- El Tribunal Constitucional anul·la els escorcolls al despatx professional i al domicili dels germans Cierco arran de la demanda per revelació de secret bancari de la família Pujol. El Constitucional conclou que es va vulnerar el seu dret a la intimitat per la poca concreció del registres. I que també es va vulnerar el dret a la defensa arran dels materials intervinguts. - El policia jutjat per maltractament a un detingut serà molt probablement expulsat del cos. La investigació ha confirmat les agressions, que constitueixen una falta molt greu segons la llei de la policia. L´agent feia poc que formava part del cos, ja que pertany a una de les últimes promocions. - SDP lamenta el mal camí que al seu parer està agafant la reforma de la Funció Pública. Els progressistes creuen que no és seriós que el Govern plantegi ara als sindicats fer canvis a la reforma. També lamenta que el síndic posi límits a l´hora de consultar la informació sobre les adjudicacions a l´empresa SPAI que el cap de Govern ha enviat al parlament. - El vicepresident del consell d´administració de Vall Banc, Cristoph Lieber, ha renunciat. L´entitat ho atribueix a motius personals. Lieber havia exercit com a conseller delegat des que JC Flowers va adquirir Vall Banc. L´octubre del 2017 es va fer una reestructuració de la cúpula i Lieber va decidir deixar de ser la cara visible per fer-se càrrec d´una gestora d´actius alemanya, també propietat de JC Flowers. - A Andorra hi ha 1.250 joves amb problemes d´addicció a les drogues o a l´alcohol. Són dades que dona la recent creada associació Fills d´Andorra, que fa una crida a les famílies que es troben en aquesta situació. Entre altres coses, reclamen al Govern que busqui solucions i que rebaixi l´edat penal a setze anys. A l´"Ara i aquí", les impulsores han explicat la seva història.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 09 d'agost del 2017

  • Entrevista a Ricard Lobo

    Ja es pot visitar al Museu del Tabac la nova exposició temporal "MODA", una mostra fotogràfica de l'arquitecte Ricard Lobo i Sastre. Fins el 24 de setembre al Museu del Tabac de SantJulià de Lòria teniu temps de posar-vos a la "moda". Parlem amb Ricard Lobo de les fotografies i de la fotografia.

  • Apunts de ciència amb Josep Tomàs

    Ala "Apunts de ciència" d'avui parlem amb en Josep Tomàs de situacions atmosfèriques que es viuen a Andorra. EN Josep ho resumeix en punts cardinals, situació de nord, situació de nordest, situació sud/sudoest i situació de llevant.

  • Talentejant al músiques del món

    Continuen les Músiques del Món a l’escenari de la plaça Co-prínceps i en aquesta ocasió amb una proposta imprescindible! Avui toca una actuació que arriba des del departament de joventut de la parròquia i que farà que puguem gaudir dels participants de la darrera edició del «Talentejant escènic». Ens visiten a l’Obert per vacances i ens conviden a passar una estona del més musical.

Facebook

Twitter