-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 4 d'agost del 2017

 • Entrevista Ruth Casabella

  Anem fins al CAEE (Centre d'Art d'Escaldes-Engordany) per tal de que Ruth Casabella ens expliqui l'exposició "This is Pop Art". A banda de l'exposició en si, també ens engresca a fer la visita guiada i la visita nocturna, que atenció, serà el proper dimecres 9!! La quitxalla del país també té cabuda al CAEE i per a ells han preparat un "Taller Pots de Caramels". Tot el que ens explica la Ruth són activitats gratuïtes!!

 • Apunts de Ciència amb Lluis Miquel Pérez

  Alerta amb el títol de la secció d'avui dels Apunts de ciència, Manipulació del clima!! Parlem de coets anticalamarsa, iodur de plata, avionetes antitempesta i descobrim el que poden ser llegendes urbanes o si més no l'inici del que pot arribar a ser una llegenda urbana.

 • Cartellera amb Meri Picart

  Cop d'ull a la cartellera cinematogràfica del país, amb especial atenció a les estrenes que ens arriben, Atómica i Transformers, el último caballero. Recordarem les que continuen i escoltarem part de la banda sonora de la pel·lícula Atómica, que ve marcada per la música dels 80!!

 • Entrevista amb David Bisbal

  Dilluns es convertirà en el plat fort de la Festa Major d’Andorra la Vella! David Bisbal ha inclòs la nostra capital dins la gira «Hijos del mar tour 2017» i ens visitarà la setmana vinent amb un show imprescindible carregat dels temes del seu darrer material i dels seus hits més coneguts. El rinxols d’or i l’artista llatí més important dins el panorama musical internacional visita Ràdio Nacional i compartim una conversa amb ell a l’Obert per vacances, on ens explicarà com li va la seva vida personal i professional a pocs dies d’engegar el viatge al nostre país.

Facebook

Twitter