- El Tribunal Constitucional anul·la els escorcolls al despatx professional i al domicili dels germans Cierco arran de la demanda per revelació de secret bancari de la família Pujol. El Constitucional conclou que es va vulnerar el seu dret a la intimitat per la poca concreció del registres. I que també es va vulnerar el dret a la defensa arran dels materials intervinguts. - El policia jutjat per maltractament a un detingut serà molt probablement expulsat del cos. La investigació ha confirmat les agressions, que constitueixen una falta molt greu segons la llei de la policia. L´agent feia poc que formava part del cos, ja que pertany a una de les últimes promocions. - SDP lamenta el mal camí que al seu parer està agafant la reforma de la Funció Pública. Els progressistes creuen que no és seriós que el Govern plantegi ara als sindicats fer canvis a la reforma. També lamenta que el síndic posi límits a l´hora de consultar la informació sobre les adjudicacions a l´empresa SPAI que el cap de Govern ha enviat al parlament. - El vicepresident del consell d´administració de Vall Banc, Cristoph Lieber, ha renunciat. L´entitat ho atribueix a motius personals. Lieber havia exercit com a conseller delegat des que JC Flowers va adquirir Vall Banc. L´octubre del 2017 es va fer una reestructuració de la cúpula i Lieber va decidir deixar de ser la cara visible per fer-se càrrec d´una gestora d´actius alemanya, també propietat de JC Flowers. - A Andorra hi ha 1.250 joves amb problemes d´addicció a les drogues o a l´alcohol. Són dades que dona la recent creada associació Fills d´Andorra, que fa una crida a les famílies que es troben en aquesta situació. Entre altres coses, reclamen al Govern que busqui solucions i que rebaixi l´edat penal a setze anys. A l´"Ara i aquí", les impulsores han explicat la seva història.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 4 d'agost del 2017

 • Entrevista Ruth Casabella

  Anem fins al CAEE (Centre d'Art d'Escaldes-Engordany) per tal de que Ruth Casabella ens expliqui l'exposició "This is Pop Art". A banda de l'exposició en si, també ens engresca a fer la visita guiada i la visita nocturna, que atenció, serà el proper dimecres 9!! La quitxalla del país també té cabuda al CAEE i per a ells han preparat un "Taller Pots de Caramels". Tot el que ens explica la Ruth són activitats gratuïtes!!

 • Apunts de Ciència amb Lluis Miquel Pérez

  Alerta amb el títol de la secció d'avui dels Apunts de ciència, Manipulació del clima!! Parlem de coets anticalamarsa, iodur de plata, avionetes antitempesta i descobrim el que poden ser llegendes urbanes o si més no l'inici del que pot arribar a ser una llegenda urbana.

 • Cartellera amb Meri Picart

  Cop d'ull a la cartellera cinematogràfica del país, amb especial atenció a les estrenes que ens arriben, Atómica i Transformers, el último caballero. Recordarem les que continuen i escoltarem part de la banda sonora de la pel·lícula Atómica, que ve marcada per la música dels 80!!

 • Entrevista amb David Bisbal

  Dilluns es convertirà en el plat fort de la Festa Major d’Andorra la Vella! David Bisbal ha inclòs la nostra capital dins la gira «Hijos del mar tour 2017» i ens visitarà la setmana vinent amb un show imprescindible carregat dels temes del seu darrer material i dels seus hits més coneguts. El rinxols d’or i l’artista llatí més important dins el panorama musical internacional visita Ràdio Nacional i compartim una conversa amb ell a l’Obert per vacances, on ens explicarà com li va la seva vida personal i professional a pocs dies d’engegar el viatge al nostre país.

Facebook

Twitter