- La fiscalia demana 4 anys de presó, part ferma, per Josep Vila, excònsol menor d´Andorra la Vella, per dos delictes d´exhibicionisme davant de menors. En el judici celebrat al Tribunal de Corts, la defensa n´ha reclamat l´absolució perquè no el considera culpable. - Una intervenció policial la matinada de dilluns per uns aldarulls ha permès desarticular un punt de distribució d´estupefaents a Escaldes-Engordany. Cinc joves, tres nois i dues noies, han estat detinguts per un delicte contra la salut pública. La policia ha decomissat importants quantitats de droga. Els detinguts han passat a disposició judicial. - El Mundial de trial torna a mitjan juny a Andorra. Tot i que falta la confirmació de l´assemblea de la Federació Internacional, la cita ja figura al calendari. Finalment el nou promotor ha decidit seguir confiant en Sant Julià com a seu. - Ordino-Arcalís haurà de contractar més monitors d´esquí per cobrir les mateixes hores de classe que la temporada passada. És una de les conseqüències dels nous contractes pels monitors. Un nou escenari que no convenç la direcció, que es mostra expectant. Xabier Ajona ha lligat l´interès d´inversors per SECNOA a la credibilitat del pla director. - Liberals d´Andorra dona quinze dies als aspirants a ser cap de llista del partit per presentar candidatura. Inicia així el procés per escollir el candidat, que no implicarà necessàriament primàries si es tanca una candidatura de consens. És una incògnita el que farà l´actual president del grup parlamentari, Josep Pintat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 30 d'agost del 2017

  • Imprescindibles en el món de l'esport, però no volen ser protagonistes

    Hem parlat avui amb dos àrbitres internacionals de bàsquet de la Federació andorrana que han estat protagonistes aquest estiu. L'un, a l'estudi, el Toni Zamora, que va ser convidat per la FEB i la FIBA a arbitrar tres partits de l'anomenada "Ruta Ñ", la preparació de la selecció espanyola absoluta de bàsquet abans de l'Europeu que arrenca demà. I l'altre, via telefònica, l'Igor Esteve, a qui la FIBA ha ascendit a la divisió A internacional.

  • L'evolució de la meteorologia

    Com cada dia a la tercera hora del programa, el Josep Tomàs ens ha ampliat la previsió del temps. A l'Apunt de ciència, ha completat l'espai d'ahir sobre la història de la meteorologia i la seva evolució, així com el vincle d'aquesta ciència en els conflictes bèlics. Per exemple, el desenbarcament de Normandia, clau en la Segona Guerra Mundial, es va fer un dia més tard del que estava previst, pels consells del meteorolegs al general Eisenhower.

  • Entrevista Marc Calvet

    Avui a l'Obert per Vacances tarda convidem a l'Hble Cònsol menor d'Escaldes-Engordany Marc Calvet. Ho fem per valorar com ha anat una mica l'estiu, activitats, esports, Vivand, però també per parlar de projectes de cara a l'inici del curs polític que tenim a la primera cantonada. Una conversa d'estiu i distesa, però no per això buida de contingut.

Facebook

Twitter