- A l´agost han entrat a Andorra més vehicles, pràcticament sis punts per damunt de la dada d´un any abans. La xifra total d´arribades supera en gairebé 30 mil la de l´agost del 2016. Tot plegat ajuda a consolidar la tendència positiva des de gener i també la dels darrers dotze mesos. En tots dos casos s´han registrat més vehicles. - A pocs dies del tancament del període de presentació de la declaració de l´IRPF, ja s´ha presentat el 74% de les declaracions previstes. La xifra suposa un increment del 26% respecte de les que es van presentar per aquestes dates l´any passat. Des del departament de Tributs i Fronteres destaquen l´augment de declaracions en línia. - La quarta edició del Fòrum Empresa d´Andorra Telecom ha abordat aquest dimarts com les eines digitals poden ajudar en la relació amb el client, per fer més eficient l´atenció i poder fidelitzar-lo. Una idea de la qual les empreses han de prendre consciència, tot recordant que, més enllà de la tecnologia, les persones han d´estar al centre de tot procés. - "Scalada", en la seva versió "Stelar", ha tingut enguany un 2% més d´espectadors que l´any passat i s´ha arribat a un 98% d´ocupació mitjana en totes les representacions. Aquest increment s´ha notat també en l´impacte global que ha deixat la proposta, superior al 20 milions d´euros. - La CASS i el Col·legi de Metges han signat el nou conveni marc que estableix la nova relació entre els facultatius, la Seguretat Social i els pacients. Es tracta d´un nou punt de partida que inclou les bases de la reforma sanitària. L´acord estableix garanties per la continuïtat assistencial a les consultes i al domilici, la formació continuada i el funcionament del metge referent.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Reportatges

Reportatges que ofereixen un altre punt de vista de l'actualitat i de les notícies.

Informació tractada des d'una òptica diferent.

ÚLTIMA EMISSIÓ

Deixar-ho tot per fer la volta al món en família, els Paz Martínez

Diuen que augmenta la felicitat, la capacitat de resoldre problemes i ajuda a l'autoconeixement. Beneficis de viatjar que coneix bé la família Paz Martínez.

  • Deixar-ho tot per fer la volta al món en família, els Paz Martínez

    Des que els seus fills eren petits han aprofitat al màxim per visitar diferents països. Ara que són més grans han decidit fer el viatge de la seva vida. Ho deixen tot per fer la volta al món en nou mesos. El dia de Meritxell la Isa, el seu marit Raül i els seus fills, la Maria i el Víctor emprendran el viatge de la seva vida. Seran nou mesos en què visitaran prop d´una vintena de països en una ruta per l'Amèrica del Sud, Oceania i Àsia estudiada des de fa molt temps.

Facebook

Twitter