- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.


Obert per vacances 7 de juliol del 2017

  • Entrevista Miki Ripoll

    Avui a l' "Obert per Vacances" edició matí ens visita el Miqui Ripoll. És el director tècnic de la Federació Andorrana de Voleibol. En quin estat de forma està aquest esport al país? Hi ha molta gent que el practica? Com ha anat la temporada dels diversos equips de casa? És un esport de noies? I el volei platja?

  • Entrevista amb Gabriel Fernández

    En un matí molt esportiu tambè ens visita el Gabriel Fernández. El cap de comunicació del Bàsquet Club Morabanc Andorra ens posa al dia de com van els preparatius de cara a la nova temporada 2017-2018.

  • Entrevista a Jose Luis Gonçalves

    Avui a l'"Obert per Vacances" edició de tarda, marxem de festa. Diumenge a la plaça Guillemó d'Andorra la Vella celebrem una nova edició de la trobada típica de productes portuguesos "O FEIRÃO". Parlem amb el seu director Jose Luis Gonçalves.

Facebook

Twitter