- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 09 d'agost del 2017

  • Entrevista a Ricard Lobo

    Ja es pot visitar al Museu del Tabac la nova exposició temporal "MODA", una mostra fotogràfica de l'arquitecte Ricard Lobo i Sastre. Fins el 24 de setembre al Museu del Tabac de SantJulià de Lòria teniu temps de posar-vos a la "moda". Parlem amb Ricard Lobo de les fotografies i de la fotografia.

  • Apunts de ciència amb Josep Tomàs

    Ala "Apunts de ciència" d'avui parlem amb en Josep Tomàs de situacions atmosfèriques que es viuen a Andorra. EN Josep ho resumeix en punts cardinals, situació de nord, situació de nordest, situació sud/sudoest i situació de llevant.

  • Talentejant al músiques del món

    Continuen les Músiques del Món a l’escenari de la plaça Co-prínceps i en aquesta ocasió amb una proposta imprescindible! Avui toca una actuació que arriba des del departament de joventut de la parròquia i que farà que puguem gaudir dels participants de la darrera edició del «Talentejant escènic». Ens visiten a l’Obert per vacances i ens conviden a passar una estona del més musical.

Facebook

Twitter