d´actius alemanya, també propietat de JC Flowers. - A Andorra hi ha 1.250 joves amb problemes d´addicció a les drogues o a l´alcohol. Són dades que dona la recent creada associació Fills d´Andorra, que fa una crida a les famílies que es troben en aquesta situació. Entre altres coses, reclamen al Govern que busqui solucions i que rebaixi l´edat penal a setze anys. A l´"Ara i aquí", les impulsores han explicat la seva història.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 08 d'agost del 2017

Al programa d'avui ens visita el xef Carles Flinch, que impartirà una classe de cuina magistral a Vallnord. Amb Josep Tomàs entrem al món dels microclimes i tanquem el programa entrevistant l'empresari i creador d'Alpify, Guillem Viladomat. L'app de rescats de muntanya fa un pas endavant per garantir la seguretat de tota la família també en l'entorn urbà.

 • Entrevista a Carles Flinch

  Avui dimarts 8 d'agost torna a Vallnord el "Vina, Cuina i sopa!" Cuina d'estiu a Vallnord.Classe de cuina magistral amb el prestigiós xef del Restaurant Can Manel, Carles Flinch, on després d'haver cuinat es gaudirà de l'àpat. La cita és a les 19:30h. Aprofitem per fer un recordatori del seu pas pel Bocuse d'or.

   

 • Apunts de ciència amb Josep Tomàs

  Josep Tomàs ens parla de microclimes. No et perdis els Apunts de ciència!!

 • Safe 365

  Alpify creix i s’amplia amb una app per la seguretat i geolocalització de tota la família. Des de principis de mes s’està fent una gran campanya per aquesta novetat, «Safe 365» i avui, tenim el plaer de parlar amb el seu màxim responsable. Ens visita Guillem Viladomat i ens explica com a partir d’avui, la nostra família estarà més tranquil·la i localitzada que mai!

Facebook

Twitter