-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 09 d'agost del 2017

  • Entrevista a Ricard Lobo

    Ja es pot visitar al Museu del Tabac la nova exposició temporal "MODA", una mostra fotogràfica de l'arquitecte Ricard Lobo i Sastre. Fins el 24 de setembre al Museu del Tabac de SantJulià de Lòria teniu temps de posar-vos a la "moda". Parlem amb Ricard Lobo de les fotografies i de la fotografia.

  • Apunts de ciència amb Josep Tomàs

    Ala "Apunts de ciència" d'avui parlem amb en Josep Tomàs de situacions atmosfèriques que es viuen a Andorra. EN Josep ho resumeix en punts cardinals, situació de nord, situació de nordest, situació sud/sudoest i situació de llevant.

  • Talentejant al músiques del món

    Continuen les Músiques del Món a l’escenari de la plaça Co-prínceps i en aquesta ocasió amb una proposta imprescindible! Avui toca una actuació que arriba des del departament de joventut de la parròquia i que farà que puguem gaudir dels participants de la darrera edició del «Talentejant escènic». Ens visiten a l’Obert per vacances i ens conviden a passar una estona del més musical.

Facebook

Twitter