- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 2 d'agost del 2017

  • Apunts de Ciencia amb Lluis Miquel Pérez

    Apunts de ciència amb Lluís MIquel Pérez que ens ensenya com podem saber la temperatura amb el cant dels grills, i atenció que ens diu una fórmula matemàtica que no falla mai!! També podem saber amb les granotes si s'apropa la pluja i finalment amb el vol dels ocells podem saber la humitat.

  • Descobrim l'estiu dels Castellers d'Andorra

    És estiu i això vol dir què és temporada de castells!! Avui hem convidat a l’Obert per vacances al president dels castellers d’Andorra, en Juli Peña. Estaran actuant aquests dies a la festa major d’Andorra la Vella i també son convidats estrella de la propera festa major de la Seu d’Urgell. Parlem d’aquestes cites ineludibles i d’una nova temporada què estarà carregada de novetats! Ens escoltes?

     

Facebook

Twitter