- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 1 d'agost del 2017

 • Entrevista amb Ignacio Ribas

  El director artístic del Festival Internacional d'Orgue Ignacio Ribas ens visita per acostar-nos la programació d'aquesta divuetena edició, així com les activitats paral·leles que s'organitzen. Un repic de campanes i els més menuts també tenen el seu protagonisme. No deixeu passar l'oportunitat d'escoltar tot el que ens han preparat, i a diferents punts del país!!

 • Apunts de Ciencia amb Lluís Miquel Pérez

  En Lluís Miquel ens deixa diferents dites del mes d'agost i alguna més d'aquesta èpopca estiuenca. A l'agost plou quan és fosc!!, serà veritat?, aquestes i d'altres dites populars amb Lluís Miquel Pérez que també ens explicarà si tenen una base científica.

 • Entrevistem a Rosario

  És el plat fort de la Festa Major De Sant Julià de Lòria, la petita de la saga Flores, Rosario, puja a l’escenari lauredià per presentar-nos el seu darrer material «Gloria a ti». La responsable d’èxits com «Mi gato» o «Sabor sabor» ens visita a Ràdio Nacional d’Andorra per compartir tots els seus projectes musicals i televisius i ens explica com es troba quan visita el nostre país. Rumba i rock amb una de les cantants més important de l’escena internacional.

 • Torna el Músiques del món a Escaldes-Engordany

  Comença un nou «Músiques del món» a Escaldes-Engordany i ho fan amb 17 actuacions que tindran com a protagonistes músics del país i artistes internacionals. Un mes carregat d’actuacions de luxe a la plaça Co-prínceps que avui ens presenta l’Ana García directora de cultura de la parròquia.

Facebook

Twitter