- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 08 d'agost del 2017

Al programa d'avui ens visita el xef Carles Flinch, que impartirà una classe de cuina magistral a Vallnord. Amb Josep Tomàs entrem al món dels microclimes i tanquem el programa entrevistant l'empresari i creador d'Alpify, Guillem Viladomat. L'app de rescats de muntanya fa un pas endavant per garantir la seguretat de tota la família també en l'entorn urbà.

 • Entrevista a Carles Flinch

  Avui dimarts 8 d'agost torna a Vallnord el "Vina, Cuina i sopa!" Cuina d'estiu a Vallnord.Classe de cuina magistral amb el prestigiós xef del Restaurant Can Manel, Carles Flinch, on després d'haver cuinat es gaudirà de l'àpat. La cita és a les 19:30h. Aprofitem per fer un recordatori del seu pas pel Bocuse d'or.

   

 • Apunts de ciència amb Josep Tomàs

  Josep Tomàs ens parla de microclimes. No et perdis els Apunts de ciència!!

 • Safe 365

  Alpify creix i s’amplia amb una app per la seguretat i geolocalització de tota la família. Des de principis de mes s’està fent una gran campanya per aquesta novetat, «Safe 365» i avui, tenim el plaer de parlar amb el seu màxim responsable. Ens visita Guillem Viladomat i ens explica com a partir d’avui, la nostra família estarà més tranquil·la i localitzada que mai!

Facebook

Twitter