-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 1 d'agost del 2017

 • Entrevista amb Ignacio Ribas

  El director artístic del Festival Internacional d'Orgue Ignacio Ribas ens visita per acostar-nos la programació d'aquesta divuetena edició, així com les activitats paral·leles que s'organitzen. Un repic de campanes i els més menuts també tenen el seu protagonisme. No deixeu passar l'oportunitat d'escoltar tot el que ens han preparat, i a diferents punts del país!!

 • Apunts de Ciencia amb Lluís Miquel Pérez

  En Lluís Miquel ens deixa diferents dites del mes d'agost i alguna més d'aquesta èpopca estiuenca. A l'agost plou quan és fosc!!, serà veritat?, aquestes i d'altres dites populars amb Lluís Miquel Pérez que també ens explicarà si tenen una base científica.

 • Entrevistem a Rosario

  És el plat fort de la Festa Major De Sant Julià de Lòria, la petita de la saga Flores, Rosario, puja a l’escenari lauredià per presentar-nos el seu darrer material «Gloria a ti». La responsable d’èxits com «Mi gato» o «Sabor sabor» ens visita a Ràdio Nacional d’Andorra per compartir tots els seus projectes musicals i televisius i ens explica com es troba quan visita el nostre país. Rumba i rock amb una de les cantants més important de l’escena internacional.

 • Torna el Músiques del món a Escaldes-Engordany

  Comença un nou «Músiques del món» a Escaldes-Engordany i ho fan amb 17 actuacions que tindran com a protagonistes músics del país i artistes internacionals. Un mes carregat d’actuacions de luxe a la plaça Co-prínceps que avui ens presenta l’Ana García directora de cultura de la parròquia.

Facebook

Twitter