- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 12 de juliol del 2017

 • Victor Santos, renovat president de la Federació andorrana de futbol

  Al tram final de la segona hora del programa, hem parlat amb Víctor Santos, reescollit com a president de la Federació andorrana de futbol. La seva va ser  lúnica candidatura presentada davant l'assemblea de la FAF, celebrada aquest dilluns. Amb ell hem comentat els aspectes més destacats en que la nova junta vol posar l'accent en els següents quatre anys.

 • L'aigua mineral

  A l'Apunt de ciència, el Luismi Pérez, a banda de recordar la previsió del temps, ens ha parlat avui de l'aigua mineral. De les diverses tipologies, de leslocalitzacions dels manatials en funció dels sols granítics i calcàris, de les aigues de l'aixeta toves i dures, etc.

 • El futur Observatori de la Igualtat

  Hem tancat el programa amb el Joan Micó, que ha donat detalls del que serà l'Observatori de la Igualtat. Una de les prioritats que es destacava en el Llibre Blanc de la Igualtat, com van explicar els responsables d'Afers Socials de Govern. La seva base serà l'actual Observatori Social, tot i que caldrà afegir-hi més dades.

 • Entrevista Oriol Vilella

  Avui a l'"Obert per Vacances" edició de tarda fem una xerradeta amb l'Oriol Vilella. Un "cul inquiet" que no ha parat en els darrers mesos ja sigui amb l'organització del Jambo com amb l'enregistrament d'un nou treball amb el seu grup de sempre, els Hysteriofunk. Parelm una mica de tot plegat.

Facebook

Twitter