- Toni Bou serà un dels grans protagonistes de la gran gala de la Federació Internacional de Motociclisme. La festa mundial de les motos es fa a Andorra i el català, que hi resideix des de fa tres anys, és un dels premiats. I és que ja suma 22 títols mundials de trial. - Nova jornada de les escoles verdes, centrada a elaborar un embolcall per l´esmorzar i el berenar. El projecte, que vol conscienciar els més joves sobre la generació de residus, ha inclós el col·legi Sant Ermengol, que rebrà el segell al juny. - La nova llei d´ocupació s´hauria de tramitar a principi del 2018 i estar aprovada abans del final de la legislatura. Així ho ha avançat el ministre Xavier Espot, que ha presentat un avantprojecte del text a la taula permanent per a la formació en el treball. Els seus membres hi podran fer aportacions abans que el text entri al Consell General. - Andorra, Mònaco i San Marino aniran amb una estratègia compartida i complementària a la Unió Europea. Així ho han acordat a la reunió de treball celebrada a Ordino. Estratègia que ja s´ha de definir per a la negociació per a la lliure circulació de persones. Els tres estats són partidaris de mantenir un sistema de control de quotes migratòries i proposar-lo de manera conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Reportatges

Reportatges que ofereixen un altre punt de vista de l'actualitat i de les notícies.

Informació tractada des d'una òptica diferent.

ÚLTIMA EMISSIÓ

15 anys sent víctimes de violència de gènere

La violència de gènere és una xacra de la qual és molt difícil parlar. Por, vergonya, incomprensió. Encara ara és un tema massa sovint tabú. Malgrat tot, dues dones del país que han patit aquesta violència durant molts anys -i que han estat acompanyades per l´Equip d´Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere- s'han atrevit a explicar-ho per primer cop als Serveis Informatius de Ràdio i Televisió d´Andorra. Per seguretat, han volgut ocultar la seva identitat.

  • 15 anys sent víctimes de violència de gènere

    Les testimonis d´aquest reportatge van ser víctimes de violència de gènere al país durant més de 15 anys. Durant molt temps van creure que estaven amb els homes de la seva vida, i aquests quasi els la prenen. Homes detallistes, protectors, dins una cultura masclista, que creen una dependència que les atrapa. Ara, emplacen a dones en la mateixa situació a denunciar els agressors i a lluitar per la seva llibertat. 

Facebook

Twitter