- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
La rotonda

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h


La rotonda 12 de gener del 2018

  • La rotonda 1a part - Debat sobre la situació laboral dels monitors d'esquí

    Entre els monitors d'esquí hi ha molt malestar després de les negociacions de l'associació per canviar les condicions laborals dels professionals del sector. No estan d'acord amb els canvis i demanen que es tinguin en compte les especificitats d'una professió que no s'adequa al codi de relacions laborals. Confrontem les diferents opinions dels monitors amb el president de l'associació, Carles Iriarte, i els monitors Gerard Escoda i Julie Grard.  

  • La rotonda 2a part - Els músics d'Andorra obren la Temporada de l'Auditori amb "Silenci"

    Parlem del concert "Silenci", que obre la Temporada de l'Auditori i està protagonitzat per músics d'Andorra retratats a l'exposició "retratsmúsicsandorra". En parlem amb el director artístic Toni Gibert , el fotògraf Pep Aguareles, i Meri Blanco, tècnic de l'àrea d'Acció Cultural del ministeri de Cultura, Joventut i Esports. Gibert promet sorpreses i fusions impensables.

Facebook

Twitter