- Els veïns de Santa Coloma no poden reciclar paper. Així ho denuncia l´Associació de Veïns del poble. Manifesten que els tres punts de reciclatge que disposa la parròquia són insuficients, cosa que fa que desisteixin i acabin tirant tot al contenidor de rebuig. L´associació demana més contenidors per afavorir el reciclatge. - Una vintena d´infants de Sant Julià de Lòria han pogut gaudir d´una estada de colònies o d´activitats d´estiu gràcies a l´ajuda de Càritas, amb la col·laboració del comú. Aquesta ONG aposta perquè cap nen deixi de gaudir del seu lleure per motius econòmics. Tant Càritas com el comú demanen que totes les famílies interessades i amb necessitats s´adrecin als seus responsables. - El 70% dels menors ingressats a la Gavernera retorna amb les famílies. Els maltractaments, situacions de violència de gènere en l´entorn familiar o no tenir les condicions alimentàries o d´higiene garantides, són alguns dels motius que porten la Batllia a retirar la custòdia als seus progenitors. L´estada mitjana al centre és d´entre 9 mesos i un any. - El Funicamp ha inaugurat avui la temporada d´estiu que s´allargarà fins al 3 de setembre. El comú espera superar les xifres d´usuaris de l´any passat que ja van experimentar un augment respecte del 2015. - Tret de sortida a la tercera edició dels Andorra Outdoor Games. Ho ha fet amb les proves de BTT a Naturlàndia. 312 ciclistes han participat en les dues curses. Al llarg des cap de setmana hi haurà 1200 esportistes competint a Andorra en diferents disciplines.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Reportatges

Reportatges que ofereixen un altre punt de vista de l'actualitat i de les notícies.

Informació tractada des d'una òptica diferent.

ÚLTIMA EMISSIÓ

Andreu Trastoy: un dels pioners de la ràdio a Andorra

Andreu Trastoy, més conegut pels amics i companys de professió com Teddy, finalitza la seva etapa a Ràdio i Televisió d'Andorra el 4 de juliol, després d'haver treballat com a tècnic de so durant gairebé 40 anys.  Una primera etapa a Sud Radio durant 13 anys i més de 26 anys a Ràdio i Televisió d'Andorra.

  • Andreu Trastoy: un dels pioners de la ràdio a Andorra

    En Teddy va començar a treballar a la ràdio l'any 1974 a Sud Radio. Anys més tard, el 1987 el Consell General va decidir cessar les seves emissions i va provocar-ne el tancament. No va ser fins al desembre del 1990 quan sota la direcció de Manel Sansa naixia Ràdio Nacional d'Andorra i alguns dels treballadors que havien coincidit en l'etapa de Sud Radio es retrobaven de nou juntament amb una nova fornada de locutors. Alguns d'ells ens recorden aquella etapa amb el Teddy.

Facebook

Twitter