- Toni Bou serà un dels grans protagonistes de la gran gala de la Federació Internacional de Motociclisme. La festa mundial de les motos es fa a Andorra i el català, que hi resideix des de fa tres anys, és un dels premiats. I és que ja suma 22 títols mundials de trial. - Nova jornada de les escoles verdes, centrada a elaborar un embolcall per l´esmorzar i el berenar. El projecte, que vol conscienciar els més joves sobre la generació de residus, ha inclós el col·legi Sant Ermengol, que rebrà el segell al juny. - La nova llei d´ocupació s´hauria de tramitar a principi del 2018 i estar aprovada abans del final de la legislatura. Així ho ha avançat el ministre Xavier Espot, que ha presentat un avantprojecte del text a la taula permanent per a la formació en el treball. Els seus membres hi podran fer aportacions abans que el text entri al Consell General. - Andorra, Mònaco i San Marino aniran amb una estratègia compartida i complementària a la Unió Europea. Així ho han acordat a la reunió de treball celebrada a Ordino. Estratègia que ja s´ha de definir per a la negociació per a la lliure circulació de persones. Els tres estats són partidaris de mantenir un sistema de control de quotes migratòries i proposar-lo de manera conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
La rotonda

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

ÚLTIMA EMISSIÓ

La rotonda 17 de novembre del 2017

  • La rotonda 1part - Trobada de microproductors de vi

    Parlem de la Trobada de Microproductors de vi que se celebrarà a Sant Julià aquest cap de setmana. Ens acompanyen Josep Roig, conseller del comú de Sant Julià de Lòria , Carles Verdaguer, propietari del Celler Mas Berenguer, Josep Baeta, sommelier d’Andorra i productor de vi, i Sergi Figueras, Propietari de Thunder Wine Makers (Bellver), una empresa que fa vins a mida. Ens expliquen com treballen, com produeixen el vi i com els conserven, quins són els millors anys i els principals reptes del seu sector. 

  • La rotonda 2a part - La vessant més personal del copríncep Martí Alanis

    Coneixem la vessant més personal del copríncep Martí Alanis a través de l'estudi sobre el seu germà, Antoni María Martí Alanis, del periodista Xavier Pete.

Facebook

Twitter