- El Tribunal Constitucional anul·la els escorcolls al despatx professional i al domicili dels germans Cierco arran de la demanda per revelació de secret bancari de la família Pujol. El Constitucional conclou que es va vulnerar el seu dret a la intimitat per la poca concreció del registres. I que també es va vulnerar el dret a la defensa arran dels materials intervinguts. - El policia jutjat per maltractament a un detingut serà molt probablement expulsat del cos. La investigació ha confirmat les agressions, que constitueixen una falta molt greu segons la llei de la policia. L´agent feia poc que formava part del cos, ja que pertany a una de les últimes promocions. - SDP lamenta el mal camí que al seu parer està agafant la reforma de la Funció Pública. Els progressistes creuen que no és seriós que el Govern plantegi ara als sindicats fer canvis a la reforma. També lamenta que el síndic posi límits a l´hora de consultar la informació sobre les adjudicacions a l´empresa SPAI que el cap de Govern ha enviat al parlament. - El vicepresident del consell d´administració de Vall Banc, Cristoph Lieber, ha renunciat. L´entitat ho atribueix a motius personals. Lieber havia exercit com a conseller delegat des que JC Flowers va adquirir Vall Banc. L´octubre del 2017 es va fer una reestructuració de la cúpula i Lieber va decidir deixar de ser la cara visible per fer-se càrrec d´una gestora d´actius alemanya, també propietat de JC Flowers. - A Andorra hi ha 1.250 joves amb problemes d´addicció a les drogues o a l´alcohol. Són dades que dona la recent creada associació Fills d´Andorra, que fa una crida a les famílies que es troben en aquesta situació. Entre altres coses, reclamen al Govern que busqui solucions i que rebaixi l´edat penal a setze anys. A l´"Ara i aquí", les impulsores han explicat la seva història.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 1 d'agost del 2017

 • Entrevista amb Ignacio Ribas

  El director artístic del Festival Internacional d'Orgue Ignacio Ribas ens visita per acostar-nos la programació d'aquesta divuetena edició, així com les activitats paral·leles que s'organitzen. Un repic de campanes i els més menuts també tenen el seu protagonisme. No deixeu passar l'oportunitat d'escoltar tot el que ens han preparat, i a diferents punts del país!!

 • Apunts de Ciencia amb Lluís Miquel Pérez

  En Lluís Miquel ens deixa diferents dites del mes d'agost i alguna més d'aquesta èpopca estiuenca. A l'agost plou quan és fosc!!, serà veritat?, aquestes i d'altres dites populars amb Lluís Miquel Pérez que també ens explicarà si tenen una base científica.

 • Entrevistem a Rosario

  És el plat fort de la Festa Major De Sant Julià de Lòria, la petita de la saga Flores, Rosario, puja a l’escenari lauredià per presentar-nos el seu darrer material «Gloria a ti». La responsable d’èxits com «Mi gato» o «Sabor sabor» ens visita a Ràdio Nacional d’Andorra per compartir tots els seus projectes musicals i televisius i ens explica com es troba quan visita el nostre país. Rumba i rock amb una de les cantants més important de l’escena internacional.

 • Torna el Músiques del món a Escaldes-Engordany

  Comença un nou «Músiques del món» a Escaldes-Engordany i ho fan amb 17 actuacions que tindran com a protagonistes músics del país i artistes internacionals. Un mes carregat d’actuacions de luxe a la plaça Co-prínceps que avui ens presenta l’Ana García directora de cultura de la parròquia.

Facebook

Twitter