- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 6 de juliol del 2017

 • Entrevista Dr. Mijares

  Avui ens visita una llegenda de la medicina del país.Parlem amb el Dr. Joan Albert Mijares. Tot just acaba de publicar el llibre "Mi oficio de cirurjano". En conèixerem tots els detalls.

 • Apunts de ciència amb Lluis Miquel Pérez

  El Luismi ens parla avui de trucs per tal d'esbrinar el temps. Per exemple:
  Sabíeu que quan una vaca es tomba i no es mou és perquè plourà
   

 • Entrevista a Albert Bellsolà

  Avui en l'edició tarda de l'"Obert per Vacances" marxem cap a La Massana. Allí ens hi espera l'Albert Bellsolà, president de la comissió de festes per donar-nos tots els detalls del Roser de la parròquia que comença demà i no acabarà fins ben entrada la matinada de diumenge.

Facebook

Twitter